старите ергени!

• 72 084
  • 563
  •   1
Отговори
# 450
  • Countryside
На 35г да живееш с майка си, че и да напираш да ходиш на почивка с нея си е патология. Ако е нещо инцидентно да, но ако е практика си е драма отвсякъде.
Не става въпрос при пълнолетие да  изриташ детето, но ако отиде да учи в друг град/държава ще му се наложи да се оправя сам. Същото е и с почването на работа, постепенно ще се отдели, особено ако има стимул(някоя жена примерно). И така постепенно ще станат нещата.
Лошото е, че май днешните 20+ годишни младежи нито учат, нито работят и разбира се живеят с родителите си/маминка. Освен че се изпе...стиха май и станаха инфантилни тия мъже, но вината може да се търси в майките им, ако ги дондуркат до откат и не им дават хич да се напънат.

# 451
  • Paris, France
Сиренце, този работи и печели добре. И майка му работи. Не иска съжителство или деца.

Скуба, ми и жените не щат мъже вече. Дъщеря ми иска свободен и лек живот с кучета. Мъже и се не ще. И как да изгонят сина си на 18г, като не се класира за общежитие поради доходи, няма а може да печели докато не завърши и не иска да се изнесе. А и на половината съседи синовете на 18-30 си живеят у мама и тате. И дъщерите също, някои с внуче. Има тенденция тук да имат общо дете като всеки си живее с родителите и не заживяват заедно.

# 452
  • Countryside
Невенче, какво да ти кажа, то света така или иначе се пренасели. Но за съжаление бялата раса е с тендеция за изчезване. Щом и франсетата спрат да се множат.

# 453
  • Paris, France
Сиренце, те отдавна не се множат и не се възпроизвеждат. Още преди първата световна пада тоталният коефициент на плодовитост под 2. Качването му се дължи на непрекъснатия приток на млади жени от третия свят. Тук 50% от браковете са с чужденци. Съседите починаха на около 95г. Той има брат а тя е единствено дете. Имат единствено дете, син на 60г, който няма деца. Приятелката ми в блока е на 65г, единствено дете. Нейната дъщеря, на 43г няма деца.

# 454
Хубу де, ескортите къде ги уважава, у мама или по хотели? Във втория случай си е разход пак. А след пълнолетие да не си се самоизритал, си е чиста патология.

# 455
  • Countryside
Ох, мале точно от каквото се притеснявах. То и в Германия е такова положението, на по 40г станали и едни такива инфатилни и се превземат, а и нямат деца, сами мъже и жени. Тъжно, но факт, а арабите и индийците се плодят, та пушек се вдига.
lk,  Невена каза че не искал жена, че и деца, а не е че нямал възможност или му е разход. Печелел добре, така че един хотел му е последната грижа, просто не иска човека и това е. Иска при мама.

# 456
  • Paris, France
Хубу де, ескортите къде ги уважава, у мама или по хотели? Във втория случай си е разход пак. А след пълнолетие да не си се самоизритал, си е чиста патология.
Виж, това не питах, но ми ги е описвала, което ме навежда на мисълта, че и у тях си ги вика. Идват му на гости разни украинки и молдавки. Последно дойде една туркиня за 2 седмици. Момчето се уплаши, че говорела за брак и отиде на почивка а остави изгората на майка си. Мисълта за постоянно съжителство го отблъсква.

Сиренце, инфантилни, да. Арабите и индийците се плодят първото поколение, второто се само възпроизвежда и третото или стават като местните или са болнави. Синът ми има съученици от магребски произход. От трето поколение и те не щат деца. Съседите ми са от алжирски произход и двамата, не са в първа младост и имат едно дете. Пари имат. Работят и двамата и родителите им помагат, особено нейните. Тя е единаствено дете. 40-50г араби наоколо масово още не са женени. Гледат си колите и парцалите.

# 457
Не си ли се изнесъл след казармата оставаш при мама. Казармата подготвяше мъжете за самостоятелен живот. А тия сегашните джендъри освен бради, масово са бради като на мъжете нищо мъжко нямат. А не е истина каква нечистоплътност е брадата. Но пък ги харесвате
И вината е именно на майките защото не ги гонят от гнездото дори след 40.
Има и друго, разведен съм, имам син на 16, ей тая бившата 5-та година не мирясва а всичко й е осигурено. Е кога пак ще се навия за семейство и дете. Ми никога повече. Смятайте стар ерген дали ще си развали рахата. Но странното е че не се изнасят от мама и са си като женен за майка си.

# 458
  • Countryside
Ей, да имаш пари да отгледаш 5деца и да не раждаш деца или само едно за цвят. Не е нужно да му се осигурява всичко от до или да събираш за Харвард.
Наистина не разбирам, аз ако мога да си го позволя и 5 деца бих родила и вкъщи ще си седя да си ги гледам.
Скуба, не така с лошо за семейството, не знаеш кога и какво ще те удари, то любовта не пита, просто идва.  И тогава с кеф ще обгрижваш жена си и общите ви деца, сега просто си надъхан негативно.
Иначе за коментара за джендърите и за казармата съм съгласна. И аз мисля, че не са добре нещата, уж щели да я връщат казармата, да видим.

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 23:10 от Сиренце

# 459
Абе този е построил комунизма, дет се казва...Stuck Out Tongue Closed Eyes
Оставя ги на мама да се оправя, ем жената не скучае, ем той ни джинджър ял, ни джинджър мирисАл... Bowtie

# 460
Мъжете и жените някак си се настроиха един срещу друг и се гледат с недоверие. Всеки гледа да прехвърли бодилчетата на другия а розичките за него. Фейстъп и всякаквите чатове отучиха хората да комуникират. Човеците станаха от егоисти саможиви.
Сетих се един виц:
- Мамо, прибирам се. Да купя ли нещо?
- Да, купи си апартамент, изнеси се и живей самостоятелно

# 461
Ей, да имаш пари да отгледаш 5деца и да не раждаш деца или само едно за цвят. Не е нужно да му се осигурява всичко от до или да събираш за Харвард.
Наистина не разбирам, аз ако мога да си го позволя и 5 деца бих родила и вкъщи ще си седя да си ги гледам.

Ти откъде знаеш за колко деца пари имат и дали критериите им за отглеждане на деца са като твоите? Възможно е и да искат точно по едно дете или въобще да не искат, което в глобален мащаб е похвално.
Аз араби и индийци с повече от две деца не познавам. Сигурно има, но че се плодят като какво беше, не е вярно.

# 462
Невенке, Невенке-е-е, не съм казвал, но ще повторя. На българина блока му все едно дали е в Люлин или в St-Denis, погледа му повече от два входа настрани не стига.

# 463
  • Countryside
Check Please, форум е това, говорим си, коментираме. Не съм обсъждала конкретни случаи. Не им знам на хората нито парите, нито децата, казах си за мен. Но е факт, че някои хора не им стига за самолет и все събират горките.
Незнам арабите и индийците дефакто по колко деца имат, но е факт че в световен мащаб са много и барабар с китайците удрят сигурно половината население на земята, ако не и повече.

# 464
  • Paris, France
Невенке, Невенке-е-е, не съм казвал, но ще повторя. На българина блока му все едно дали е в Люлин или в St-Denis, погледа му повече от два входа настрани не стига.

А българката нито в Люлин, нито в St.Denis иска, хаха.

Индийци с повече от 2 деца не познавам тук, но те не са много. Арабите са най-различни. В Ливан, Тунис, Емирствата, Бахрейн, Катар жените имат малко под 2 деца средно. Мароко около 2 и малко отгоре, но в големите градове около 1.6 в момента. Имат висока брачна раждаемост, но и много неженени без деца или разведени с по 1 дете. В Алжир и Саудитска Арабия имат по 2.8 и 2.2 съответно. Богатите мъже могат да имат по доста деца там. Богатите жени често се женят, колкото да имат едно дете и се развеждат. В Индия в момента имат по 2.5 деца. Навсякъде с развитието броят деца на жена пада.

Общи условия

Активация на акаунт