Технологично училище „Електронни системи” към Технически университет – София

• 74 599
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
Lustt, според мен ще ги разбъркат според оценката им. Този, с най-висока отива в едната паралелка, следващия във втората, третия в третата, четвъртия в четвъртата, петия в първата и т.н. Момичетата ще ги разпределят сигурно така, че да няма самотно момиче в мъжки клас  Grinning
Така предполагам.
Ти какво имаш впредвид?
А мен ме питаха  дали искам да бъде детето с някого, когото познава например.

# 196
Правят паралелките със софтуер. Само ако имате придпочитания трябва да си кажете.

# 197
 Hug Благодаря Ви.
Та да продължа с въпросите.
1) 8мокласниците първа смяна ли ще са първия срок?   Thinking
2) Как стои въпроса с издаването на карти за градския транспорт? Намаления за ученици и други. На нас ще ни се налага да пътуваме с метрото, та карти и чудесии май ще ни трябват.  Rolling Eyes

# 198
Мога да отговоря Simple Smile само на първия въпрос.
1. На мен ми казаха, че в 8-ми клас учат само първа смяна.

# 199
Мерси, Alleisha  Grinning

# 200
Няма за какво.
Теб какво те притеснява относно картите за градския транспорт?

# 201
Ооо, темата ни много е изпаднала. Време е да я обновим.
Хайде, къде са новите осмокласници?
В колко часа се открива новата учебна година?

# 202
  • Sofia
Утре е 15 септември, а ние сме в пълно неведение. Телефона на ТУЕС дава постоянно заето, нито знам в кой клас ще е младежа, нито в колко часа ги викат  newsm78
Някой не е ли ходил до училището??? Може би има някакво разпределение на 8 класниците и инфо за утре ..

# 203
И аз звъня от сутринта. След сигнала "свободно", вече дава само "заето". Не знам какво ще правим, ако не дадат инфо. Очаквах да го публикуват на страницата си, но уви!
neninia, вие момче или момиче имате в ТУЕС?

# 204
  • Sofia
neninia, вие момче или момиче имате в ТУЕС?

[/quote]
Момче, което за разлика от мен, хич не се вълнува за утре. Или поне не го показва

# 205
  • София
Здравейте на всички! Ние сме кандидат-туесари и се записваме да следим темта! Simple Smile
Моят син има голямо желание на учи там, аз пък по-скоро клоня към 1ва немска. Но ще бъде това, което той сам си е решил. Надявам се, че новите мами-туесарки ще дадат повече информация относно училището с течение на учебната година, за да ни ориентират от първо лице!   bouquet

# 206
  • София
С пожелание за много успехи през новата учебна година на всички, положили усилия и приети в ТУЕС. И да споделяте повече мнения, защото ние сме кандидати тази година и желанието ни е това училище.

# 207
  • София
Ей, честита нова учебна година на новоприетите в ТУЕС! Чакаме с нетърпение отзиви!

# 208
Тук съм. надявам се да се включат и други родители на туесарчета Simple Smile

# 209
Здравейте! Аз също съм майка на туесарче - 8 кл. и съм разочарована от началото на учебната година.
Децата трябваше от понеделник - 19.09.2011г да започнат нормални занятия, но това не се случи. Повечето часове висят в двора на училището и чакат, чакат някой да им обърне внимание. Вчера съпругът ми отиде до там за информация и отношението е било отвратително. Как нямали учители по английски;как нещо се случило и т.н. Но децата висят отвън и на никой не му пука за това.
За учебниците - все още не знаем кои трябва да купим. Дано нещата да се оправят, защото децата лесно губят интерес и после ще бъде много трудно да влязат в час.

Общи условия

Активация на акаунт