Технологично училище „Електронни системи” към Технически университет – София

• 74 595
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Antonpram, нас ни приеха на второ класиране в ТУЕС и няма да се записваме! Пожелавам ти успех.

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 16:05 от vangobi

# 181
Излезе трето класиране! За мое съжаление аз съм 189 номер, а приетите са до номер 170. Моите шансове за ТУЕС свършиха тук. Записах се в СПГЕ "Джон Атанасов"

# 182

Antonpram, не съжалявай. Това пак е добро училище за компютри. Приятел на моето дете не успя да се класира в ТУЕС  и също се записа в "Джон Атанасов". Желая ти късмет.  Hug

# 183
Antonpram, всяко зло за добро. Не съжалявай! Ако все пак желанието ти е наистита голямо да учиш точно в ТУЕС - не пропускай да провериш и евентуалното четвърто класиране. Догодина мисля, че ако има ученици, които искат да напуснат ТУЕС също е възможно да се прехвърлиш там - можеш да провериш и този вариант. Тази година има такива деца.Успех!

# 184
  • София
То четвъртото излезе, а може и пето, и шесто да има, децата така и така са записани другаде и ако са решили вече да се отдадат на ваканция, може изобщо и да не разберат, че са били класирани. Трябва да се проверява, още в петък ще има пето класиране.

# 185
Разбирам, че прием е обявен за 116 деца.
Обаче пак ще кажа - разликата между първия и последния приет е голяма. Може би трябва да има ограничение в бала за прием напр. "не по-нисък от ..."

# 186
  • София
При тях е така, приемат, докато запълнят бройките. Миналата година на четвърто класиране бяха останали само 2 места, сега са значително повече,така че нищо чудно да има и пето, и шесто.

# 187
Ура!Приеха ни!Утре ще се отписваме,записваме ....надявам се без проблем.Някой по-напред беше споменал за правилника на училището,но не го намерих на сайта?Може ли да помоля да го сподели?Относно класиранията няма нищо лошо в тях,който го интересува ги следи.

# 188
  • София
Можеш да изтеглиш правилника оттук, раздел Нормативни документи/ Правилници на ТУ:
http://www.tu-sofia.bg/www/index.html

Към средата на списъка е.

И голямо Честито на детенце!

# 189
Благодаря!  bouquet
Поздрави на всички майки -туесарки и на есен с песен Simple Smile

# 190
Излязоха свободните места след четвърто класиране. Те са само четири. Та искам да ви попитам. На четвърто класиране са приети девет ученика - до 179 номер, което значи че са се записали пет човека. Тогава би трябвало да се е стигнало до 184 номер. Аз съм 189 номер. Това значи ли, че за да ме приемат, трябва само един човек да се откаже?
Учениците ще бъдат класирани съобразно балът им.

# 191
Излязоха свободните места след четвърто класиране. Те са само четири. Та искам да ви попитам. На четвърто класиране са приети девет ученика - до 179 номер, което значи че са се записали пет човека. Тогава би трябвало да се е стигнало до 184 номер. Аз съм 189 номер. Това значи ли, че за да ме приемат, трябва само един човек да се откаже?

На четвърто са приети до номер 178  и сега още 4 става 182 последен, ако всички се запишат!
Според мен ще има още освободени места след третото класиране на РИО,така че имаш шанс!

# 192
  • София

Имаш съвсем реален шанс, да не говорим, че нищо не губиш - така и така си се записал вече в Джон Атанасов, тук само трябва да подадеш заявление и да изчакаш да излезе класирането. Ако си приет, изтегляш си документите от другото училище и се записваш в ТУЕС, ако не, просто нищо не губиш, оставаш си, където си записан.

# 193
Имаш реален шанс да те класират.Когато записвах сина ми,г-жата каза че има деца,които са приети на първо класиране и си изтеглят документите,така че не гледай само пследната класация.Ти нищо няма да изгубиш ако опиташ.Мечтите са затова ,за да се гонят.Успех! И всички от форума сме вътре Simple Smile

# 194
Някой да знае как ще се съставят паралелките.  Thinking Т.е. учениците по произволен принцип ли ще са избирани или по реда на класирането?

Общи условия

Активация на акаунт