Технологично училище „Електронни системи” към Технически университет – София

• 74 796
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Аз няма да мога на 04-ти. Ще съм извън София. Ако се разберете за петък, ок. И мястото ми е удобно.
Ама все пак, вие се разберете.

# 631
Предлагам - има едно заведение Бирарията на попа или нещо подобно се казваше. Имат много приятна градина. Намира се на 50 метра от Попа.

Naddya, имаш предвид заведението в двора на бившето общежитие на НПМГ ли ???? Което е намира на бул. Васил Левски №40 ???

# 632
  • София
Предлагам - има едно заведение Бирарията на попа или нещо подобно се казваше. Имат много приятна градина. Намира се на 50 метра от Попа.

Naddya, имаш предвид заведението в двора на бившето общежитие на НПМГ ли ???? Което е намира на бул. Васил Левски №40 ???

не, това заведение е на ул.Граф Игнатиев 43 - от Попа като се тръгне към стадиона.

# 633
Здравейте. И аз мога да се включа в срещата, без значение от деня.

# 634
  • София
Какво става - среща? Нищо не се уточнихме.
Днес или ще изчакаме и други за следващата седмица?

# 635
  • София
Има ли идея какви ще са им учебниците? От къде се купуват?

# 636
Какво става - среща? Нищо не се уточнихме.
Днес или ще изчакаме и други за следващата седмица?
По-добре да изчакаме,  малко сме в момента... И как ще се познаем на срещата?
Пускам запис за другата седмица, датата уточняваме до понеделник, 9-ти, мястото - също:
1.veni73

# 637
  • София

По-добре да изчакаме,  малко сме в момента... И как ще се познаем на срещата?
Пускам запис за другата седмица, датата уточняваме до понеделник, 9-ти, мястото - също:
1.veni73
2.Mimi75
[/quote]

Hug

# 638
  • София
И аз мисля да дойда, когато кажете, ако може в някой по-хладничък ден....  Grinning

# 639
  • София и там където не се пуши
Мога да ви свържа и аз със ученици от ТУЕС, ако съвпадат учебниците да сте си взаимно полезни.

# 640
    Добре дошли на новите попълнения и се надявам ТУЕС да оправдае доверието и очакванията на деца и родители!
    Някой знае ли кога ще  дават бележниците на осмокласниците, че младежа е във ваканция и нищо не го интересува вече..., а не успях да звънна в училището.
    Дороти, интересуват ме учебници за 9 клас, ако има такива  дай координати .  bouquet

# 641
  • София
Днес бях да платя таксата от 50 лева за зеленото училище през септември и в двора на училището се мотаеха деца и развяваха някакви бележници.  Hug Hug

# 642
Днес бях да платя таксата от 50 лева за зеленото училище през септември и в двора на училището се мотаеха деца и развяваха някакви бележници.  Hug Hug
Ха ха, ясно! Е това е положението! Утре разходка до училището, да го видим този бележник. Благодаря!  Hug

# 643
Здравейте! Учениците с бележниците са бившите осмокласници на ТУЕС. Раздадоха им бележниците на 02.07, но тези които не са ги получили са си ги взели днес от канцеларията Simple Smile

# 644
  • София
Между другото - видях днес на вратата залепен някакъв списък, на който пишеше, че дадени ученици не са си получили стипендията! Я споделете каква е тази стипендия?  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт