Технологично училище „Електронни системи” към Технически университет – София

• 74 860
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ура! Имаме си страхотен резултат!  Whistling Whistling Whistling Whistling
kolko to4no imate?

5.93
[/color][/size]

# 481
  • София
А другите деца - как сте се справили Hug Hug

# 482
УРА !! ВЪТРЕ СМЕ  Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing #Crazy #2gunfire  bouquet
" внимание момиче а бащата е  Twisted Evil Twisted Evil НОД 32 !"

# 483
  • София
УРА !! ВЪТРЕ СМЕ  Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing #Crazy #2gunfire  bouquet

Честито! А това второто какво е, че не го схванах! Hug Hug Hug

# 484
5,11 и 5,04 ! Като гледам на пръв поглед сме добре! Дано да успеят децата! Стискам палци на всички!

# 485

между толкова момчета момичетата са като " сама сред вълци "

# 486
  • София
УРА !! ВЪТРЕ СМЕ  Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing #Crazy #2gunfire  bouquet
" внимание момиче а бащата е  Twisted Evil Twisted Evil НОД 32 !"

между толкова момчета момичетата са като " сама сред вълци "

Оооо вие сте от дамите. Ще ги научите да ви уважават, че определено момичетата са кът в ТУЕС.

# 487
  • София
Добре, добре е. Има 16 момичета със сравнително приличен резултат. Няма да са единични бройките май тази година!  Laughing

# 488
  • София
Добре, добре е. Има 16 момичета със сравнително приличен резултат. Няма да са единични бройките май тази година!  Laughing

[/quote

Добре е. 16 момичета и 100 момчета. Ще се научат да са кавалери.  Mr. Green

# 489
  • София
А другите деца - как сте се справили Hug Hug
Какво ще кажете за нашите шансове-бал около 41.7 според моите сметки? Има ли възможност да си види някъде как е било миналите години?

# 490
  • София
Jord, за съжаление доскоро можеше да се намери архивна информация за това в сайта им, сега не успявам да го намеря. Но го имам разпечатан в къщи, ще погледна довечера и ще пиша.

# 491
  • София
Благодаря Мими, аз откакто влизам в сайта им по 5 пъти на ден, не съм виждала такова нещо  Embarassed

# 492
  • София
Какво ще кажете за нашите шансове-бал около 41.7 според моите сметки? Има ли възможност да си види някъде как е било миналите години?

Спокойно, вътре сте - миналата година второто класиране започна от 39,17, а на 3-то класиране балът беше паднал до 37 и нещо.

Впрочем, който иска да види класацията от миналата година - гугъл, търсене на "ТУЕС второ класиране", а на излезлия резултат се клика на "Кеширана версия" и воала - списък  Simple Smile

# 493
  • София
Видях го, благодаря Ви!
Ми че то тогава ........ Ние на първо класиране бихме могли..... Май ще имате по една количка от мен  Embarassed

# 494
Поздравявам всички с добрите резултати!
Дано сега майките (и бащите) спят спокойно в очакване на записването.
Очакваме ви в нашите туесарски редици  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт