Технологично училище „Електронни системи” към Технически университет – София

• 74 817
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
  • София
 Grinning Grinning Grinning Затова пък балът ви е доста по-висок от нашия, както и от повечето деца, кандидаствали там. Респект пред Вас!!! Хич даже няма да се загубите, по-скоро по Вас се сравняват другите Hug

# 601
  • София
Хахаха, моинкия е 177 може би. Аз съм 170, а той вече доста стърчи над мен  Whistling
Порастна страшно много миналата година. Обаче пък сме с плавници - 46 номер обувкииии #Crazy Едвам намираме вече нормални обувки.  Wink
Хайде, стискаме палци днес на второто класиране. Бистре, да кажеш после, че сте при нас  Hug  Praynig

# 602
  • София
Чакаме второто класиране и стискаме палци!  Praynig Praynig

# 603
И аз го чакам Наде. Явно ще е скоро, защото свалиха от сайта 1 класиране.

# 604
Излезе! Вече сме в "тежката артилерия" - СП! И наесен - с песен. Ако решите да се срещнем туесарските майки, бройте ме и мен.

# 605
И аз мога да се похваля със СП  Simple Smile .   

# 606
  • София
Честити на всички на второ класиране.  Hug Hug С малко повече чакане и нерви - мечтата е сбъдната!  Heart Eyes Heart Eyes

И на първо четене, че още ми се спи - това ли са зайчетата   bouquet  bouquet:

bp
Radostina 74
Jord
Veni 73

Кой съм изпуснала? newsm78 newsm78

# 607
  • тук и там където дойде
Здравейте,

И ний сме приети на второ класиране - КТТ - зайчето още не знае. Ще го оставим да избере. Hug

# 608
  • София
Здравейте,

И ний сме приети на второ класиране - КТТ - зайчето още не знае. Ще го оставим да избере. Hug

Честито.  Hug Hug Кое ви е другото желание?

# 609
Здравейте Simple Smile, нас ни приеха на първо класиране в КМ .Отидох ме в петък и се записахме,а сега са ни приели в СП  Thinking. Но детето реши,че иска КМ. Нашите желания бяха СП,КМ,КТТ. Имам няколко въпроса. На какво се дължи това преместване,след като вече сме се записали?И понеже пише,че е "Окончателно разпределение",има ли начин да се преместим в КМ ? Thinking

# 610
  • тук и там където дойде
първото ни желание е СП. Приети сме по второ желание

# 611
Станаха 8, тези които "си признаха без бой":  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Laughing
bp
Radostina 74
Jord
Veni 73
Mimi 75
Prima
Naddya
Vnlro

???HUGS ???? -Вие приети ли сте ?

# 612
Здравейте
Извинете, но има ли начин да се преместим от СП в КМ? Thinking

# 613
Здравейте
Извинете, но има ли начин да се преместим от СП в КМ? Thinking

Тъй като училището си прави само приема и не минава класирането за одобрение през РИО МОН , всичко е въпрос до директорката. Намерете дете, което е КМ и иска СП идете при директорката и ще ги размени. Така всички ще са доволни.  Hug

# 614
  • София
Привет на дружината зайчета ТУЕСарчета. Ще трябва да им купим на септември по едно плюшено зайче и едно истинско морковче!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И аз мисля, че няма да има проблем с преместването. Повечето деца искат СП и с радост ще се разменят.  Hug Hug

Кога ще си направим среща?

Общи условия

Активация на акаунт