Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 21"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 23 793
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
  • в очите на дъщеря си
май на майка си се подиграваш ааааааааааа tooth tooth tooth

# 631
май на майка си се подиграваш ааааааааааа tooth tooth tooth
A не аз майка си я уважавам Naughty, не и се подигравам
ама фрагма търся аз, как така никой не я е гледал, Надето друг път винаги я хваща след Ст дом

# 632
Здравейте   Party Party
Габи добре дошла в родата  вече си ми братовчетка   Mr. Green  
Ко става с тая фрагма  newsm12

# 633
Здравейте   Party Party

Hug Hug Hug

фрагма няма, но намерих клипа на параноя Laughing

# 634
  • в очите на дъщеря си
Вили , стана ли работата #Crazy

# 635
Вили , стана ли работата #Crazy
Ами отложих го  Whistling за друг ден направих един мой специалитет дето става бързо  Mr. Green

# 636
Габи няма и няма, то не бе сървайвър и други неща но фрагман няма. Вие сигурнили сте, че някъде е излязал както беше споменато преди няколко страници, да не би тази седмица да няма серия?

# 637
# 638
Здравейте   Party Party

Hug Hug Hug

фрагма няма, но намерих клипа на параноя Laughing

Габи, пак съм леля явно  Hug  Яяяя дай клипчето насам  Mr. Green

# 639
Габи няма и няма, то не бе сървайвър и други неща но фрагман няма. Вие сигурнили сте, че някъде е излязал както беше споменато преди няколко страници, да не би тази седмица да няма серия?
серия ще има
ето я програмата  http://www.showtvnet.com/yayinakisi/

# 640
  • в очите на дъщеря си

няма да казвам след снимката какво стана м/у нас luvbed newsm47

# 641

няма да казвам след снимката какво стана м/у нас luvbed newsm47

Охооооо Тинче и ти се включваш а   smile3521

# 642
Не го публикувам на БГ защото твърде розаво ми звучи

Ok here is another tip from Facebook, not sure if it is true. It seems these tips are coming from everywhere.

Anyway, Emir and Feriha will get back together next episode. Emir will take Feriha to his house. Halil will come to pick up Feriha from school and she will not be there. Hande, who is upset because Emir yelled at her over the CD, will tell Halil that Feriha ran off with Emir. She gives him Emir's address. Halil goes to Emir's house and finds Feriha with him.

Добре звучи, ама дали  ще е истина?! newsm78 Ако това се случи едно е сигурно - годежът ще се развали. Wink

# 643
  • в очите на дъщеря си
Не го публикувам на БГ защото твърде розаво ми звучи

Ok here is another tip from Facebook, not sure if it is true. It seems these tips are coming from everywhere.

Anyway, Emir and Feriha will get back together next episode. Emir will take Feriha to his house. Halil will come to pick up Feriha from school and she will not be there. Hande, who is upset because Emir yelled at her over the CD, will tell Halil that Feriha ran off with Emir. She gives him Emir's address. Halil goes to Emir's house and finds Feriha with him.

Добре звучи, ама дали  ще е истина?! newsm78 Ако това се случи едно е сигурно - годежът ще се развали. Wink

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 644
Здравейте и от мен пресъединявам се към чакането  Hug Hug Hug Hug но вчера никой не каза как е закуската ми и дали е била вкусна  Confused Confused Confused Confused

Общи условия

Активация на акаунт