Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 21"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 23 789
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
Тинче, клипчето не се отваря
Вили  hahahaна него му хареса, като му изядоха сладкото
Не тая сцена ще е др серия newsm78
НО нали и ти беше там непомниш ли :roll:

Ами Габи малко имах и работа и от време на време ставах от лаптопа и затова питам ,а и толкова ми стана смотано по едно време че  smile3516

# 91

Ами Габи малко имах и работа и от време на време ставах от лаптопа и затова питам ,а и толкова ми стана смотано по едно време че  smile3516
Уф, нее нали в това зведение пихте кафе С Емирчо Laughing

# 92

Ами то не в едно сме пили кафе  Flutter и се обърках малко  Mr. Green ,ама малеееее още не съм се оправила  Joy ти искаш да ми кажеш за дето сме пили с него кафе а аз за друго си мисля  hahaha малко бавно схващам днес ,ама тя Мамето си ме знае  Whistling

# 93

Ами то не в едно сме пили кафе  Flutter и се обърках малко  Mr. Green ,ама малеееее още не съм се оправила  Joy ти искаш да ми кажеш за дето сме пили с него кафе а аз за друго си мисля  hahaha малко бавно схващам днес ,ама тя Мамето си ме знае  Whistling
Разбрахме се  Wink

# 94
Здравей Вили,
Снежка,  той Мехмед не се дърпа нещо Rolling Eyes А и девойката мн напориста Mr. Green как само му изяде сладкото Joy

Joy Joy Joy Ще  го дръпна аз него. #2gunfire

Гледах набързо серията и не е чак толкова ужасна, колкото я описвате.

Сцената пред вратата беше много силна. Болката на Зехра, вината на Фериха, после съкрушеният Емир.  Cry Мен ме заболя от това, което изразяваха очите на Зехра. Ами после на пейката…и  тази музика.  Sick Хазал Кая и Вахиде Гюрдюм си отиват много. Наистина ги чувствам като майка и дъщеря.
Зехра ме разочарова после. Направи възможно най-лошата услуга на дъщеря си. Да даде Фериха на тези диви селяни. Ужас. Като видях и лелята и братчедката…  Sick
Но те нямат никаква вина. Основната е на Риза и след това на Зехра. Не виждат ли, че  Фериха е нещастна? Shocked
Мустака ми изглежда добър, освен това е развълнуван от годежа. #Crazy
Ох, видях я тая цицорестата – отиват си с Мустака. Laughing Laughing Laughing
Мехмед в магазина за платове ли работи? Не се безпокойте за сладкото му, аз ще му разточа една баклавица. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Емир май каза всичко, което мислеше за баща си. Последният ми изглеждаше засегнат и поне веднъж се замисли. Отново много силно. Peace
Интересно ми е какво си казаха Емир и Ханде в университета… newsm78
Моментът с носенето …чудесен, а после близостта в болницата…в таксито… сълзите ми потекоха. Това  "битти" не ми звучеше никак убедително. Вероятно и Емир го чувства така и затова продължава да се бори.
Емир видя диска… newsm44

Филмът е хубав, момичета. Не задълбавайте само в една посока, и тя ще се развие.
Дълго стана, сори.  Hug

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 12:30 от ·٠•Snejka•٠·

# 95
# 96
# 97
Здравейте и от мен гледам че тъгата ви още не е е минала  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes казвам ви ще се съберат но кога това е големия въпрос и аз си мисля че и Фери страда разбирам я но не я оправдавам ама те сега ще го дъвчат кой знае колко време тая раздяла  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!А тая дето ухажва Мехмедчо е живо курве Снежи внимавай че твоя има слаби ангели  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 98
  • в очите на дъщеря си
НО нали и ти беше там непомниш ли Rolling Eyes

Габи честита премяна много си хубава    Flutter
Мерси  Grinning

ето линк

http://www.youtube.com/watch?v=ZGoWtY_h4xo&feature=player_embedded

# 99
Снежка в магазина за платове работи, там я и срещна девойката
 А че виждат Ферито- нещаснтна смятам че всички в къщата и го виждат Sick но не им дреме #Crazy в момента; каквото казват родителите-става/вкл и Зехра, мн ме разочарова/
За Юнал съм съгласна, като че ли се замисли, но само докато бяха в къщата; При басейна бързо насочи вниманието си към младите девойки

# 100

Hande: Emir'le herşeyi çözdün, bir de sen de kalıyor...
Koray: Hande... Yapma.
Hande: Sen yapma. Neden yapıyorsun bana bunu? Onun pişman olduğuna hemen inandın, affettin. Ya bir şey söylesene, konuşsana Koray! Ya ikimiz, biz ikimiz beraber büyüdük... Defalarca kavga ettik, küstük, bozuştuk. Ama her seferinde barıştık. Neden şimdi bana bunu yapıyorsun? Hı? Emir'e hemen inandın, affettin, peki neden beni affetmiyorsun? Niye bana inanmıyorsun? (ağlamaya başlar)
Koray: Hande...
Hande: Hande diyip durma bana. Hiç bir şey deme. Demek ben seni kaybettim. Peki. Biliyor musun Koray? Şimdi sen beni kaybettin. Hayatında ilk kez beni kaybettin.

Koray durdurmaya yeltenir, durduramaz, Hande gider.

*

Günce: Ne söyledi? Delirtti mi yine seni?
Koray: Ne istediysen yaptım düş artık yakamdan.
Günce: Hala onun etrafında dolaşıyorsun Koray.
Koray: Evet, hala onun etrafında dolaşıyorum Günce. Aşk böyle bir şey Günce, insan aşık olduğu insanın etrafından öyle çok da fazla uzaklaşamıyor. İstese de incitemiyor. Sen nereden bileceksin tabi. Sen kimseyi sevmiyorsun ki. O CD'nin içindekiler senin umurunda bile değil Günce, gördüklerin umurunda değil. Emir, Feriha, ben! Hiç bir şey senin umurunda değil kızım. Senin tek derdin Hande. Hande kötü dimi? Sen nesin peki Günce?

Günce (Koray uzaklaşınca): Benim tek derdim sensin Koray.

# 101
Emir&Feriha takside )

Emir (Feriha'ya yaklaşarak): Seni çok özledim.
Feriha: Emir yapma.. Bitti..
Emir: Ne bitti Feriha? Aşk?
Feriha: Bitti.

Emir arabadan iner ve gider.Ardından Feriha da iner ve
yaşlı gözleriyle birlikte başka bir yöne doğru ilerler.

# 102
Снежа в магазина за платове работи, там я и срещна девойката
Аха, благодаря за отговора. Hug

А че виждат Ферито- нещастна смятам, че всички в къщата и го виждат, Sick но не им дреме #Crazy в момента; каквото казват родителите-става/вкл и Зехра, мн ме разочарова.За Юнал съм съгласна, като че ли се замисли, но само докато бяха в къщата; При басейна бързо насочи вниманието си към младите девойки

Аз не мога да ги разбера.
Е, то е ясно, че Юнал няма как да се промени толкова бързо, но все пак има някакъв напредък. Laughing

# 103
tarıh 15/04/2011
hedef kıtle total
s no program adı kanal baslangıc sure (r) amr % shr %
1 hanımın cıftlıgı kand 20:44:08 1:57:01 11,23% 27,30%
2 adını ferıha koydum show 20:14:09 2:21:42 8,39% 20,95%
tarıh 15/04/2011
hedef kıtle a/b s no program adı kanal baslangıc sure (r) amr % shr %
1 hanımın cıftlıgı kand 20:44:08 1:57:01 9,16% 25,03%
2 adını ferıha koydum show 20:14:09 2:21:42 7,77% 21,76%

# 104
Кой ли може  #Crazy