SUPERNATURAL – Bobby Singer: The closest thing Sam and Dean have to a father

• 34 785
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Ура Party , седми сезон! Дано го разберат като възможност да се стегнат Praynig .

bichi, Hug
Mммм, момчетата на мотори - това се вижда. Аз, седнала отзад и обвила ги с всички крайници *притрепЕр* - това си представям Crazy .

# 406
Белс, къде ги намираш тези готините гифове  Grinning  Бичи, с теб добре сервираме по времето за кафе и закуска  Joy От сутринта подкарваме силово, няма шест пет  Joy  На фона на изригващото шампанско се сещам за изстрелващи се ракети и разни други глупости  Joy   Хмм, не започвам сериозно деня  Rolling Eyes  Е, нека ни е честит новият сезон, да си честитим преждевременно (не е 100% сигурно нали?) и дано предрешим събитията  Peace

# 407
Белс, къде ги намираш тези готините гифове  Grinning  Бичи, с теб добре сервираме по времето за кафе и закуска  Joy От сутринта подкарваме силово, няма шест пет  Joy  На фона на изригващото шампанско се сещам за изстрелващи се ракети и разни други глупости  Joy   Хмм, не започвам сериозно деня  Rolling Eyes  Е, нека ни е честит новият сезон, да си честитим преждевременно (не е 100% сигурно нали?) и дано предрешим събитията  Peace

Люска, аз си ги складирам в папки гифчетата... нали си говорихме как имаме по повече снимки на братята, отколкото на реални членове на семейството ни Simple Smile и така като дойде време, отварям папките и търся.... и припадам няколко пъти и така...

и по този повод

Розе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesне съм ти благодарила за уникалното състезания през което ни накара да минем....

е, оживяхме все пак,
но бяхме на косъм

така съм се хилила...

СТРАХОТНА СИ!

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 11:52 от Bella

# 408
  • гр. София
Много съм щастлива, че спортното мероприятие ви е харесало  Hug

Ооооо, СЕДМИ СЕЗОН!!!! УРА!!!! УРА!!!! УРА!!!! newsm44 newsm44 newsm44

Ето сега е моментът да пратим на екипа един-два наши сценария  Sunglasses Няма как да не ги оценят подобаващо и да не се замислят след това и за осми сезон  Laughing

# 409

СЕДЕЕЕЕЕЕЕМ!  Siete! Septem! सात! 7ми! УРА!
Дните ни са подсигурени момичета, отдъхнахме си!
Аз съм тук, чета /и се възхищавам на Розето  Hug/, но се губя малко от към писане! Hug

# 410
ХА, да ни е честито!

# 411
  • # супернатурална #
Latinicata e bedna da izrazi radostta mi! Dove4era 6te piq i peq Grinning

# 412
  • КиТ
Със смесени чувства съм за новината,дано се по стреснат сценаристите Wink Peace

това като за начало,не че другите и те не са сложили ма нали и аз трябва да допринеса Crazy Party Party Party

а това предполагам,ще е за довечера?

# 413
  • В средата на времето
Довечера ще се отрежем, то се е видяло Crazy
Аз не искам Сара да е водеща в екипа за следващия сезон. Само това са ми претенциите. Crazy

# 414
Довечера ще се отрежем, то се е видяло Crazy
Аз не искам Сара да е водеща в екипа за следващия сезон. Само това са ми претенциите. Crazy
Абе не че нещо, ама те хората казаха десетина пъти поне, че Крипке продължава да има последната дума за всичко, което се случва, така че да не хвърляме цялата вина върху Сара. Според мен основният проблем е, че Сара не пише епизоди вече.

# 415
  • В средата на времето
Значи Крипке иска неговите сезони да са по-по-най и за това филтрира така Laughing

# 416
Ее получихме си 7ми сезон!!! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Едва дишам така, че ето една бърза почерпка

Целувки!!

# 417
Не знам, кой пише и кой не, но и аз не искам Сара да е начело на 7ми сезон ... Ама как звучи самооооо 7ми ... 7ми ...  Party Нека Крипке си го води, виж колко добре му излезнаха първите 5 ..
Ох довечера определено ще се отпразнува. Мислех рано да положа глава върху възглавницата, но май няма да е  Whistling

А така Линд, викаш вече стана уискино време, какво се лигавим още с т'ва шампанско ...

# 418
Хайде Честито  Grinning newsm68 newsm68 newsm44 ще стана да му изиграя един танц по дяволите  Crazy

# 419
Превъзходна новина, 7 сезон на Братята!!!

Днес доволно се лее шампанското, момчетата и те поливат новината Grinning

Общи условия

Активация на акаунт