SUPERNATURAL – Bobby Singer: The closest thing Sam and Dean have to a father

• 36 688
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
А така Линд, викаш вече стана уискино време, какво се лигавим още с т'ва шампанско ...
Еми да!  Grinning Аз затова предложих нещо по - твърдо. И Би  снимките с моторите са повече от впечатляващи!

P.S А и реших да попитам: сега събитието с кой и с ... какво (е освен с пиене и забавление) ще се празнува? Така де нещо с някое и друго братче/ангелче или пък с някой Джаред или Дженсън?

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 17:16 от Lind

# 421
P.S А и реших да попитам: сега събитието с кой и с ... какво (е освен с пиене и забавление) ще се празнува? Така де нещо с някое и друго братче/ангелче или пък с някой Джаред или Дженсън?

Eх, само ако беше възможно, така щях да ги изпразнувам братята, че дъх нямаше да им оставя, ама не е. За J2, предполагам, че бих се навила на едно бързо наизпразнуване, но имам чувството, че и това няма да ми се получи *опира с театрален жест опакото на лявата си ръка в челото и въздъхва душеразкъсвателно* .

PS. Галче, ский к'ви глаголи Joy .

# 422
Леле, ден и малко ме няма, а тя каква стана! ЧЕСТИТ СЕДМИ СЕЗОООООООООООН!!!!!!  newsm44

Всеки да си избира коктейлче и наздраве!

а за който предпочита по-твърдо, едно ето таквоз:

bichito, мерси много за моторите.  Heart Eyes Мммм, как се размечтах...

# 423
Eх, само ако беше възможно, така щях да ги изпразнувам братята, че дъх нямаше да им оставя, ама не е. За J2, предполагам, че бих се навила на едно бързо наизпразнуване, но имам чувството, че и това няма да ми се получи *опира с театрален жест опакото на лявата си ръка в челото и въздъхва душеразкъсвателно* .
Знаех си аз, че Импалката ще си е вярна на братчетата. Хайде тогава един специялен поздрав за вярната й душа.

Тез физиономийки като гледам обещават едно задоволително наизпразнуване!

# 424
Любима снимка, обработена в любим цвят - благодаря, Lind Hug . Мда, толкова съм им вярна, че понякога се чудя бръм ли съм или просто залупена hahaha hahaha hahaha .
За теб - цъъък.
PS. “задоволително наизпразнуване” - въх, това ми хареса Peace .

# 425
Wooo Hooo! Седми сезон! Най-после дочакахме! Grinning

Да се поздравим за новината (и тайничко да се присъединя и аз към набиращата сила групичка за сваляне на Серчето от челното място - да отива жената да прави това, което най-добре й се удава - да пише епизоди! (С повече плачещо и разголено Сами, моля!) Simple Smile

почерповка и от мен:

# 426
Ух, хем се радвам на новината за седми сезон, хем ми е свито отвътре да не продължават надолу по наклонената плоскост. Сара - аут! Искам Крипке! И хубав сезон!

# 427
  • В средата на времето
Ух, хем се радвам на новината за седми сезон, хем ми е свито отвътре да не продължават надолу по наклонената плоскост.

Май ще зависи от това как ще приключи този сезон.  Rolling Eyes

# 428
Ха да ни е честит седмия сезон! Аз Сарчето много си я обичам и много ми липсват епизодите й. И голото плачещо Сами и то ми липсва Heart Eyes Laughing

# 429
Мда, толкова съм им вярна, че понякога се чудя бръм ли съм или просто залупена hahaha hahaha hahaha .

Joy Joy Joy  Верно, тук си захлупена, частично, от хубавото д. на Дийн  Grinning

И аз в групата "Сара- да пише!"  И аз с  претенции към образа на Сами   Joy

И да ни е честит 7 сезон, поливам и ям сладко на поразия в момента Grinning  Ех, животът е хубав

# 430
  • # супернатурална #
Наздраве за добрата новина. Да не забравяме
основното
и десерта
(цък и цък за задоволително наизпразнуване                 
Joy Joy
Аз вече съм на чаша вино, и пияна от радост  Party

# 431
Гале от пилето ми потече лигата,а като цъкнах се напих без да съм кусала  smile3544 smile3544 smile3544

# 432
  • # супернатурална #
Ето да се позабършеш  Rolling Eyes (цъкайки)  Laughing

Би, забравих да кажа, колко много ми харесаха мотористите! Дай да направя едно кръгче  Blush

# 433
Гале, мерси, ама аз ще пропусна десерта, нещо ми е диетично Laughing Мисля, че същото важи и за Фейчето, не за друго, ама знам, че мрази ягодови сладкиши Laughing Като гледам основното, установявам, че съм в настроение да си поиграя с храната, нищо, че е невъзпитано Flutter

# 434
Вместо да се позабърша,се подовърших  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт