SUPERNATURAL – Bobby Singer: The closest thing Sam and Dean have to a father

• 36 699
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • # супернатурална #
Като гледам основното, установявам, че съм в настроение да си поиграя с храната, нищо, че е невъзпитано Flutter
И аз бих си поиграла, но...така огладнях изведнъж, че ще го подуша, опитам и излапам целия. Ох, така, де, цялото  Mr. Green

Вместо да се позабърша,се подовърших  Laughing

Мамче, викаш свЪрши набързо, изпразнува  Laughing

# 436
Мммммммм Галееееее  Heart Eyes, Twisted Evil

Ако знаеш само как Убужавам Ягодовосметанови торти/ парфетааааааа. Ям ги целите без да се замислям за последствията, а пеканото пиленце ....  smile3508 с пръсти го късам .. и ям ....
А предполагам искаш кръгче с моториста в тъмния фон, без каската , нали, нали  newsm53 ?????????

# 437
  • # супернатурална #
След 12 часово дежурство и след прекрасните емоции съм толкова изтОщена, ще едва ще намеря сили да го яхна и ще се оставя да ме полашка насам натам, вятърът да брули лицето ми, а гърбът му да ме грее в студената нощ. Отивам да лягам с тази мисъл  Hug

# 438
  Да допринеса и аз за купона  Grinning  Наблегнете (цък) на едно, две и т.н.  конячета  Hug  И лека и уинчестърка

# 439
Мамче, викаш свЪрши набързо, изпразнува  Laughing
Свършено е с мене за тази вечер  Laughing

Лекинка  Hug

# 440
Гале, мерси, ама аз ще пропусна десерта, нещо ми е диетично Laughing Мисля, че същото важи и за Фейчето, не за друго, ама знам, че мрази ягодови сладкиши Laughing Като гледам основното, установявам, че съм в настроение да си поиграя с храната, нищо, че е невъзпитано Flutter

Хм, невъзпитано, невъзпитано... колко да е невъзпитано. Mr. Green В случая направо би било престъпление да не си поиграеш с храната. Simple Smile Аз може ли да си поиграя с десерта?

# 441
Дейна  Hug, ти с ягодите ... аз със сметаната  newsm08

# 442
  • В средата на времето

Значи за мен остава пълнежа Mr. Green

# 443

Значи за мен остава пълнежа Mr. Green
А така, докато се лигавите с глазурата и украсата, Изи ви отмъкна най-хубавото Laughing

# 444
Е, как ... Нали сме научени да споделяме ... та Изи Ще остави и малко пълнеж ...  Mr. Green

# 445
Е, как ... Нали сме научени да споделяме ... та Изи Ще остави и малко пълнеж ...  Mr. Green

Ние нали ще сме намазали от сметаната и украсата Mr. Green Изи няма ли опасност цял сладкиш да й дойде много? Грижим се за нейната стройна фигура, все пак и настояваме да остави малко и за нас. Wink

# 446
  • В средата на времето
Грижим се за нейната стройна фигура, все пак и настояваме да остави малко и за нас. Wink

За фигурата на Изида най-добре ще се погрижите като и оставите да се справи с целия сладкиш...защото ще се горят калории при самото хапване, не за друго  Outta Joint
Но тя нали е добро, споделящо другарче - ще остави малко Wink

# 447
*въздъх* ОстанАх си неизпразнувана Tired : пиле и торта не обичам и съответно не ям, 'конякът' на Лили ми изглежда сякаш съм го поканила на капучино с райбер, но въпреки че някак съм го съблякла, не съм успяла да го убедя докрай в добрите си намерения и е заел жалостиво-защитна позиция, която ми скършва желанието Crazy . Освен да издебна умореното Галче да се разсее за миг, колкото да успея да възседна и аз моториста, но отпред, 'щото няма да имам време за непреки допълнения. Видях и вериги - докато да каже "Ниье сега, щопен зи фройлайн, панито е отзад!" и щрак!, свирено Whistling . Ха-хаа Mr. Green !

PS. Маме, как се напиваш от ядене? Имам бледосини подозрения, но да питам все пак Laughing .

# 448
 hahaha hahaha Исках да кажа, че без да съм пила от уискито или шампанското ми се замая главата  Simple Smile

# 449
Добро утро прекрасни,
ако днес не сте пушки след вчеращните почерпки послучай 7ми сезон ( ) ви предлагам студена биричка за "главобола", а в случай, че сте 6 , кафенце със бисквитка,

да не забравя ме и сладкишите виновни за всичко това ...
внимавайте къде е двойния цък  Twisted Evil

Лек ден момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт