SUPERNATURAL – Bobby Singer: The closest thing Sam and Dean have to a father

• 36 729
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Бичи, мерси за кафенцето, ама от толкова сладкиши няма да казвам колко кила съм качила тази зима Mr. Green
Ура, утре е петък и после идва събота сутрин newsm44

# 451
Отдавна не съм цадила лиги, но тази снимка толкова много ми хареса, че не мога да се сдържа да не я покажа  Heart Eyes

# 452
Уау, Злате!!! Наистина си заслужава взиране без премигване в монитора!

А гифчето в подписа ти е неповторимо! Пиши повече, да го гледам по-често Grinning

# 453
  • В средата на времето
Отдавна не съм цадила лиги, но тази снимка толкова много ми хареса,

Приковаваща е. Това със сигурност.  Heart Eyes

# 454
Как няма да точите лиги   Joy  Дийно е като жив направо  Grinning  Всеки път с удивление установявам колко е фотогеничен и колко правилни и красиви черти има

Бичи, как си ни научила с цък Joy   Като съм зацъкала на снимките на кафето и биричките и чакам да изскочи нещо  Joy  (Диди, и аз като теб преди време  Grinning )  Благодаря за събуждането  Hug

# 455
  • КиТ
Гале от пилето ми потече лигата,а като цъкнах се напих без да съм кусала  smile3544 smile3544 smile3544

,кво речи Crazy,аз още съм опианена  Mr. Green,особено след пилето нямаше време дори за десерт Shocked,а принципно обичам ягоди,но този път нещо ме възпря newsm78

# 456
Любима снимка, обработена в любим цвят - благодаря, Lind Hug . Мда, толкова съм им вярна, че понякога се чудя бръм ли съм или просто залупена hahaha hahaha hahaha .
За теб - цъъък.
PS. “задоволително наизпразнуване” - въх, това ми хареса Peace .

За цъка: Е добре кажи възможно ли е да е толкова болезнено красив? Просто свят ми се завива. И изкрено благодаря!  newsm76
Леле да не ви казвам колко имам за учене ... smile3529
Златенце е вече тотално нищо не мога да свърша след тази Велика снимка!

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 15:01 от Lind

# 457
Линд, и аз се чудя как може да бъде толкова перфектен. Не че Джаред/ Сам не е , но .... Дженсън е друго неЩо.
Та дори и ей така, пак ми тече лигата като го видя

П.П. Имали някой филма (Ten inche Hero) ????????? Ще може ли да ми го прати по скайпито или друг начин  Praynig Praynig Praynig????

# 458
Много е як в тоя филм! А прическите и блузките са му са страшни. А да наистина Сам / Джаред е много симпатичен с тези му тръпчинки, ама нещо още не е успял да ми грабне окото.

# 459
Lind,
Ми, добре, няма да ти пускам повече неща като това Twisted Evil или това Twisted Evil , ама никога повече, за да не изглежда, че се опитвам да те проваля на изпитите Rolling Eyes , въпреки че съм сигурна, че би съумяла да превърнеш източника на разсейване в такъв на мотивация Flutter .

Aко случайно някой се интересува от анимето, ето част от един от малкото епизоди, озвучавани и от Дженсън: http://www.youtube.com/watch?v=CavgcXO9BQM. Аз съм пас Rolling Eyes ...

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 16:22 от Impala

# 460
Бичи, я виж оттук дали можеш да го изтеглиш. Hug

# 461
Най-добрият ловец/шериф!  Heart Eyes

# 462
  • # супернатурална #
Добър ден  Grinning

"Ш-ш-ш-т-т! Каквото стана снощи на мотора, си остава между нас тримата. Нали ме уважавате като човек? "

# 463
Добър ден  Grinning

"Ш-ш-ш-т-т! Каквото стана снощи на мотора, си остава между нас тримата. Нали ме уважавате като човек? "

Joy Joy Joy

# 464
Не просто като човек, а като мъж/ловец без постоянна връзка го уважихме Flutter . Накратко:

И едно клипче, но не по темата с уважаването Tired :

Общи условия

Активация на акаунт