SUPERNATURAL – Bobby Singer: The closest thing Sam and Dean have to a father

• 36 739
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Бройкайте ме и мен за посреднощному гледане. Wink

# 496
  • # супернатурална #
Бичи, я скивай Марк на млади години!

Значи страстта към татусите ми е наследствена  Laughing
На мен ми се очертава вечерно излизане, много се надявам да задържа моя пенсионер навън поне до 2, та като се прибера само да се съблеча, Импалко  Rolling Eyes и да сложа кафето.

# 497
A, няма да ръждяса: тичаш и едновременнно копаеш свещената трева. После Червените гащета ще те накаже да подменяш чимовете на колене и заради рецидива ще те следи изключително отблизо, направо във врата ще ти диша. Предполагам че дори ще те претърси бавно и щателно за скрити оръжия, и ще ахне замечтано при вида на значката Whistling .

Чакай, че това така го визуализирах и го взех навътре, че верно все едно някой ми дишна във врата... тръпки ме избиха чак. И Градинаря ще дойде да ме смъмри за небрежно отношение към селскостопанските сечива, може би?   Praynig И аз, както сменям чимове на колене, някак ще трябва да изкупя вината си...    ooooh!  Импала, внимавай накъде повеждаш блудното ми подсъзнание, че верно ще трябва да сложим червена точка на темата...

Ихаа, все повече ставаме за довечера! Отсега ще се запася с кафета, че беше тежка седмица и този път няма да издържа само на адреналин и фенщина.  Laughing

# 498
Разписвам  се с един "съдържателен" пост   Grinning

# 499
Бичи, я скивай Марк на млади години!

Ей го и тук леко бондовски

Злате  Hug мерси, предпочитам го ей такъв  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Като млад неЩо не ми допада  Tired

Иии като гледам колко голяма компания се събира за довечера, май Ще се помъча и аз  Rolling Eyes

Лили, мисля, че това е най съдържателния пост  Heart Eyes от седмици насам  Whistling

# 500
Здравейте!!!

Импала, можеш да сложиш разказа в първи пост. Имам само едно условие... някой ден като наистина се запозная с Дженсън и той като си падне по мен, вие всички обещавате да се правите на луди и ще отричате, че аз съм тази луда Бела, дето даже разкази е имала с него. Той трябва да си мисли, че всичко е случайно и че дори не съм знаела кой е Simple Smile))))))

хайде успех на тези дето ще стоят будни... аз лично ще си лягам, че вчера писах една статия до 12 и половина, а пък сутринта станах в шест, така че тази нощ ще си наваксвам Simple Smile

ето нещо за събуждане, ако ви се доспи Simple Smile

и да кажа за Канзас... мисля тези дни да отида за билети, засега сме аз, Апокалиптик и Дейна, ако някой друг иска, да казва бързоооооооо

# 501
Eми,
Много ми е приятно да подтиквам хората в една специфична посока, но ще се опитам да се повъздържвам отвреме-навреме .

Прочетохте ли, че ако не бяха снимките на седми сезон, това лято Джаред е щял да участва в римейк на 'Flying Tigers' (1942) (забележете автора на резюмето Grinning ) с режисьор самият Джон Ву? За съжаление пак се отлага мечтата на момчетата ни за големия екран ooooh! .

# 502
Прочетохте ли, че ако не бяха снимките на седми сезон, това лято Джаред е щял да участва в римейк на 'Flying Tigers' (1942) (забележете автора на резюмето Grinning ) с режисьор самият Джон Ву? За съжаление пак се отлага мечтата на момчетата ни за големия екран ooooh! .

Жалко за Джаред, много жалко. Дано поне седми сезон да върне онова, което беше преди, въпреки че се съмнявам...
Аз също ще дойда за среднощното гледане, че утре надали ще успея сутринта.

# 503
Ммм, Бела, не помагаш.... като се загледам повечко и ми се приисква да си полегна, да ми се успокои пулса. smile3544

Тъй, тъй, Импалко, нИ МЪ въвеждай в изкушение, щото днес нещо не ми работи филтъра от мозъка към клавиатурата...

Ееех, това са Джаред ме разби... нищо де, ще има и други роли. Поне вече не ги привикват само за ужаси някакви. На мен това ми е голям дерт, защото колкото и да си обичам момчетата, филми на ужасите не мога да гледам и това си е, не ми издържат нервите.  Crossing Arms

# 504
  • В средата на времето
.. филми на ужасите не мога да гледам и това си е, не ми издържат нервите.  Crossing Arms

То пък поне да бяха филми като филми на ужасите Crazy То скукааа и боза на куп Crazy

Данке зеъ Grinning

Би, имам една молба. Когато имаш време и желание ще смениш ли главите тук? Благодаря предварително Hug

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 23:58 от Izida

# 505
  • # супернатурална #

Вундабааа!!!  Flutter

Има ли будни? Отивам да си правя кафе, после и на вас и ще ви вдигам една по една  Grinning

# 506
Има!!! Крепя положението с ирландско кафе и Youtube. На ви малко клипчета за отскок:

Това повече заради песента важи, а ето това ме поразрева малко... даже повечко. А пък това го намерих съвсем случайно, и си умрях от кеф защото си търсех клип с точно това парче, а нещо на намирах такъв дето да ми хареса, а този не е тагнат и не ми излизаше в търсачката. А това е много кратко, ще му се не знае...

Ох, спирам дотук, че нещо се развихрих...  Laughing

# 507
  • # супернатурална #
Еми, ти на ирландско ли си? Заповядай (цъки)

Сервирам и останалите, ако не дойде никой, сами ще се мъчим  Rolling Eyes
Дълго

С райбер

Импалско, или две в едно  Wink

За интелектуалки  Grinning

На зърна (дегустирано мнооого пъти  Heart Eyes)

Аз от два часа само на кафета карам  Mr. Green

# 508
Оооо Гале,гледай как надуших кафетата  Mr. Green Вземам кафето на зърна  Wink

# 509
Бух!
Галче Heart Eyes ,
Благодаря за деЦкото кафе - гаврътнах го на две глътки, изядох си като примерно дете и двата кроасана - кеф! О ooooh! , това било райберното, ама нищо и него и моето изконсумирах Joy.

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 04:00 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт