SUPERNATURAL – Bobby Singer: The closest thing Sam and Dean have to a father

• 36 766
  • 735
  •   1
Отговори
# 480

Седем неща, които нашият Джон Кубичек би искал да види в следващия сезон: http://www.buddytv.com/articles/supernatural/7-things-i-want-to- … rom-su-40134.aspx

престраших се да прочета и да се измъча с превода на това и бих казала, че и аз искам да видя тези неща .... особенно второто  Peace Praynig

Добро утро и весел петък   bouquet

# 481
  • В средата на времето
Седем неща, които нашият Джон Кубичек би искал да види в следващия сезон: http://www.buddytv.com/articles/supernatural/7-things-i-want-to- … rom-su-40134.aspx

Съгласна съм с него на 90% почти. Връщането на стари образи бива, стига да не става много често. Обаче за това, че трябва да има повече трепене на разни гадини, че е добре да има нов, силен образ съм горещо ЗА.  Относно желанието му за зачестяване на мета-истории съм скептична. По един в сезон - бива.

# 482
“Jensen Ackles and Jared Padalecki already signed on for seasons 7 and 8” (източник) - не означава кой знае какво, но все пак.

Понеже понапреднахме с темата, ще започна да подготвям следващата. Заглавието ще е предложеното от Dana:
[…] SUPERNATURAL - Welcome to the Wild, Wild West (с референция към Уинчестър-Уестърна) […]
Ще подбера гифчета от постовете на Bella   bouquet .

Щом са публикувани, значи са общодостъпни, но да питам за всеки случай - да добавя ли в първи пост:
Розето и Bella - ‘Най-неочакваният подарък’
Salt and Burn - разказът и линк към клипчетата

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 12:55 от Impala

# 483
Да, Импалка, аз съм съгласна.  Flutter

# 484
Благодаря  Hug . Можеш ли да ми дадеш заглавие за разказа?

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 13:29 от Impala

# 485
  • # супернатурална #
Добър ден  Grinning
Много Дженсън, много чудо  Whistling Айде и малко слънце да огрее градинката.

Благодаря за спойлерите, но също като при Би, нивото на англ. ми позволява да запазя своята непорочност. Нищо не казвате за довечера, колко кафета да правя  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 15:07 от Г. Краули

# 486
Гале, Гале ... туй слънце както грей  Whistling 

За довечера мен не ме пишете, че най вероятно Ще е като всеки петък ... кака ви заспала пред компа  Joy , а ако успея да изкарам някак, Ще си скрадна от кафето на някоя добра душа  Hug

# 487
Урааа, петък е! Събирам ток за довечера, дано устискам  Praynig

Обикновено се нахвърлям на спойлерите като топъл хляб, но този път нещо ме спира. Май ми е прекалено забавно в момента да развивам собствени теории. Все пак ужасно ме сърбят ръчичките...

И още една, всъщност само слух, непотвърдена информация: http://www.spoilertv.com/2011/04/supernatural-season-7-rumor-will-misha.html плюс обсъждането му във форума на cwtv.com: http://lounge.cwtv.com/showthread.php?t=725563

Това го прочетох, и много се надявам да е само слух, но и на мен някак натам ми бяха тръгнали мисловните процеси. Много ще ми е тъжно ако е истина.  Sad

Силно одобрявам принципа за дъхоспиращите снимки на Дженсън  Heart Eyes В тоси ред на мисли, малко Dark Angel:

и малко Джаред, че ще ми вземат клубната значка на ненаситница и ще ме натирят на стадиона да правя обиколки  Laughing

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 15:52 от emichka84

# 488
Да му сЪ не види! Олигавих си монитора и пак не можах да разбера има ли езиче или няма?

Еми Hug ,
Оплакваш ли се или се радваш на евентуалното наказание Laughing ?

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 16:22 от Impala

# 489
  • В средата на времето
Аз довечера може и да съм на линия Simple Smile Само да ми кажете къде гледате on-line.

# 490
  • # супернатурална #

Да му сЪ не види! Олигавих си монитора и пак не можах да разбера има ли езиче или няма?

В такъв случай има поне едно езиче  Laughing

Изи, заповядай http://pl.justin.tv/trash_your_tvspnville?

# 491
Еми Hug ,

Хаха, нищо против тичкането по стадиона, ама ще вземе да ми ръждяса мотиката, пък и значката на ненаситница не си я давам!  Laughing

Изи, идвай! Колкото повече сме, толкова по-лесно ще се държим будни.  Grinning

# 492
 wavey

Снощи намерих 5 часа,защо и неска да не...  Grinning Брoйкайте ме  Flutter

Загряф   Mr. Green

И като сте метнали Дженсън...ей на младо Джаред

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 16:50 от Mother 0f All

# 493
Еми Hug ,
Хаха, нищо против тичкането по стадиона, ама ще вземе да ми ръждяса мотиката, пък и значката на ненаситница не си я давам!  Laughing
A, няма да ръждяса: тичаш и едновременнно копаеш свещената трева. После Червените гащета ще те накаже да подменяш чимовете на колене и заради рецидива ще те следи изключително отблизо, направо във врата ще ти диша. Предполагам че дори ще те претърси бавно и щателно за скрити оръжия, и ще ахне замечтано при вида на значката Whistling .

*подпал* baby_neutral

PS. Ще се постарая за среднощното гледане, но не мога да обещая Rolling Eyes .

# 494
Бичи, я скивай Марк на млади години!

Ей го и тук леко бондовски

Общи условия

Активация на акаунт