SUPERNATURAL – Bobby Singer: The closest thing Sam and Dean have to a father

• 36 774
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Ей ви на да се порадвате на един по-млад и изрусен Миша

Къде се загуби Мирка?

# 466
Щях да почина от смях, още ми държи Joy
Канзас ще идват в София, НДК, на 20 юни, ако някой се интересува Grinning

# 467
Lind,
Ми, добре, няма да ти пускам повече неща като това Twisted Evil или това Twisted Evil , ама никога повече, за да не изглежда, че се опитвам да те проваля на изпитите Rolling Eyes , въпреки че съм сигурна, че би съумяла да превърнеш източника на разсейване в такъв на мотивация Flutter .
Мъртва съм! И ако е така то определено съм в Рая. Аз умрах и 2-рата снимка отново ме върна към живота само, за да ми спре сърцето. Обаче ще се постараая да го превърна в мотивация.

# 468
  • В средата на времето
И едно клипче, но не по темата с уважаването Tired :

Клипчето е 'трахотно. Simple Smile И музиката и как е направено. Много обичам забавните клипове на тема SPN.

# 469
Здравейте,
аз само да кажа, че гледам Смолвил 4 сезон заради Дженсън и много се забавлявам.
Той е един младичък, свеж, неженен Simple Smile

и освен това е треньор и всички му викат Тренер това, тренер онова  Joy

ето ви да плакнете очи

аз бих отишла на Канзас... някой друг желаещ??????

# 470
Белс, аз искам.

# 471
Здравейте,

Канзас е чудничко предложение - и на мен ми се ходи. Казвайте да се организираме и да ходим дружно (може да изпеят и нещо различно от дежурното "Dust in the Wind", което всички БГ радиа въртят до умиране, а хич не се сещат, че тази велика група имала и други песни.... като Carry On, например. ) Mr. Green

Бичи, намери ли си филмчето Тен Инch Hero?По една случайност го имам все още на харда, тъй че - чакам те в скайпа. Wink

Големи спойлери - официално описание на финалните 2 епизода в бяло: Предупреждавам си, ако не искате да си разваляте очакването (особено от предпоследния епизод), да не четете. Аз лично си го развалих Cry
Official Descriptions For The Last Two Episodes Of Supernatural Season 6!

The last two episodes of Supernatural Season 6 will be airing on Friday, May 20 and The CW has released official descriptions for both of them.

The first episode is called "Let It Bleed" and the second one of the night is "The Man Who Knew Too Much."

Here's "Let It Bleed" at 8:

DEAN'S WORST NIGHTMARE COMES TRUE - A demon kidnaps Ben (guest star Nicholas Elia) and Lisa (guest star Cindy Sampson) to get to Dean (Jensen Ackles). Sam (Jared Padalecki) and Dean are forced to join with an unlikely ally to free them. Sera Gamble directed the episode written by John Showalter (#621).

And "The Man Who Knew Too Much" at 9:

EXECUTIVE PRODUCER ERIC KRIPKE PENS THE SEASON FINALE - The wall comes down in Sam's (Jared Padalecki) head and all hell breaks loose. Dean (Jensen Ackles) and Bobby (Jim Beaver) are, for once, at a total loss on how to help him and are forced to stand by and do nothing while Sam breaks. The battle for heaven comes to a head. Robert Singer directed the episode written by Eric Kripke (#622).

Източник

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 00:46 от Dana_Scully

# 472
Аз реших да не се спойлирам, така и така ми куца с десния крак английския ... а гугал го превежда грозно, та Ще си остана "девствена"  Embarassed
Но все пак благодаря (дабъл цък) Дейна за труда

# 473
О, по-добре да белосам Rolling Eyes : И къде са изненадващият финал и голямото напрежение, което щяло да ни накара да си изгризем ноктите до лактите до есента Tired ? Но ще продължа(им) да гледам(е), то е ясно...

Lind,
 Hug

Една статия - не можах да й схвана смисъла.

И още една, всъщност само слух, непотвърдена информация: http://www.spoilertv.com/2011/04/supernatural-season-7-rumor-will-misha.html плюс обсъждането му във форума на cwtv.com: http://lounge.cwtv.com/showthread.php?t=725563

Седем неща, които нашият Джон Кубичек би искал да види в следващия сезон: http://www.buddytv.com/articles/supernatural/7-things-i-want-to- … rom-su-40134.aspx

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 02:30 от Impala

# 474
О, по-добре да белосам Rolling Eyes : И къде са изненадващият финал и голямото напрежение, което щяло да ни накара да си изгризем ноктите до лактите до есента Tired ? Но ще продължа(им) да гледам(е), то е ясно...

Я да белосам и аз: Ами... явно в "неочакваните смърти" (2 броя) ще е неочаквания финал, дето ще ни кара да тъпчем на едно място и да си скубем косите, кой знае...

Бичи, като прочетох "девствена" от горния ти пост и цъкнах върху "благодарското" (за което много ти благодаря) и направо такива асоциации ми изскочиха в главата, че ме е срам да споделя... :shy:

Тук е младичък тренера, все още, ама да е в категорията virgin не вярвам... Mr. Green  такива ми ти асоциации..  Whistling

A на принципа: "Нито ден без дъхоспираща снимка на Дженсън" (който Златето днес поднови), ето и моята Снимка на деня:
Цъъъък за малко по-големичка.  

# 475
  • София
Ами тука

или тука

# 476
NellyR, по-скоро на втората снимка, бих казала... Heart Eyes Сладурчо мамин сладък зализан. Grinning

# 477
Благодаря Дейна,Импалка Hug   bouquet  Tired

# 478
  • В средата на времето

Добре, че остарява Crazy. Само това ще кажа  Simple Smile

Колко са епизодите този сезон - 22 ли?

# 479
Добро утро!

Аз се наспойлерирах с всички новини и слухове. 
И още една, всъщност само слух, непотвърдена информация: http://www.spoilertv.com/2011/04/supernatural-season-7-rumor-will-misha.html плюс обсъждането му във форума на cwtv.com: http://lounge.cwtv.com/showthread.php?t=725563
В бяло: Съдейки от този слух, май едната неочаквана смърт ще е тази на Кас. Само да не са посмяли обаче да посегнат на Боби, защото ще се пропия от мъка!

Бела, Дженсън е разкошен в Смолвил, но не можах да си причиня гледането на този сериал даже и заради него. Гледкам си го на снимки и клипчета  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт