SUPERNATURAL – Bobby Singer: The closest thing Sam and Dean have to a father

• 34 716
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Ох, с такива библиотекари как да не ходиш в библиотеката... да "вземаш книги"...   Joy Joy Joy Joy

Бичи, да, може Солти, нямам нищо против.

# 76
  • В средата на времето
Не знам за тях, но ето го моя тип библиотекар. Книга върху книга няма да остане в библиотеката  Rolling Eyes

Ще проведете една бурна и академична дискусия Mr. Green

Друг момент който много ме накефи от епизода и ми стана едно такова .... е този в който Сам казва , че е видял Съдба.

Би, библиотекарката ти е много готина Grinning
А Сам като обясняваше на Дийн, даже не направи онази негова си физиономия тип "уф-с-твоите-глупости-Дийн" Laughing Някак на сериозно му взе въпроса  Crazy

# 77
Ихаа, вече обсъждаме?

Първо, добре дошла на Salt and Burn. Голямо  bouquet за клипчето, разказа сега ще хвана да го чета. И аз преди се подвизавах и писателствах из Хари Потър пространствата, но като намерих Supernatural някакси не остана време и за двете. Та с много голям личен интерес подхождам!  Mr. Green

Едно въпросче което някакси ме гложди: Импалата беше описана като най-важния обект във Вселената, как точно са предотвратили тези двамата Апокалипсиса без вярното си возило?

Относно колата, мъжа ми като напълно неспойлериран се ококори и вика, "Ама те са сменили колата!" Аз мигам невинно. "Ама защоо, той толкова си я обичаше другата, то грехота!" През цялото вртеме докато вдене каква е работата аз седях отстрани и си хапах езика да не се разхиля на озадачените му физиономии. Най-много ме израдва когато Русо за малко се отърва и започна да им се кара от средата на улицата, милото кресна "И сега автобус!" секунда преди автобуса да го отнесе.  Laughing

Много ми беше жал за Кас; има излъчването на някой в тотална безизходица, и явно се е забъркал в нещо кофти с душите...  Ако оставим настрана слаш закачките, те са си там за бъзик с фенките, в този епизод отношенията между него и момчетата някакси бяха като едно време... много ми сгря душата това, и в същото време ми стана кофти че ги лъже. Явно нещата наистина отиват на зле...

Боби и Елън ми скъсаха сърцето, толкова естествено играеха стара семейна двойка ловци!

Балтазар ми беше крайно антипатичен в първия епизод в който се появи, но все повече ми влиза под кожата. Не знам защо, но ми идва като събирателен обрза на Габриел и на Краули... Thinking

Между другото, имам работна теория за слаш закачките: след излъчването на епизода, сценаристите влизат в съответните сайтове и се кискат до припадък докато четат как фенките истерясват и си чупят клавиатурите да пишат фенфикшъни по темата  Laughing

# 78
  • # супернатурална #

Едно въпросче което някакси ме гложди: Импалата беше описана като най-важния обект във Вселената, как точно са предотвратили тези двамата Апокалипсиса без вярното си возило?

Ами най-вероятно тази роля е изиграл Форда  Laughing В смисъл, това е колата, която е купил татко Джон през 73-та, тя е станала техния дом и т.н. Моят мъж също много се впечатли, че не са в Импалата- "Що са с друга кола, къде е тяхната, аа..взели са колата на Боби"  Joy

Между другото, имам работна теория за слаш закачките: след излъчването на епизода, сценаристите влизат в съответните сайтове и се кискат до припадък докато четат как фенките истерясват и си чупят клавиатурите да пишат фенфикшъни по темата  Laughing

Положително имат човек в екипа, който следи форумите. Това е най-лесния начин да се ориентират в нагласата-мрънкаш за гол Сам-получаваш, пречат ти Кембълите-отстрелват ги  Laughing

Сега и Еми ме подсети, за много мил момент: Дийн - Кас, трябва да подбираш по-добре приятелите си " Кас - "Зает съм да запазя тези, които имам, Дийн".  Heart Eyes

А Сам като обясняваше на Дийн, даже не направи онази негова си физиономия тип "уф-с-твоите-глупости-Дийн" Laughing Някак на сериозно му взе въпроса  Crazy

Joy Joy Имаше нещо такова. Ама как се обиди (всеки път го прави, страхотен е) когато Дийн го нарече "зубър"

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 18:44 от Г. Краули

# 79
Гале, сигурно е така, но пак не ми се връзва. Тая кола не ми дава същото усещане за значимост, Дийн се държи по друг начин с нея... като Балтазар спомена Импалата, ако Дийн си обичаше Мустанга по същия начин според мен би изригнал много тежко само при идеята че би могъл да кара друга кола, а реакцията беше никаква... абе не знам...

Иначе скоро имаше някакво интервю с Дженсън, (пускано е) в което точно обясняваше че феновете имат глас Simple Smile На мен просто ми е забавна реакцията  на фенките и наистина си представям сценаристите на по биричка пред компа, сравнявайки чия закачка е предизвикала повече фурор. То не че им трябва много на фенките.. Ако си спомняте, от Paley Festival имаше едно интервю с Миша и в началото Дженсън минава зад него, оправя му яката и го плясва по задника... е колко фикшъна се появиха в следващите 24 часа не е истина...  ooooh! Нарочно го правят, гадините, сигурна съм!  Laughing

# 80
  • В средата на времето
Не знам защо, но ми идва като събирателен обрза на Габриел и на Краули... Thinking

Aз също го определих като Краули с крила, така че не си съвсем сама в тези си виждания Simple Smile Wink

А начининът, по който умираха хората в този епизод, много ми приличаше на това:http://www.youtube.com/watch?v=yylNWKoifgk&feature=related

... като Балтазар спомена Импалата, ако Дийн си обичаше Мустанга по същия начин според мен би изригнал много тежко само при идеята че би могъл да кара друга кола, а реакцията беше никаква... абе не знам...

Е няма как Дийн да реагира мощно отрицателно при идеята да не кара Мустанг, защото това би олекотило много Импалата и тази връзка, която създадоха. Ако Дийн реагира тежко за Мустанга, значи идеята Дийн да кара Мустанг и Дийн да кара Импала носят еднакъв заряд, а то не е така;-) Т.е още веднъж по индиректен начин показаха, колко важно-значима е Импала за Дийн...и как с никое друго возило не се създават тези "специални" отношения Crazy

# 81
А начининът, по който умираха хората в този епизод, много ми приличаше на това:http://www.youtube.com/watch?v=yylNWKoifgk&feature=related
Изи, има такъв момент! Simple Smile Имаше една такава игра, The Incredible Machine, в която правиш безумно сложни механизми за да извършиш елементарна задача. С часове съм се забавлявала!  Laughing

За колата окей, ама след като не е толкова важна, как е успял Сам да надвие на Луцито и да се метне в клетката? Точно тая част ми е недомислена... Изобщо радвам се че пак сме си с нашата любима Импала и не ни се пречкат някакви озадачаващи мустанги.  Mr. Green

# 82
  • София
Егати яката реклама на Хонда Simple Smile

На мен някак ми напомниха убийствата на  Last Destination, а и целият епизод всъщност....

emichka84 - колата е важна, много важна, но не защото е Импала, а защото е тяхната кола.... т.е. ако татко Джон беше купил Мустанг навремето вместо Импалата, то той щеше да е точно толкова важен Wink

# 83
  • В средата на времето
Имаше една такава игра, The Incredible Machine, в която правиш безумно сложни механизми за да извършиш елементарна задача. С часове съм се забавлявала!  Laughing

Страхотни са тези...ммм..постановки ли да ги нарека Grinning Аз винаги гледам ей така Shocked и не спирам да се удивлявам, колко прецизност и точност трябват, за да се координарат всички елементи така, че да се стигне до финала Simple Smile

За колата окей, ама след като не е толкова важна, как е успял Сам да надвие на Луцито

Ами в тази реалност друго нещо е изиграло ролята на Импалата във финалната битка предполагам Rolling Eyes Различни реалности с различни елементи, които носят тежест. Така си го обяснявам... Rolling Eyes

# 84
Честита Цветница на имениците  Hug  Да са ни живи и здрави Цвети и Рози  Grinning

Солти, добре приземила се от летящия старт  Hug  Че и направо в ултра категорията, то видърка, то пишеща, а се спотайваш в храстите, а  Grinning  Аз съм от феновете и на ХП, та браво за писанието ти. И аз бях впечатлена от апартамента на Потърови  Grinning

Галче, страхотен вкус за библиотекари си развила. Има ли дрес код за читателките на въпросната библиотека  Mr. Green  и да не би посещенията да са поединично  newsm78

Все още не съм стигнала да новия епизод, от вчера му се точа, но тези 2 празнични дни много ме замотаха.  Вие вече го затретихте, аз лапам мухи, образно казано  Rolling Eyes

А, определено фенското войнство в следено и четено от когото трябва. Сигурно пада голяма веселба впоследствие. Както и се налагат някои решения, предполагам.

Гледам и Плами се е появила, а бях решила, че вече не я влече СПН

# 85
  • # супернатурална #
Има ли дрес код за читателките на въпросната библиотека  Mr. Green  

Има  Rolling Eyes Спoред целта на посещението. В заемната се влиза с високи градинарски ботуши и с количка. Материалът за заемане и ползване в къщи е обемист, и не е по силите и най-ентусиазираната книголюбка. Ботушите са за да се минава напряко през тревни и кални площи, за по-бързо придвижване от точка А до точка Б. В читалнята се позволява фрий стил, по възможност даже фриволен. Това позволява да се съкрати времето за подготовка, или с други думи казано-от вратата за...книгата  Laughing

# 86
Simple Smile Харесва ми дискусията, която водите на днешния епизод. На мен като цяло ми хареса, като се има предвид и обстоятелството, че толкова дълго го чакахме, че каквото и да ни бяха показали, пак с интерес щяхме да го гледаме.
Коментари:
1. Final Destination доста хляб са дали на днешната серия, то не беше премазването с вратата, (само че там беше асансьор), то не беше удара с автобуса (взет 1:1), както и машината за ксерокопиране (там не помня какво беше, май някаква дъскорезачка, но принципа бее същия). - Като цяло сценаристите са гребали с големия черпак, за което няма лошо, но вече сме го виждали, така или иначе.
2. Дийн-Сам моментите - напомниха ми за отношенията им от началните сезони и много им се зарадвах - това са си нашите момчета.
3. Коментара на Дийн: "Какъв си зубър" и "Мой или твой тип библиотекарка" ме караха да си връщам серията 3-4 пъти само за да се радвам на физиономиите им. (което ме подсеща веднага да си върна "библиотекарския" аватар, който се оказа много подходящ в случая). Wink
4. Стана ми мило и тъжно за Боби - човекът заслужаваше малко щастие, но явно и в паралелната реалност е обречен да губи близките, които обича (Да изкажа и едно подозрение, което силно се надявам да не е вярно, че може би единият от "геройски загиналите" в края на настоящия сезон ще е именно Боби. Всичко което дават за него до момента ми навява на това - накрая ще вземе да се пожертва героически за момчетата и така ще свърши с него).
5. Импалата си знаем, че е незаменима, затова много се зарадвах, когато Дийн я "чукна" с пръсти накрая Wink
6. Идеята на настоящия сезон нещо ми се губи като цяло, прекалено са ми разпокъсани епизодите, надявам се поне накрая да стане наистина интересно и да има сезон 7 разбира се.
Засега толкова, отивам пак да си пусна епизода, че днес изпращах гости и нямах много време, а и следобед ми дойде муза и понаписах малко от фика, който така или иначе съм записала още от преди Коледа (срам ме е да си кажа). По размери засега започва да прилича на малка повест.

Солти,  страхотно разказче, харесвам книгите за Хари Потър, филмите не съм ги гледала с изключение на първия, който не ми хареса.
Отивам да прочета творчеството ти подробно. (P.S. Апартамента на Потърови е един път!)

# 87
  • В средата на времето
Така като чета, само на мен не ми се понрави двойката Боби-Елън. Rolling Eyes Може би понеже ми дойде изневиделица тази нова поява на Елън Laughing За Боби по-удачна щеше да бъде онази русичката съседка Grinning

Солти,  страхотно разказче, харесвам книгите за Хари Потър, филмите не съм ги гледала с изключение на първия, който не ми хареса.

О, Дейна, да си запълниш пропуска Grinning. Аз за една седмица изгледах последните 3 филма за Потър и много ми харесаха. Станали са много по-дарк. Wink А пък аз книгите не съм чела и се надявам в скоро време да си ги закупя на куп и да ги захвана Simple Smile

# 88

Хайде, още едно видео.  Laughing
Специален поздрав за Градинарки, ултра градинарки, ненаситници, ултра ненаситници, кандидат - мотики...и за всички, които харесват бездушното Сами.  Hug
Не всички части от видеото са от шести сезон, но се уверих, че навсякъде Сами е достатъчно лош. Обаче предишното видео май стана по - добро... Мараканки, след малко идва и вашето видео.  Peace

ПС: Много се радвам, че разказа ви хареса.  Hug

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 21:11 от Salt and Burn

# 89
  • # супернатурална #
Разказът още не съм го чела  Blush но и второто ти клипче е върха! Веднага си го залепих на стената и привлече хиените  Laughing  Hug

Общи условия

Активация на акаунт