SUPERNATURAL – Bobby Singer: The closest thing Sam and Dean have to a father

• 34 930
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • В средата на времето
С Изида едновременно нападаме. Страхотен нов аватар, Изи...[/b]

Joy Hug Благодаря, беше ми домъчняло за мъничко червено Simple Smile

# 136
Мале,леле колко много сте изписали  Grinning

Няма да коментирам,зощото вие вече всичко сте казали  Simple Smile ама какви сценаристки библеотекарки си имаме тука  Simple Smile  Hug

Lind   Hug

Импалка    bouquet

# 137
  • София
Mother, Ч.Р.Д и тука

# 138
  • В средата на времето
Mother 0f All , Честит рожден ден! newsm51 (и си мълчиш, а? ;-) )
Пожелавам ти щастливи моменти, весели приключения и любов, любов, любов ма не като горещ картоф Grinning Wink

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 21:00 от Izida

# 139
Здравейте скъпи дами. След тайното ми промъкване в темичката Ви като неканен гост реших да се присъединя към вас. Чета Ви от доооста време и реших да се представя. Ее ... здравейте  Grinning .

Здравей и на теб Simple Smile  bouquet Хубав аватар Simple Smile
Щом като ни четеш отдавна , значи знаеш, че от вратата хващаме направо за краката Crazy и питаме веднагически за принадлежност? Grinning Wink
Самоопределям се като член на Маракана
P.S  Честит рожден ден Mother 0f All !!  newsm51 newsm51

# 140
Майче, ЧРД
защо така си мълчиш и нищо не казваш

аз не знаех, че си твърдо градинарка, но щом всички те поздравяват с този сладкиш... тогава ето и от мен

да ти е сладък животът

# 141
Майче, сладурано, честит рожден ден   bouquet По-късно ще опитам да ти пусна едно поздравче

На Маракана пак се сгъсти ситуацията Joy

# 142
  • # супернатурална #
Lind,  Hug
Ммм, още една Мараканка, дайте я насам

аз не знаех, че си твърдо градинарка, но щом всички те поздравяват с този сладкиш...

И аз не знам да е твърдо, просто на Изи и на Нели им се свиди Дийн  Laughing Пък на РД трябва да се опита от всичките микрофони сладости. Мамче, да ти е сладко  Party

# 143
  • В средата на времето
И аз не знам да е твърдо, просто на Изи и на Нели им се свиди Дийн  Laughing

A, свиди ми се  Laughing То като си на Маракана първото, което се научаваш е да споделяш Crazy
Ама и аз автоматично реших, след поста на Нели, че Сам е желания подарък и за това бях така добра и с голямо сърце да и подаря един  Laughing

Отличен избор. Добре дошла и там Simple Smile

# 144
  • София
Твърдо е, твърдо е - сега ще дойде да каже. Сега напоследък ако е поразмислила и е влязла в правия път - може, но сподели, че копае Peace

# 145
Деси, честит рожден ден! Жива и здрава да си! Да те радват много телевизионните ти любови, а любимият мъж още повече!   bouquet

Lind, добре дошла на Маракана!  Hug

# 146
 Embarassed Embarassed Embarassed така хубаво бяхте почнали да коментирате серията и не исках да ви отклонявам  Simple Smile

и малко в тон със следващия епизод  Simple Smile

Градинарче съм си,но от време на време спортувам  Simple Smile

Благодаря на всички за прекрасните пожелания  Hug Hug Hug

# 147
Спортуващото градинарче   Grinning, да си жива и щастлива  Hug  Наздрaве и от здраве да се не отървеш, както и от любов и късмет  Май си се втвърдила като права лопата, а  Joy

Линд, добре дошла за загрявките на Маракана  Hug

Белс, ти ме разби с тия снимки на Джаред, ей са в този момент, седя и гледам в една точка  Mr. Green

Момичета, нищо умно по тълкуването на серията не мога да предложа, така че си млъквам и ще си я гледам поне още веднъж  Grinning

Изи, много си фатална в червено  Peace  И, Дейна, може и да е с дрехи,  но има фатален поглед  Grinning

# 148
  • # супернатурална #
Малко да оспамя, може ли  Rolling Eyes
Гледахте ли "Под прикритие", новия български сериал? Заслужава си, даже много. Аз като една луда супернатуралка правя аналогии с нашия, няма да казвам на кой ми прилича главния актьор  Mr. Green Има и тема в мамата, ако и на друг му хареса, може да се срещаме и там  Flutter Laughing

# 149
MaМче ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   party023  bigdance2

промо клипче към каубойският епизод:май беше пускано  newsm78

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 23:05 от Mupka

Общи условия

Активация на акаунт