Fragrancedirect.co.uk- 13!

• 52 996
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз го погледнах, но имаше доста грешки в изписването на брандовете и нещо не ми се струва ок това... newsm78

# 676
  • В La Redoute и по света
Момичета, ползвали ли сте новия код за безплатна доставка до английски адрес?
Някой планува ли обща поръчка скоро?

# 677
Поръчката ми от понеделник е със статус:
Подредба Дата:   29-08-2011
Номера на поръчката:   1069632
Статус на поръчка:    Издаден за изпращане
Трябва ли да се безпокоя, че вече 4 дни не е изпратена,някой с подобен проблем?

# 678
Англичаните имаха bank holiday, може на това да се дължи забавянето. Не се притеснявай  Peace

# 679
Не. Имаха почивни дни заради Nothing hill. Peace

# 680
Благодаря ви момичета!Ще чакам търпеливо!  bouquet

# 681
  • София
 точно банк холидей имаха - хората празнуват края на лятото!  Mr. Green Peace

# 682
  • плевен
аз ги поръчах на риск- ако не ми харесат, ще го преглътна, не е бог знае каква сума...
но са по- евтини в този сайт http://www.bp4e.com/arrogant-dawn-100ml-spray-p-839.html
досега не бях пазарувала от тях, но изпращат до тук и шипинг таксата до 10 неща е 2.65 лири.
ще видя какво ще стане...
    момичета не разбрах някой поръчвал ли е от този сайт понеже силно ме заинтересува   bouquet а не видях тема за него благодаря Hug

# 683
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
аз ги поръчах на риск- ако не ми харесат, ще го преглътна, не е бог знае каква сума...
но са по- евтини в този сайт http://www.bp4e.com/arrogant-dawn-100ml-spray-p-839.html
досега не бях пазарувала от тях, но изпращат до тук и шипинг таксата до 10 неща е 2.65 лири.
ще видя какво ще стане...
    момичета не разбрах някой поръчвал ли е от този сайт понеже силно ме заинтересува   bouquet а не видях тема за него благодаря Hug
аз поръчах, след което днес протече следната кореспонденция по мейла:
получих от тях:
>Hi There
>I am sorry it will cost you £10 to send these items
>Thanks
>Darren
 #Shocked
след което естествено се възмутих:
Hi,
10 pounds?!
No way!
I sent You money immediately with flat rate 2,65!
If I knew that You wont 10, I would never used Your site.
There are other sites with lower prices.
Please, send my money back, if You want to change the price.

и отговаора им:
Hi Sharon /явно девойка от логистиката/
Please send this order first thing in the morning, it is normally double for EU postage,
Thanks

това според вас значи ли, че ще ми изпратят поръчката утре или пък само първия артикул само?
нещо не разбрах...

извинете за дългия пост

# 684
  • София
Ще ти изпратят цялата поръчка утре - "първата и работа за деня" . Peace

# 685
  • София
Нещо тия не ми звучат читави.  Naughty

# 686
 Някой по-напред искаше мнение за Rochas - аз имам този http://www.fragrancedirect.co.uk/rochas/rochas-eau-de-rochas-eau … AtDs76aYYKg%3D%3D

доста е прохладен, типично летен, цитруси и бриз, но в началото има една мъжка одеколонена нотка, която почти разваля работата. Значи на мъж би стоял добре  Laughing а за жена- зависи от настроението - аз го слагах в най-горещите дни - наистина самото му носене разхлажда и е някак сочен. След 1/2 - 1 час остава приятен и сух аромат. За трайност - много траен.

# 687
  • на плажа
 Ще се побъркам. Не мога да си поръчам парфюм.Изписва ми, че дадените стоки не могат да се изпратят до Европа. Ще направя задно салто от яд.

# 688
Ще се побъркам. Не мога да си поръчам парфюм.Изписва ми, че дадените стоки не могат да се изпратят до Европа. Ще направя задно салто от яд.

Аз съм поръчвала парфюми много пъти и не е имало проблем. Да не се опиваш да поръчаш някой комплект с дезодорант? Защото аерозолните спрейове не се доставят  newsm78

# 689
Кои са "дадените стоки"?

Общи условия

Активация на акаунт