Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 28 911
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
Защо се обвинява само Фирдевс че еустроила годежа на Б и Н ,ако трябва да сме честни и Бихтер има пръст във това . Тя беше тази която Каза на Аднан че Бехлюл обича Нихал за да прикрие себе си.И след като неможе да живее с Аднан защо не си тръгна макар и без Бехлюл -може би за да е .по близо до него и да се измъчва защото от тук натам това ще прави  а на него дали ще му пука

# 31
  • Burgas, Bulgaria
Силвия и Силвия-Мария един и същи човек ли е?

# 32
Силвия и Силвия-Мария един и същи човек ли е?

Не!  Laughing

# 33
Не бързате ли много с новата тема?  newsm78 На 48 стр..

# 34
Едно забавно клипче Бест Моментс БиБ dance /по повод рожден ден на некъв си ДжоДжо/
Абе,мацки...защо така не намирам любовни клипчета на Нихала и Бехлюла,да бях търсила игла в купа сено,щях да намеря по-бързо. Mr. Green

# 35

А това , че Бехлюл просто слуша , когато Бихтер му казва някои истини , не е вярно ! Или пък в случаите , когато мълчи , може би е , защото просто няма какво да отговори !Добре е и над това да се замислите ! Peace

Когато я прелъстяваше, доста богат и убедителен репертоар представи smile3521
Със сигурност помниш ,че го може ................. нашето " лошо момче".......... ...............
Мълчанието е знак ,че жената вече не  го интересува.Няма обич.
Има само един единствен интерес секс.

А интересно ми е: Какви истини му казва Бихтер?

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 22:20 от silvia_maria

# 36
Абе,мацки...защо така не намирам любовни клипчета на Нихала и Бехлюла,да бях търсила игла в купа сено,щях да намеря по-бързо. Mr. Green

Защото има толкова огромна любов между тях.... тя е толкова чиста и невинна, че сценаристите не са си направили труда да ги снимат.... да снимат тази истинската любов, тя не е за показ....  Joy

silvia_maria  би ли пуснала линг към този последен епизод, където Бех казва това:
Чу ли най-после какво и каза Бехлюл на Бихтер:
"Съжалявам ,беше само страст.
Ти ме мразиш
Нямаше обич и ти си само луда по мен"
"И да ме остави Нихал пак няма да съм с теб"

# 37
Нали в предходните теми все се говореше ,че Бихтер има нужда от близък човек-майка си  ,сестра си с които да сподели това което я мъчи и и тежи.Ето снощи сестра и се опита да проведат нормален,човешки разговор като най-близки помежду си хора а тя какво-отново с рогата напред,отново в атака,отново с обиди.Ами не можеш да искаш да те обичат и разбират а ти да се държиш като в детската градина

# 38
  • somewhere over the rainbow

В общия случай мълчанието е знак на съгласие. Доколкото виждам, случаят не е изключение.
Кой мъж целува жената, която не обича скришом и не по задължение? Пфу, мазохист.

ПП. Двете Силвии, които може и да са една, са тук, само за да има опозиция. Признайте си Mr. Green

# 39
# 40

Мълчанието е знак ,че жената вече не  го интересува.Няма обич.

[

ПП. Двете Силвии, които може и да са една, са тук, само за да има опозиция. Признайте си Mr. Green
Какви опозиции,какви пет лева Всеки си изказва мнението а другите или са съгласни или- не.Ако има несъгласни не означава ,че трябва да си променяме мненията за да не ни смятат за опозиционери

# 41
А, не, аз да подчертая, че сме доста различни.  Laughing

# 42

В общия случай мълчанието е знак на съгласие. Доколкото виждам, случаят не е изключение.
Кой мъж целува жената, която не обича скришом и не по задължение? Пфу, мазохист.

Мъжкото/особено плейбоите/ желание  е към  всички красиви ,млади и секси жени.
Обичта е нещо ,което трябва да си завоюваш.
Бихтер не успя

Когато мъжа каже       да е........ може би
Когато не  каже.....да ......... си е НЕ

# 43
# 44

Защо не пусна и първата част на разговора?
Тази част е продължение на съществения разговор преди това

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 22:51 от silvia_maria

Общи условия

Активация на акаунт