Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 28 939
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Бех се е опулил- Shocked -не може да повярва на сексапила, който се показва изпод розовата хавлия............  Mr. Green

# 571
Съпоставка Н и Б на този етап не може да става. Едната има вече любовна връзка, другата само мечтае за това, нормално е и поведението им да е различно. Не знам кой нормален влюбен ще провокира партньора си за целувка Crazy, пък той ще отлага във времето. Е колкото и да си заблуден, човек трябва да си направи някакви изводи.

biskit, не бъде жестока Mr. Green

# 572
Slawena
 Hug Hug Hug
ама и мама Бих. колко игрива го дава Mr. Green Mr. Green
 Тия двете ще го побъркат  Crazy
Hug Hug
 е сам се насади на пачи яйца/опс... с помоща на мама Ферди и любимата Бих./ Mr. Green Mr. Green

# 573
 Joy Ей, тези последните две снимки направо...  Joy

Няма да те коригирам, много време ще ми отнеме, а нямам толкова...  Naughty
Нихал нямала достойнстно... А Бихтер има ли?!?  Joy

# 574
Бех се е опулил- Shocked -не може да повярва на сексапила, който се показва изпод розовата хавлия............  Mr. Green
 Каква сцена ще му спретне Бих за това ... Crazy

Съпоставка Н и Б на този етап не може да става. Едната има вече любовна връзка, другата само мечтае за това, нормално е и поведението им да е различно. Не знам кой нормален влюбен ще провокира партньора си за целувка Crazy, пък той ще отлага във времето. Е колкото и да си заблуден, човек трябва да си направи някакви изводи.

И аз така мисля,ама явно това  е нормалното,взех да се обърквам вече  Crazy
   Съгласна съм с всичко написано  Peace

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 11:55 от charovnica

# 575

Peace Peace  bouquet

# 576

Никой в този филм няма - нацвъкали са ги като от по-по най Joy

# 577
Снощи гледах серията без звук почти и малко като фон, че имахме някакви гости. Но коментара на едно момиче на 22 години, което грам не е гледало сериала и изобщо няма  представа кой  кой е и какво се случва беше следния:

За Нихал - леле тая как му се натиска, а той - личи си, че хич не му е приятно и не по своя воля е с нея! Mr. Green
За Бихтер, след като се награбиха - това е съвсем различно, тия изгарят един за друг.
Та, ясна е работата - за чия Любов иде реч в сериала..... Grinning

Искам да уточня, че не съм фенка на никого, освен на Берен Саат / не на Бихтер/ и ме дразнят много неща във всички герои. Не оправдавам никого , но проявявам разбиране... И да, жал ми е за Бихтер, че допусна да стигне толкова далеч, донякъде ми е жал за Бехлюл / но съвсем мъничко/, жал ми е и за Нихал, въпреки че  никак не ми е любимка.
Но не съм съгласна единствено Бихтер да обира негативите от тази забранена любов... Тоя нямал достойнство, оня нямал, а Бехлюл има ли? Whistling

# 578
  Струва ми се,че започват напъните за раждането на голямата любов между Б и Н и всяко нещо ще бъде тълкувано в посока как Бех иска Нихал,но мама Бих му пречи като го провокира и как Нихалчето ако трябва и към тухла четворка ще прибегне,за да бъде с него и това пак ще е в реда на нещата  Laughing
  mimata67-подкрепям напълно  Peace Бех е невинен  Mr. Green ,тия лоши каки какво правят с него  Joy

# 579
  • София
Не се опитвай, че и време да имаш - материал нямаш. hahaha
Няма правила в любовта, когато я има! Бихтер си гони целите, а те оправдават средствата. Sunglasses

# 580
  • БГ
Постъпката на Бихтер и Бехлюл в снощната серия беше изключително грозна... чак не ми останаха думи да я опиша.  ooooh! Бихтер започна да затъва много, по своя вина. До преди два дена казваше на Бехлюл, че трябва да побърза със сватбата. Така го изпитваше, наблюдаваше реакциите му, но той й отвърна подобаващо. Въпреки, че изпитва влечение към нея, той беше готов да я загърби... но както винаги, егоистката Бихтер не му позволи това. С постоянните си намеци, че я обича и не може без нея, тя го преследва, като сянка му е... Вече тотално се е побъркала - да ходи да ги наблюдава, дори счупи саксията, за да не се целунат. Коя е тя?!? Ако не е на издръжка при Аднан, Бихтер е едно нищо. В къщата си има всичко необходимо, за да е щастлива. Това, че не обича съпруга си е друг въпрос, но щом иска да живее като принцеса, ще трябва да се жертва. Жертва се, разбира се... с колко зор отиде в леглото на Бехлюл, не е истина...  ooooh! Тук също създава много лошо впечатление, отиде при любовника си, каза му, че го обича и започна бурна вечер... Не ги ли е срам? В съседната стая е майка й, Бюлент, Нихал, Аднан са в къщата.  ooooh!  Shocked  Sick И само колко доволна беше в банята... трябва да се срамува, че прави такива неща, а тя усмихната до уши и пей сърце. Поне малко срам да има... "Скъпи, добро утро...", а след малко звъни на Бехлюл, че иска да го види.  #Crazy Егоизъм има във всеки, но той не бива да се проявява с цената на всичко и всички, както прави Бихтер. Тя наклевети собствената си сестра, само за да се измъкне от кашата, която самата тя е забъркала...

Sylvia Hug Hug Hug - страхотен пост!Споделям мнението с малки допълнения!

Направо се смях като даваха Аднан блаженно спящ,Нихал - гледа пръстена и усмихната щастливо... А онези двамата се въргалят обзети от похот и страст....Срам Embarassed Embarassed Embarassed и несравнимо нахалство и предателство към онези двамата,които нищо не подозират,а и през ум не им минава,че това може да се случи в собственият им дом.

Как да наречем този акт в музикалната стая - любов?Съмнявам се...Просто Бех не може да си позволи да прави същото с Нихал,ако можеше едва ли щеше да бъде с Бихтер.
И друго си мисля - ето двама души - БиБ,които по волята на съдбата са "прибрани" или подслонени по разни причини в един спокоен дом,хората от семейството ги обграждат с обич и доверие,обезпечават ги материално максимално и какво правят тези две персони?!?!?! Няма да ги квалифицирам,за да не предизвикам гнева на "постоянното присъствие".

А за това ,че Нихал беше така доволна и показваше Бех като трофей - е ми той си е ТРОФЕЙ - коя ли мацка не го сваля щом го доближи,съученичките й изпаднаха в екстаз като го видяха на бала,славата му на плейбой е неговото второ "аз".

А за постъпката й към Пейкер - просто нямам думи - да постъпи така с бременната си сестра.Изобщо не й пука,че може да предизвика здравословни проблеми на Пейкер.Постъпи с нея точно както Хилми.
Явно нищо друго за нея няма значение освен да е с Бех и е готова да прегази всеки и всичко в името на тази цел! Отвратително!
Вие сте на ход,ама да знаете ,че съм разпънала чадърчето,леко с доматките,че са скъпи ...Laughing Laughing Laughing

# 581

Просто Бех не може да си позволи да прави същото с Нихал,ако можеше едва ли щеше да бъде с Бихтер.

А защо да не може-нали са сгодени,това е нормално и тя го поиска? Тезата,че бил с Бихтер от немай къде е звучи толкова смехотворно,че няма нужда даже от коментар  Laughing

# 582
Нихал нямала достойнстно... А Бихтер има ли?!?  Joy
Не се опитвай, че и време да имаш - материал нямаш. hahaha
Няма правила в любовта, когато я има! Бихтер си гони целите, а те оправдават средствата. Sunglasses

Хайде да спрем дотук! Нямам време за индивиди като теб.  Peace Peace

Бехлюл го е страх да не нарани Нихал, защото в момента не изпитва същите чувства, които изпитва тя към него.

# 583
# 584

Как да наречем този акт в музикалната стая - любов?Съмнявам се...Просто Бех не може да си позволи да прави същото с Нихал,ако можеше едва ли щеше да бъде с Бихтер.

Тя и Нихалчето искаше същото  Peace ,но Бех не я отрази-запитай се ЗАЩО  newsm78...............

Общи условия

Активация на акаунт