Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 28 953
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
То май Бех е виновен за всичко-и за Бих и за Них!   Crazy Crazy Crazy
Той е само част от картина. Бихтер и Нихал са си виновни. Това, което сам си направиш, никой друг не може да ти го направи. Но те пък правят всичко подбудени от чувства: неувереност, несигурност, желание... И все пак...техни чувства. Та на дали Бехлюл им е виновен.
В сцената със саксията...Бихтер не е виновна, че вече не и стига здрав разум в този момент. Не е била молена да го спасява. Нездраво е да дебнеш двама зад завеса. Бехлюл е достатъчно голям, за да няма нужда от спасяване  Wink
Психологията за изневярата: Кой на кого изневерява? Бехлюл на Нихал или на Бихтер. Бихтер на Бехлюл или на Аднан и кой за какво е виновен? Тук крайно неприложима. Но за такива неща: виновните винаги са двама.

Ако говорим за дебнене, по-дебнещ и следящ човек от Бешир няма  ooooh!, при това без да му влиза в задълженията  Mr. Green

Страстта между БиБ е взаимна и споделена, така че не виждам защо спорите за очевАдни неща  Thinking

# 556
Бех никога не падна така ниско,както Бих-не заспа,изгаряше от ревност и ги чакаше да се приберът,после ги проследи,гледаше ги и накрая-хоп,котката Бих бутна саксията.Реакцията на Бех беше страх-"изгони" Нихал,за да не стане по-голямо зло.После отвори терасата,но кака му беше вече отзад и ридаеше и хленчеше като дете как и било мъчно и тъжно да го гледа до друга.Тя го преследва и предизвиква.Съгласете се,че именно Бих съобщи,че Бех е влюбен в Них и тя помогна много за всичко.Страха е по-силен от всяко друго чувство.Тя защитава себе си с цената на това други близки за нея хора да страдат.   Whistling  Никак не оправдавам действията и.А Бих не веднъж беше готова да загърби всичко,за да е с него,явно неговите чувства не са силни-не приемам,че заради лукса и парите не иска да избягат.Той е страхливец.Не мисли с главата си.Воден е от страстта си.
П.П-това,което имах предвид като писах,ако тя е в живота ви пак ли ще я защитите-в смисъл,ако сте на мястото на Аднан ( все пак те имат друга култура и изневярвата е голям грях за тях).Или ако това се случва в живота на много близък за вас човек,роднина,приятел-пак ли щяхте да оправдаете страстта и? Това имах предвид.
Всеки е свободен да изкаже мнение,раздвам се на всички постове след моя.С интерес чета   bouquet

# 557
loka,имаш страхотен подпис Grinning

# 558

Страстта между БиБ е взаимна и споделена, така че не виждам защо спорите за очевАдни неща  Thinking

И аз това се чудя,ама...
  Да бе,Бех се напи като талпа и още малко щеше да влети в спалнята им,иначе никога не би паднал толкова ниско,чак ми е смешно вече  Laughing  Изгонил Нихал от страх- Laughing,а не беше ли ,за да  я отпрати и да сложи край на фарса за вечерта и за да се върне да търси Бихтер,то бива фантасмагории,ама чак пък толкова  Laughing

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 11:35 от charovnica

# 559
Страстта можеше да си остане несподелена,ако Тя не беше пожелала ,,само една нощ".
Просто не си даде сметка какъв ще края.

# 560
Може би проблема е в това,че изневярата се случва под семейния покрив.

Съгласна съм,но тя сама ли изневерява или с някой? Не може единият да е виновен само,а другият още малко статист ще го изкарат-всеки отоговаря за себе си ,вкрайна сметка. Кой врътна ключа на вратата и още като я видя реши какво ще следва?
Hug Hug Hug
Редно или не, забранено или позволено-м/у Бех и Бих има това,което го няма при Бех и Них и никога няма да го има-химия!   Wink Всичко друго са обстоятелства...........
Тук вече се намесва моралната норма-дали Бих има право да желае това............
Нихал има обаче това право, но както се вижда любовта я няма там където е по право и задължение!!!  Rolling Eyes
Hug Hug
 коментираме разпалено защото тези ситуации са много възможни да се случват и около нас,с нас...но пази боже да нямам около мен такъв човек като Бихтер-визирам не само в любовен, но чисто човешки,особенно служебен и т.н. план..... ooooh! ooooh! ooooh!

# 561
То май Бех е виновен за всичко-и за Бих и за Них!   Crazy Crazy Crazy

Ако говорим за дебнене, по-дебнещ и следящ човек от Бешир няма  ooooh!, при това без да му влиза в задълженията  Mr. Green

Страстта между БиБ е взаимна и споделена, така че не виждам защо спорите за очевАдни неща  Thinking

Той Бешир е готов да го прави на драго сърце-доброволно и без заплащане............  Mr. Green

# 562
 Не че съм фенка на Нихал но според мен нейното поведение беше много по приемливо от това на Бихтер- момичето не знае че в живота на годеника и има друга .той сам ипредложи брак тя иска това което всички който са с гаджето си искат -нима вие не сте искали и мечтали за целувка или нещо повече от любимия  или не сте го провокирали по някъкъв начин за това. И в крайна сметка за какво да се притеснява Нихал - тя е годеника си  не се крие от никого  няма от какво да се притеснява.

# 563
Не че съм фенка на Нихал но според мен нейното поведение беше много по приемливо от това на Бихтер- момичето не знае че в живота на годеника и има друга .той сам ипредложи брак тя иска това което всички който са с гаджето си искат -нима вие не сте искали и мечтали за целувка или нещо повече от любимия  или не сте го провокирали по някъкъв начин за това. И в крайна сметка за какво да се притеснява Нихал - тя е годеника си  не се крие от никого  няма от какво да се притеснява.
Стана ми мъчно когато си поиска първата истинска целувка.
Не е честно.

# 564
Да, както видяхме-любовта е при "забранения плод"-той е по-сладък..........  Wink  Heart Eyes

# 565
  Нихал има право и е в реда на нещата,но аз поне не съм видяла нормална двойка,в която първата целувка се извършва след словесна команда или искане от единия. За мен поведението й беше много агресивно,но тя си е права за себе си,само че така трудно ще го докара донякъде и не мисля,че това  е начинът да получиш споделеност.
  Пък и поведението на Нихал и Бихтер общо взето нямат база за сравнение,че да казваме едното е приемливо,пък другото-не.Нихал не изневерява,ако бяха в идентични ситуации-тогава ,да,а те не са.

# 566
Maлко да разнообразя темата,че от писане и четене #Crazy #Crazy #Crazy

Tова предстои да гледаме Wink

# 567
  Тия двете ще го побъркат  Crazy

# 568
# 569
  • София
Ей, голям смях, сбъркала съм една буква...  #Crazy Хайде да не броим твоите... че тогава вече ще има смях.
Голям смях е наистина! hahaha
Иначе можеш да се пробваш да ме коригираш в правописа, ама не те съветвам! Joy

Нихалчето и целувката си проси, по-нататък и секса си изпроси - това е голямото падение - може ли да нямаш грам достойнство! Shocked

Общи условия

Активация на акаунт