Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 28 965
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Не му го каза само веднъж, но както и да е. Естествено, че няма да се убеди от едно нейно изказване. Тя прави това, за да го предизвика. Бихтер не е сигурна, че Бехлюл я обича (или има само влечение към нея), затова му говори такива неща, провокира го.

Е, стига с това натякване и предизвикване. Ако човек няма желание никой не може да го накара насила. Искаше си го ...и още как Mr. Green Влечение, или си е изгубил акъла - нали не говорите за някой нерез / с извинение/

# 541
Не му го каза само веднъж, но както и да е. Естествено, че няма да се убеди от едно нейно изказване. Тя прави това, за да го предизвика. Бихтер не е сигурна, че Бехлюл я обича (или има само влечение към нея), затова му говори такива неща, провокира го.

Е, стига с това натякване и предизвикване. Ако човек няма желание никой не може да го накара насила. Искаше си го ...и още как Mr. Green Влечение, или си е изгубил акъла - нали не говорите за някой нерез / с извинение/

Виж, аз не успорвам, че е искал Бихтер.  Peace Само казвам, че е по-въздържан от нея и ако тя не го беше предизвиквала, ако не беше отишла в музикалния кабинет, той нямаше да отиде да я търси.

# 542
  Нихал беше твърде нападателна,агресивна и нетактична и на мен ми дойде в повече всичко това у нея. Бехлюл бил привлечен от  Бих  като жена и те просто се извъргаляха,защото тя го предизвиква,е нямам какво повече да кажа. Когато някой те предизвиква можеш да му кажеш не,защото си самостоятелен човек и носиш отговорност за постъпките си.Така че виновни са и двамата,а не защото единият предизвиквал,пък другият,горкият-той от няма и къде ,нали.

# 543
Didakis_a , sesana -  много хубави неща сте казали итова е напълно вярно -Бихтер се изложи яко. Real inima -и ти си права за майка и но ако майка ине е до нея то сестра и се опита да поговори с нея и какво получи в замяна -лъжливи обвинения. Чаровна - тя вярно не еопряла пистолет в главата на Бехлюл ама не той тичаше като побъркан по двора  и не той дебнеше  по прозорците. Бихтерсе сърди на прислугата че все дебне все подслушва но тя снощи по нищо не се различаваше от тях

# 544
 Нихал беше твърде нападателна,агресивна и нетактична и на мен ми дойде в повече всичко това у нея. Бехлюл бил привлечен от  Бих  като жена и те просто се извъргаляха,защото тя го предизвиква,е нямам какво повече да кажа. Когато някой те предизвиква можеш да му кажеш не,защото си самостоятелен човек и носиш отговорност за постъпките си.Така че виновни са и двамата,а не защото единият предизвиквал,пък другият,горкият-той от няма и къде ,нали.

Мисля, че бях достатъчно ясна, когато казах защо Бехлюл не отказа на Бихтер.

# 545
  • Асеновград
Аз пък не видях Бихтер да е нападнала Бехлюл  newsm78 Точно обратното- той я нападна.

# 546
То май Бех е виновен за всичко-и за Бих и за Них!   Crazy Crazy Crazy
  Тя като го провокира,той защо отвръща,Нихал като го провокира защо стои като пън-замисли се малко.Нападателността и залитането в другата крайност на Нихал е прекалено рязка за мен.  

Няма какво да се мисли-то е ясно!  Flutter

Нихал се държа като някаква еснафка-със самодоволно усмивчица показвоше Бех като накакъв трофей...........  ooooh! А на него му си искаше да е на светлинни години от нея-в прегръдките на Бихтер!  Tired

Още малко ще излезе,че Бех е насилен и сексуално..............  Mr. Green

# 547
 Защо само Бихтер е виновна винаги за всичко-визирам сцената в салона,а той почти никога? Каква е тази балканска психология,че за изневярата само жената е винаги сама виновна.
  Тя може и да го е дебнала,но точно го спаси с падането на саксията и за мен снощи въобще не го е притискала и т.н. всякакви такива неща,които някои си фантазират.Всичко е повече о т ясно и няма какво повече да се обяснява. Случилото се бе желано и от двамата и бе взаимно,никой никого не е нападал, не  е оставял на мира и т.н.Интересно ми  е как може да се изопачава нещо очеизвАдно  Whistling
  biskit-най-малкото  е насилен сексуално  Mr. Green

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 11:21 от charovnica

# 548
  • София
Виж, аз не успорвам, че е искал Бихтер....
Какво ли щеше да е, ако "Успорваше"?!? hahaha

# 549
Може би проблема е в това,че изневярата се случва под семейния покрив.
Това не намалява вината,но е гадно.

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 11:28 от джоджо

# 550
  • Бургас
То май Бех е виновен за всичко-и за Бих и за Них!   Crazy Crazy Crazy
Той е само част от картина. Бихтер и Нихал са си виновни. Това, което сам си направиш, никой друг не може да ти го направи. Но те пък правят всичко подбудени от чувства: неувереност, несигурност, желание... И все пак...техни чувства. Та на дали Бехлюл им е виновен.
В сцената със саксията...Бихтер не е виновна, че вече не и стига здрав разум в този момент. Не е била молена да го спасява. Нездраво е да дебнеш двама зад завеса. Бехлюл е достатъчно голям, за да няма нужда от спасяване  Wink
Психологията за изневярата: Кой на кого изневерява? Бехлюл на Нихал или на Бихтер. Бихтер на Бехлюл или на Аднан и кой за какво е виновен? Тук крайно неприложима. Но за такива неща: виновните винаги са двама.

# 551
Може би проблема е в това,че изневярата се случва под семейния покрив.

Съгласна съм,но тя сама ли изневерява или с някой? Не може единият да е виновен само,а другият още малко статист ще го изкарат-всеки отоговаря за себе си ,вкрайна сметка. Кой врътна ключа на вратата и още като я видя реши какво ще следва?
  Няма нужда от спасяване,ама се чудеше как да се измъкне,сякаш не се виждаше,саксията му беше добре дошла,а Бих,че ги дебне е напълно разбираемо-прави го от ревност и здравият разум е неприложим,когато в теб вилнеят силни чувства.То здравият разум не предполага и да се предлагаш на тепсия и да се натискаш,когато виждаш,че няма взаимност,а ти да продължаваш.

# 552
Защо само Бихтер е виновна винаги за всичко-визирам сцената в салона,а той почти никога? Каква е тази балканска психология,че за изневярата само жената е винаги сама виновна.
  Тя може и да го е дебнала,но точно го спаси с падането на саксията и за мен снощи въобще не го е притискала и т.н. всякакви такива неща,които някои си фантазират.Всичко е повече о т ясно и няма какво повече да се обяснява. Случилото се бе желано и от двамата и бе взаимно,никой никого не е нападал, не  е оставял на мира и т.н.Интересно ми  е как може да се изопачава нещо очеизвАдно  Whistling
  biskit-най-малкото  е насилен сексуално  Mr. Green
спаси го за себе си Mr. Green Mr. Greenс тези номера още малко ще устиска Mr. Green Mr. Green
но от кашата, в която забъркаха други хора Thinking Thinking

# 553
Редно или не, забранено или позволено-м/у Бех и Бих има това,което го няма при Бех и Них и никога няма да го има-химия!   Wink Всичко друго са обстоятелства...........
Тук вече се намесва моралната норма-дали Бих има право да желае това............
Нихал има обаче това право, но както се вижда любовта я няма там където е по право и задължение!!!  Rolling Eyes

Имам предвид-истинска любов, а не вменена от друг, братска или братовчедска..........   Laughing

# 554
Виж, аз не успорвам, че е искал Бихтер....
Какво ли щеше да е, ако "Успорваше"?!? hahaha

Ей, голям смях, сбъркала съм една буква...  #Crazy Хайде да не броим твоите... че тогава вече ще има смях.

Общи условия

Активация на акаунт