Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 28 956
  • 733
  •   1
Отговори
# 585

Sylvia Hug Hug Hug - страхотен пост!Споделям мнението с малки допълнения!

Как да наречем този акт в музикалната стая - любов?Съмнявам се...Просто Бех не може да си позволи да прави същото с Нихал,ако можеше едва ли щеше да бъде с Бихтер.

Тя и Нихалчето искаше същото  Peace ,но Бех не я отрази-запитай се ЗАЩО  newsm78...............

Защото мама Бихтер е обиграна, а за Нихал все още не е готов.

# 586
Ауу,че морал се лее в темата от ранни зори. Аз пък съм пас.За мен любовта на БиБ е най-красивото нещо във филма,от първата серия до последния кадър.
Приемам всичките им постъпки,защото зад тях стоят съвсем човешки подбуди.

# 587
    Ти не се ли умори да пишеш явно неверни неща? Кога ставаш готов за някого,когото не искаш и не желаеш?
  И понеже много го е страх да не нарани Нихал,си легна с Бихтер-как само мислеше за нея ... Laughing
  Ама и това явно ще да е  част от подготовката,пък аз не съм разбрала  Joy

# 588

Да, както видяхме-голяма "подготовка" трябва.........Като няма желание-причини много.......... Peace

# 589
но мама Бих му пречи като го провокира и как Нихалчето ако трябва и към тухла четворка ще прибегне,за да бъде с него и това пак ще е в реда на нещата  Laughing

Те напъните от сега ли са...?! Трябваше вчера да го нокаутира и да го замъкне в къщата да си пишат стихове Joy...

Бехлюл го е страх да не нарани Нихал, защото в момента не изпитва същите чувства, които изпитва тя към него.

То, до края на филма май не изпитва чувства - как му се викаше на това.... май беше любов Simple Smile
Когато един човек обича, не се замисля, дали е готов. Той винаги е готов Grinning

# 590
В тези серии той не е готов за Нихал, защото не я обича. По-нататък не съм гледала и не твърдя нищо, коментирам сегашните си впечатления.

Любовта на БиБ била красива?!? С кое по-точно - с това, че предават хората около себе си или с това, че се крият по ъглите?

# 591
но мама Бих му пречи като го провокира и как Нихалчето ако трябва и към тухла четворка ще прибегне,за да бъде с него и това пак ще е в реда на нещата  Laughing

Те напъните от сега ли са...?! Трябваше вчера да го нокаутира и да го замъкне в къщата да си пишат стихове Joy...

То, до края на филма май не изпитва чувства - как му се викаше на това.... май беше любов Simple Smile
Когато един човек обича, не се замисля, дали е готов. Той винаги е готов Grinning

Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

ЧаровницаJoy Joy Joy Joy Joy

# 592
В тези серии той не е готов за Нихал, защото не я обича. По-нататък не съм гледала и не твърдя нищо, коментирам сегашните си впечатления.
 Какво означава да си готов за някого-да втасаш ли? Или си там,или те няма,няма средно положение,подготовки и тем подобни упражнения.
  loca- Peace
  biskit   bouquet

# 593
 Какво означава да си готов за някого-да втасаш ли? Или си там,или те няма,няма средно положение,подготовки и тем подобни упражнения.
  loca- Peace
  biskit   bouquet

Готов означава и ти да изпитваш това, което изпитва другия към теб. Това, което изпитва Нихал към Бехлюл на този етап е едностранно.

# 594

Peace аз също не съм гледала напред, само изпросения секс, ама и той беше една мъка, мъка. И като знаем какъв мъж за милиони е наш Бехчо, то явно чувства така и не се появяват. Пък няма ли химия, говори ми за любов, само с едната любов не се живее Joy

Готов означава и ти да изпитваш това, което изпитва другия към теб. Това, което изпитва Нихал към Бехлюл на този етап е едностранно.

Когато стане двустранно, както твърдят хората гледали напред, ще видим ли този пламък в очите му и това отдаване до краен предел на тяло и дух , или ще си я обича още като сестричка. Когато това го видя, ще променя мнението си Peace

# 595
  В една нормална връзка,когато няма взаимност-тя  се прекратява или въобще не започва.Тук съществува по съвсем други причини и човек или изпитва чувства или не,няма такива неща като готов,не готов и тем подобни.Те дори няма откъде  да започнат,че да кажеш трябва им време,ей това е цялата работа.
  Вместо да твърдиш,че Бех не е готов за Нихал,много по-реално и вярно  е да кажеш,че не я обича като любима жена Peace

# 596

Любовта на БиБ била красива?!? С кое по-точно - с това, че предават хората около себе си или с това, че се крият по ъглите?

Toва е единствената във филма споделена,взаимна и родена от две сърца Любов.

# 597

Toва е единствената във филма споделена,взаимна и родена от две сърца Любов.
 С това съм напълно съгласна.Нейното съществуване ще нарани много хора,това е жестокото и противоречивото.

# 598

Това, че предават хората около себе си няма нищо общо с любовта. Да, те са двама грешници, но грешници, които се обичат. Когато има любов друг свят не съществува. В своя си свят те са си просто двама влюбени, в другия са безсрамници и подлеци.

# 599

Когато стане двустранно, както твърдят хората гледали напред, ще видим ли този пламък в очите му и това отдаване до краен предел на тяло и дух , или ще си я обича още като сестричка. Когато това го видя, ще променя мнението си Peace

Здравейте,

Под отдаване БиБ може би имаш предвид -под наем
 и то само на тялото

За отдаване духом Бехлюл така и не е отдавал на Бих/ако греша припомни ми/

Общи условия

Активация на акаунт