Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 28 939
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Как бе, ТристанWinkтук някои участват в сценарийния екип, затова имат такава гореща информация.............  Mr. Green

# 646
  Tristan77-благодаря   bouquet Подкрепям те изцяло  Hug

# 647
  Tristan77-благодаря   bouquet Подкрепям те изцяло  Hug

Аз също!  Hug Flutter Heart Eyes

# 648

Чаровница пише много смислени постове, за разлика от някои други, особено едно дрънкало... Sick
И никой не отрича, че има и любов, която идва с времето.... Grinning Просто някои отричат  огнената любов, която е извън времето и мястото... Mr. Green
И никой не оправдава Бихтер, просто я разбираме!

Hug Hug Hug Hug

# 649

На мен ми е много чудно как разбират някои от вас, че Бехлюл разлюбва Бихтер и се отвращава от нея. До края на филма няма такова нещо, къде го видяхте това? Ако актьорите могат да прочетат постовете ни, със сигурност ще сметнат, че не са играли добре, щом така тълкуваме играта им.

Бехлюл и казва на Бихтер многократно
,край,
плашиш ме,
желая да си далеч от тук,
моля те не се връщай в този дом ,
не те обичам ,
обичам Нихал,
Нихал е Специалната жена за мен,
Всичко ,което правя е защото така искам ,а не заради теб или някой друг
Това между нас беше само страст
Ти не ме обичаш,а си луда по мен.
Съжалявам ,че те нараних
Нека всеки поеме по своя път

.
мога да  пиша  още КАЗАНИ думи от Бехлюл на Бихтер?

или и ти му четеш мислите?
 или защото и казал преди време........без значение,според чаровна
 или защото може да му повдигне .....в гащите

# 650
silvia_maria, дори и да е така, не мислиш ли, че Бехлюл лъже с думите си Бихтер, за да я принуди да приеме положението? Много харесвам една мъдра поговорка: "Умният човек не казва всичко, което знае, не вярва на всичко, което чуе и не харчи всичко, което има" Бехлюл вижда как Бихтер от ден на ден става много зле психически и усеща, че нещата излизат извън контрол. Започват да го притискат още повече - мадмоазел е вечно по петите му, Нихал, чичото, Бихтер неумолимо и настойчиво иска от него непрестанно. И за да я отблъсне и да спре целия този ад е принуден да лъже. Сцената в горичката, на която той плаче жално като малко дете, показва колко обича Бихтер и колко е безсилен да направи това, което тя иска от него.

# 651
  • Асеновград
silvia_maria, дори и да е така, не мислиш ли, че Бехлюл лъже с думите си Бихтер, за да я принуди да приеме положението? Много харесвам една мъдра поговорка: "Умният човек не казва всичко, което знае, не вярва на всичко, което чуе и не харчи всичко, което има" Бехлюл вижда как Бихтер от ден на ден става много зле психически и усеща, че нещата излизат извън контрол. Започват да го притискат още повече - мадмоазел е вечно по петите му, Нихал, чичото, Бихтер неумолимо и настойчиво иска от него непрестанно. И за да я отблъсне и да спре целия този ад е принуден да лъже. Сцената в горичката, на която той плаче жално като малко дете, показва колко обича Бихтер и колко е безсилен да направи това, което тя иска от него.

Peace Peace

# 652
malina40    bouquet  
Аз това говоря от доста време-възпитание и интелекта са причина да не одобрявам низостта на Бих.Любов,любов,но е по-скоро обсебване на човека отсреща....Колко от нас искат такава "обич" от някой? Да следи,да лицемерничи-тя това прави пред Аднан,Нихал и Бюлент.Пред сестра си,която е майка и чака второ дете.Образът на Бих съчетава всички тези черти на характера,които аз ненавиждам в човек.За мен е наглост да се буташ в ръцете на мъж.Не Бех,а тя го търси,тя го съблазнява.Тя си вдига полата.Извинете за израза,но е така.Колко мъже ще устоят на хубава жена,която им се навира пред очите и ги предизвиква?  newsm78   Още в началото,преди да се случи нещо между тях,Бех и каза,че ТЯ го изпива с поглед.А не той нея.  Stop   Егоизмът и лицемерието и просто ме отвращават!

Най-после един трезво мислещ човек...в този форум.
и аз те подкрепям.Мисля,че любовта занимава много силно по младите съфорумки,а както някой се изрази-за тази "на 40" #2gunfire #2gunfireБях мернала филма по турската телевизия и гледах
без превод няколко серии,  когато започнаха да го дават в Турция.Аз съм от тези зрителки-"на 40" и повече Mr. Green и чесно да ви кажа сериите с изневярата м/у Б и Б не ги гледах-просто проблема изневяра-не ми е интересен,защото оправнания и за мъжа, и за жената могат да бъдат
различни и да разбера и оправдая и двете страни Thinking Как и колко ,и какво получава и дава отделния човек в подобна ситуация е нещо съвсем различно.
  А мнението ми за Бихтер се покрива напълно с това,което е написала Tristan77  Peace и заради тези и качества не мога да я оправдая и да и съчувствам."Лудовлюбената Бихтер"-за мен при нея е патология Mr. Green Mr. Green

# 653
Да се намеся за малко и аз в темичката. Макар и да  не следя така зорко сериала, както повечето тук.
В началото той се влюби в Бихтер, имаше тръпка, желание, може би дори любов. Но с времето тя започна да го обсебва, да го притиска, да го наранява с думите си, да му отмъщава за нерешителността му да остави всичко и да е само с нея. Озлоби се и това охлади страстите му. Затова и си подстрига косата, за да й покаже, че държи на Нихал и я обича истински (на този етап не като любима жена, но като много важен за него човек)
Чуствата на Бехлюл  към Бихтер според мен умират с всяка изминала серия. В момента повече му е жал за нея, гледайки я да страда от развитието на събитията, отколкото да изпитва любовни чуства. Ако тя не му се тика в ръцете при всеки изгоден случай, той не би я потърсил за секс.

# 654
  • Burgas, Bulgaria
Тедка,нещо си в грешка .Подстригал си косата от любов към Нихал?То снощи си пролича тая"любов",особено като си избърса устата след целувката й!Направо немея пред такава"любов"

# 655

И защо да лъже?
-Това ли ви е сценарият БиБ/ромео и жулиета/ХЕ-ХЕ-ХЕ
Защото така ви се иска,ли?
Когато  изнасяше плейбойския си репертоар -не лъжеше  -АААААА
Ти май виждаш  своите фантазии и желания.
Съжалявам за тези ,които си мислеха ,че филма е за една
 Голяма любов-не е ,ФИЛМА  е за Падението на една прелюбодейка
Събуди се и виж:че героите се променят ,отношенията се развиват.......
виж:че. страстта не преминава в любов ,а в омраза
виж :че вече има само двама съзаклятници и прелюбодейци
виж:че Бихтер е само товар,пречка и неприятно доказателство за предателството от страст за Бех

# 656
Още лятото не е дошло, но накои здраво ги е ударило У главите..............  ooooh! ooooh!

Айде смекчи малко гадния тон!Дано ме видиш така..............

# 657

виж:че Бихтер е само товар,пречка и неприятно доказателство за предателството от страст за Бех

Именно! И аз виждам така нещата. А и Бехлюл никога не я е обичал истински Бихер, желаеше я, да. Но ако я обичаше, щеше да замине с нея. Тя още тогава разбра истината, но нямаше сили да я признае пред себе си. Затова и сега постоянно го дебене какво прави с Нихал. Дълбоко в себе си знае, че  брака им няма да е само театър и че тя губи безвъзвратно Бехлюл.

Роксалана, това с изтриването на устата не съм го видяла. Но аз казах, че я обича като скъп човек, като близка братовчедка, не като любима жена (все още) А тази обич е много по- силна от страстта към любовницата.

# 658
malina40    bouquet  
Аз това говоря от доста време-възпитание и интелекта са причина да не одобрявам низостта на Бих.Любов,любов,но е по-скоро обсебване на човека отсреща....Колко от нас искат такава "обич" от някой? Да следи,да лицемерничи-тя това прави пред Аднан,Нихал и Бюлент.Пред сестра си,която е майка и чака второ дете.Образът на Бих съчетава всички тези черти на характера,които аз ненавиждам в човек.За мен е наглост да се буташ в ръцете на мъж.Не Бех,а тя го търси,тя го съблазнява.Тя си вдига полата.Извинете за израза,но е така.Колко мъже ще устоят на хубава жена,която им се навира пред очите и ги предизвиква?  newsm78   Още в началото,преди да се случи нещо между тях,Бех и каза,че ТЯ го изпива с поглед.А не той нея.  Stop   Егоизмът и лицемерието и просто ме отвращават!

Най-после един трезво мислещ човек...в този форум.
и аз те подкрепям.Мисля,че любовта занимава много силно по младите съфорумки,а както някой се изрази-за тази "на 40" #2gunfire #2gunfireБях мернала филма по турската телевизия и гледах
без превод няколко серии,  когато започнаха да го дават в Турция.Аз съм от тези зрителки-"на 40" и повече Mr. Green и чесно да ви кажа сериите с изневярата м/у Б и Б не ги гледах-просто проблема изневяра-не ми е интересен,защото оправнания и за мъжа, и за жената могат да бъдат
различни и да разбера и оправдая и двете страни Thinking Как и колко ,и какво получава и дава отделния човек в подобна ситуация е нещо съвсем различно.
  А мнението ми за Бихтер се покрива напълно с това,което е написала Tristan77  Peace и заради тези и качества не мога да я оправдая и да и съчувствам."Лудовлюбената Бихтер"-за мен при нея е патология Mr. Green Mr. Green

smile3501 newsm51 newsm10

# 659
Още лятото не е дошло, но накои здраво ги е ударило У главите..............  ooooh! ooooh!

Айде смекчи малко гадния тон!Дано ме видиш така..............

За мен е удоволствие

Ето  филма  БиБ /ромео и жулиета/ ,който гледат фенките на Бихтер

Бехлюл е прелъстил 57 жени ,но Бихтер не е прелъстена,защото -Бихтер каза ,че обича нея
Бехлюл не пожела да избягат заедно,но не защото не я обича,защото Бихтер каза ,че обича нея
Бехлюл изневери на Бихтер в къщата,но не защото си е плейбой а,Бихтер каза ,че обича нея
Бехлюл е изоставил 58 жени ,но Бихтер не е изоставена ,а е страхлив,защотоБихтер каза ,че обича нея
Бехлюл казва ,че обича Нихал,но лъже ,защото Бихтер каза ,че обича нея
Бехлюл не желае Бихтер да се връща в къщата,но лъже,защото Бихтер каза ,че обича нея......
Бехлюл казва на Бихтер ,че никога няма да е с нея,дори да не е с Нихал,но Бихтер каза,че обича нея
Бехлюл и казва ,че никога не я е обичал,а е било страст между тях,но  Бихтер каза ,че обича нея
Бехлюл не желае да е с Бихтер и след като семейството го отхвърля,но Бихтер каза ,че обича нея
Бехлюл не и спасява живота дори с лъжа,но Бихтер каза,че обича нея

А всички се съгласиха ,че Бихтер  има нужда от помощта на психиатър или психоаналитик

Общи условия

Активация на акаунт