Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 28 929
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  Славена-  Ами то както  е тръгнало,поне пълен да  е резила ,ама с толкова много жени вярно ще вземе да избяга,че няма да може да им смогне  Joy и ще трябва да се обединят тогава дружно да го преследват и да го връщат "в правия път"    rotfImao rotfImbo  rotfImao

Нихал засега е доволна да се радва на пръстена,но скоро и тя ще стане неудържима и тогава няма да има накъде,нали и тя ще му хвърли един секстормоз и изнасилване   Joy

# 616
В тези серии той не е готов за Нихал, защото не я обича. По-нататък не съм гледала и не твърдя нищо, коментирам сегашните си впечатления.
  Какво означава да си готов за някого-да втасаш ли? Или си там,или те няма,няма средно положение,подготовки и тем подобни упражнения.

Чаровница, спри да отричаш неща от живота ! Това, че не си изпитала силата на любов, дошла с времето, а не със сексуалните желания, не значи че я няма ! Смея да твърдя, че такава любов е много по- силна и истинска от тази, която ти защитаваш!
В желанието си да оправдаеш Бихтер вече не се четеш какви ги пишеш. Ти и още една, две. Спрете се малко и се замислете какви ги дрънкате!

# 617
В тези серии той не е готов за Нихал, защото не я обича. По-нататък не съм гледала и не твърдя нищо, коментирам сегашните си впечатления.
  Какво означава да си готов за някого-да втасаш ли? Или си там,или те няма,няма средно положение,подготовки и тем подобни упражнения.

Чаровница, спри да отричаш неща от живота ! Това, че не си изпитала силата на любов, дошла с времето, а не със сексуалните желания, не значи че я няма ! Смея да твърдя, че такава любов е много по- силна и истинска от тази, която ти защитаваш!
В желанието си да оправдаеш Бихтер вече не се четеш какви ги пишеш. Ти и още една, две. Спрете се малко и се замислете какви ги дрънкате!
а така-Браво smile3501 smile3501 smile3501

# 618
# 619

Не отричам любовта,която идва с времето и откъде знаеш,че не съм преживяла такава? Тази любов се случва между двама души,които са свободни емоционално и всякак,а случаят тук не е такъв.Защо се отричат очевадни неща,не ми  е ясно.Всичко ,което съм написала е в отговор на тезата,че Бех  е с Бих ,защото не е готов за Нихал,което си е пълна глупост и получи подобаващ отоговор. Или и ти ще се присъединиш към теорията,че Бех е бил изнасилен от Бихтер?
  Освен това независимо как се формира една връзка -постепенно или експлозивно  в нея трябва да има всичко,за да е пълноценна,ако нещо липсва рано или късно единият от партньорите тръгва да го търси другаде.
  А всички,които твърдят,че се заражда голяма любов между Б и Н,а Бихтер им пречи-прочетете вие какви нелепости пишете и как казвате на черното бяло.А аз никого не оправдавам,а тълкувам поведение-нещо,което явно е сложно за разбиране.
  И  не се нервирай излишно,а дай  смислени аргументи за тезата си,вместо да ме нападаш,което си е израз на безсилие.

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 13:41 от charovnica

# 620
Направо съм потресена от някои от коментарите  Shocked Shocked Shocked

Милия Бехлюл Бихтер го принуди да си легне с нея  Laughing Mr. Green Жив да го ожалим направо  Laughing Mr. Green Той е виновен толкова, колкото и Бихтер. Ако не й отвръщаше на целувките и я беше отблъснал е друго, но той си действа според чувствата. Докато с Нихал си личи,че е изнасилена работата.. Как си избърса устата след целувката й, не знам тя как не се усети,че нещата не са много нормални в тяхната връзка Thinking Както казва Бехлюл живота е пред тях  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ако Бихтер излезе на магистралата ,почти никой няма да и откаже  на  такива ЧУВСТВА
Даже ще си платят
А ти искаш Бех да се откаже
Да не е от желязо,като ЧУВСТВАТА МУ  ПОРАСТВАТ ....в гащите

# 621
Сред хилядите възхвали на любовта малко са трезвите оценки. Тя не е ли средство човек да си измие ръцете за това, което върши?
1. Оправдание за глупостта. Закичили се с онова " Любовта е лудост", влюбените не мислят трезво и рационално, идеализират или заклеймяват, логическото им мислене се притъпява или изчезва. Човек губи част от интелигентността си при любовта с всички вреди от това.
2.Оправдание за подлостта. " В любовта всичко е позволено" - значи можеш да използваш всякакви лъжи, измами и интриги, и ти е простено, щом си влюбен? Да отнемеш гаджето на приятеля си и да излъжеш, че си богат, примерно.
3.Оправдание за безотговорността. Влюбила се някоя лелка в някого, и това е предостатъчно, за да зареже дома, мъжа и децата си, съответно - и мъжът в това положение.
При всичките милиони любовни стихове, романи, филми и песни любовта си е една вредоносна аномалия, идеализирана от елементарното масово съзнание. Обичта, увожението, възхищението, съчувствието са истинските ценности.
4. Оправдание за секса и то с най-близкия човек на Аднан,който го отгледал и продължава да гледа на него като на свой собствен син.
5.Всеки има право на мнение и да не се превръща темата в клюкарник - за това просто Ви моля.
6.Каква е тази битка между привърженичките на Б и Б и тези на Нихал,ако обичате не натрапвайте мнението си ,защото всеки има поглед върху нещата и ги пречупва през собствената си призма.
Приятен и спорен ден от мен!!

# 622
Направо съм потресена от някои от коментарите  Shocked Shocked Shocked

Милия Бехлюл Бихтер го принуди да си легне с нея  Laughing Mr. Green Жив да го ожалим направо  Laughing Mr. Green Той е виновен толкова, колкото и Бихтер. Ако не й отвръщаше на целувките и я беше отблъснал е друго, но той си действа според чувствата. Докато с Нихал си личи,че е изнасилена работата.. Как си избърса устата след целувката й, не знам тя как не се усети,че нещата не са много нормални в тяхната връзка Thinking Както казва Бехлюл живота е пред тях  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ако Бихтер излезе на магистралата ,почти никой няма да и откаже  на  такива ЧУВСТВА
Даже ще си платят
А ти искаш Бех да се откаже
Да не е от желязо,като ЧУВСТВАТА МУ  ПОРАСТВАТ ....в гащите
smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555

# 623

Чаровница пише много смислени постове, за разлика от някои други, особено едно дрънкало... Sick
И никой не отрича, че има и любов, която идва с времето.... Grinning Просто някои отричат  огнената любов, която е извън времето и мястото... Mr. Green
И никой не оправдава Бихтер, просто я разбираме!

# 624

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 625
Спукана и е работата на Нихал тогава,  даже и ЧУВСТВАТА В ГАЩИТЕ на Бехлюл не и откликват! hahaha

# 626
Спукана и е работата на Нихал тогава,  даже и ЧУВСТВАТА В ГАЩИТЕ на Бехлюл не и откликват! hahaha
   Joy hahaha Joy
   mimata67-благодаря  Hug
   malina40-защо някой върши нещо -това  е интересното и стига само единият виновен.Любовта не е оправдание за нищо,тя е само един мотив,как не се схваща разликата,не знам.

Любовта била вредоносна аномалия,идеализирана от елементарното масово съзнание  ooooh!-като се пишат такива откровени тъпотии,без извинение,няма как езикът ми да не бъде остър.Обичта е постоянството на любовта-почетете малко преди да пишете безсмислени глупости. 
  А сложното висшо  индивидуално съзнание до какъв извод стигна или напъните му могат да родят  само такива словесни каламбури?

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 13:57 от charovnica

# 627

Чаровница пише много смислени постове, за разлика от някои други, особено едно дрънкало... Sick
И никой не отрича, че има и любов, която идва с времето.... Grinning Просто някои отричат  огнената любов, която е извън времето и мястото... Mr. Green
И никой не оправдава Бихтер, просто я разбираме!

Аз също харесвах постовете на Чаровната, но в желанието си всякак да защити тази никаквица Бихтер, започна да пише небивалици.
Не мога, не искам и няма как да разбера, а камо ли оправдая такова егоистично, невротично, невъзпитано и самовлюбено създание като Бихтер!

# 628
 JoannaMR-аз не  я защитавам-къде прочете,че одобрявам поведението й? Кое е небивалица-че всичко  в салона е било взаимно,това ли  е небивалица или че Бех не обича Нихал като любима жена? Кое е небивалица конкретно,такива общи понятия няма как да минат-като се говори така се дават конкретни доказателства.Ненавистта ти към един екранен герой е меко казано странна,това мога да кажа пък аз.

# 629
Дай да се разберем мен ли ще коментираме или филма ?

Общи условия

Активация на акаунт