Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 28 898
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
  • София
.....смятам, че най-върлите противнички на Бихтер са жертви на изневери, няма по-логично обяснение от личния мотив за такава злоба и омраза към един екранен герой.
Мдааа, подкрепям! Голяма драма ще да е било. newsm78

# 691
Втори път! hahaha hahaha hahaha
Приеми, че не винаги някой ще ти прави комплименти и ще се съгласява с теб.

# 692
За фенклубовете не знам, но аз съм съпричастна със страданието и мъката на всеки от героите. Когато дават сцена, на която Бихтер тъжно гледа морето и в погледа й има само тъга и печал, не мога да не я съжаля...Бешир, и големите търкалящи се сълзи по хубавото му лице, Нихал - жадуваща и отхвърляна, чакаща търпеливо щастието, което все не идва и не идва, Аднан - объркан и самотен, страдащ тихо и неразбиращ нищо, мадмоазел - всеотдайната, любяща жена, която така и не получи, онова което заслужава, безнадеждно влюбената в Бешир Джемиле и несподелената й голяма любов. Няма лоши и добри, всеки има своята истина за себе си, всеки се опитва да живее живота, така както го разбира.

# 693
Темата се изписа идеи за анкета или да караме без нея

Tristan77202uu

# 694
За фенклубовете не знам, но аз съм съпричастна със страданието и мъката на всеки от героите. Когато дават сцена, на която Бихтер тъжно гледа морето и в погледа й има само тъга и печал, не мога да не я съжаля...Бешир, и големите търкалящи се сълзи по хубавото му лице, Нихал - жадуваща и отхвърляна, чакаща търпеливо щастието, което все не идва и не идва, Аднан - объркан и самотен, страдащ тихо и неразбиращ нищо, мадмоазел - всеотдайната, любяща жена, която така и не получи, онова което заслужава, безнадеждно влюбената в Бешир Джемиле и несподелената й голяма любов. Няма лоши и добри, всеки има своята истина за себе си, всеки се опитва да живее живота, така както го разбира.

Това е истината!

# 695
Ама прочети какво съм написала.  Wink Няма фенклубове, разбира се, не съм твърдяла обратното. Има някакво разделение, което е непонятно за мен и т.н. Написала съм го ясно.

Прочетох, прочетох аз ...ама, то беше към предния пост Tired...не мога да ви хвана  animal037

# 696
Втори път! hahaha hahaha hahaha
Приеми, че не винаги някой ще ти прави комплименти и ще се съгласява с теб.
 Приемам,но не приемам да бъда нападана лично,защото някой е несъгласен с мен. Аз критикувах остро,но изказани думи,а не човек,за разлика от теб и някои други. Като не си съгласен-изкажи се, но не нападай и не се подигравай като нямаш какво друго да кажеш. Ти си живото доказателство за думите ми.  hahaha
    Tristan77-подкрепям изцяло  Hug  newsm74

# 697
Ама прочети какво съм написала.  Wink Няма фенклубове, разбира се, не съм твърдяла обратното. Има някакво разделение, което е непонятно за мен и т.н. Написала съм го ясно.

Прочетох, прочетох аз ...ама, то беше към предния пост Tired...не мога да ви хвана  animal037
hahaha hahaha hahaha Бързи сме. Wink Laughing

# 698
  • Бургас
Докато четях последните две страници стигнах до извода, че:
1. Съм наивно момиченце, защото любовта при мен и мъжа ми дойде поетапно. Явно живея в заблуда.
2. Тъй като не харесвам Бихтер, той ми е изневерил, а пък аз съм многострадалната Генонева. Най - вероятно съм и разбрала, че е изневерил, иначе нямаше да го изживявам.  
 ooooh!
А влизам, за да коментирам филм.  Whistling

В интерес на истината до сега не съм разбирала да е изневерявал. Малко по либерте съм в тези отношения.
Не понасям слаби същества. Считам, че просто пречат повече, отколкото да вършат нещо. По тази причина не харесвам Бихтер. Лицемерни, лъжливи, слабохарактерни....не са ми по вкуса. Или си човек на място или не.
Дали съм наивно момиченце  ooooh! Не зная. Знам само, че той би направил всичко за мен и обратно. Че правим живота си толкова хубав, че за минута не съм съжалила.
Та нека ни си правим дисекция на личността на база предпочитания към филмови герои.
Явно не ни се отдава тази дейност.

# 699
Майко мила ! ooooh! ooooh! ooooh! Направо ми се взе акъла - много нещо сте изписали !
 А , понеже не видях Алекс да е сложила линк към снощния епизод , може ли някоя добра душа да го пусне , че да видя защо , аджеба , сте изписали 120 страници ! Praynig

# 700
  • Burgas, Bulgaria
Някои хора се разпознават в героите,затова така нападат.

# 701
  • София
Докато четях последните две страници стигнах до извода, че:
1. Съм наивно момиченце, защото любовта при мен и мъжа ми дойде поетапно. Явно живея в заблуда.
2. Тъй като не харесвам Бихтер, той ми е изневерил, а пък аз съм многострадалната Генонева. Най - вероятно съм и разбрала, че е изневерил, иначе нямаше да го изживявам. 
 ooooh!
А влизам, за да коментирам филм.  Whistling

В интерес на истината до сега не съм разбирала да е изневерявал. Малко по либерте съм в тези отношения.
Не понасям слаби същества. Считам, че просто пречат повече, отколкото да вършат нещо. По тази причина не харесвам Бихтер. Лицемерни, лъжливи, слабохарактерни....не са ми по вкуса. Или си човек на място или не.
Дали съм наивно момиченце  ooooh! Не зная. Знам само, че той би направил всичко за мен и обратно. Че правим живота си толкова хубав, че за минута не съм съжалила.
Та нека ни си правим дисекция на личността на база предпочитания към филмови герои.
Може пък след 10-15 г. да си промениш мнението. Иначе изводите са си твои. Laughing
Изобщо не считам Бихтер за слабо същество - даже се възхищавам на силата и да преследва докрай любовта си, защото на мен не би ми "стискало".
И последно - дисекция на личността звучи твърде претенциозно за тема във форум, тук просто пречупваме усещания през призмата на личните си познания и опит - затова не са меродавни повечето мнения - куца им базата за сравнения (къде поради умствен багаж, къде поради познания и опит). Laughing

# 702
Толкова жлъч събрана на едно място и то преди Великден- не вярвам на очите си!

п.п.Предложение- в началото на новата тема сложете мото- За всичко в живота е виновна Бихтер и такива като нея и колаж на Бихтер с алената буква. Тогава може и да настъпи толерантност и мир.

# 703
  gospojata-  опитай в gledaiseriali.com  Peace  Но и да гледаш,трябва да прочетеш защо и как изписахме темата  Confused

# 704

И аз за това говоря отдавна , ама - всуе !
Както и бих помолила, отново, да не  се тълкуват така фриволно някои чисто посихологически и социални феномени , защото се изпада в наистина смешни излияния , които нямат нищо общо с природата на нещата ! Peace

Дали ще пуснете линкче , все пак ? Моля !
charovnica , Hug да , ще опитам , благодаря ти ! Прочетох , за съжаление ! Tired

Общи условия

Активация на акаунт