Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 28 904
  • 733
  •   1
Отговори
# 720
За фенклубовете не знам, но аз съм съпричастна със страданието и мъката на всеки от героите. Когато дават сцена, на която Бихтер тъжно гледа морето и в погледа й има само тъга и печал, не мога да не я съжаля...Бешир, и големите търкалящи се сълзи по хубавото му лице, Нихал - жадуваща и отхвърляна, чакаща търпеливо щастието, което все не идва и не идва, Аднан - объркан и самотен, страдащ тихо и неразбиращ нищо, мадмоазел - всеотдайната, любяща жена, която така и не получи, онова което заслужава, безнадеждно влюбената в Бешир Джемиле и несподелената й голяма любов. Няма лоши и добри, всеки има своята истина за себе си, всеки се опитва да живее живота, така както го разбира.

Най-хубавото мнение, което срещнах досега.  bouquet Hug

# 721
Кога заваля пък тоя сняг в Истанбул? Докато беше топло  ooooh!

# 722
  • somewhere near the sea
То там е така-тревичката зелена, дръвчетата в листенца...и снежец Joy

# 723
" Любовта била вредоносна аномалия,идеализирана от елементарното масово съзнание  "
Ето на това му викам аз словоблудство ! Чак не мога да повярвам , че нечий "ум " е сътворил подобно безумие !
Но , повече от всичко , ме изумява лицемерието ! Не е ли това същата дама , която сподели за 13 годишната си извънбрачна връзка с мъж , който нарече "любовта на живота ми " ? И как стана така , че толкова лесно се отрече от тази голяма любов и я забрави - все едно не е било !
Или може би , преди Великден , е решила да си купи някоя и друга индулгенция , като низвергне любовта си и припознава за свои мнения , противоположни на споделеното от нея преди това ?! И изведнъж , е отново бяла и добра ! Поразително раздвоение на личността !
Жалко , много жалко , ако е така ! И слава Богу , че "любовта на живота и " вече няма да може да прочете , че него просто не го е имало ! ooooh!

Да ви отговоря на вашето недоумение спрямо моят грях и най-голямата ми любов.Никога не съм  и няма да я забравя мила госпожо,но любовта ни беше взаимна .Никой не натрапваше на другия за своята любов.Нямаше обиди,злоба,ревност.Пък и  не съм ви длъжна повече да ви обяснявам за моето преживяване след смъртта му.Той не се самоуби,че не е могъл да ме има и от злоба да не ме притежава друг просто си отиде от този свят от заболяване - рак на мозъка.Нужно ли е да ви обяснявам,колко силна е била любовта ни,и че никой не
сме наранили във нашият живот,никой не сме обидили,не сме развалили ничие семейство.Това беше една прекрасна любов койято вие едва ли можете да изпитате и да преживеете защото в реалният живот това се случва един път в живота и на милиони или милиарди веднъж.Е аз бях от тези щастливки.Много ви моля повече не ровете в раните на другите хора а конценрирайте вниманието си върху филма.Не е почтено според мен дори да ви минава през ума подобно нещо.Но щом ви е направило таково впечатление моето признание значи не умеете да обичате или просто не сте били обичана по този начин във вашият смислен живот.Много ви моля повече не ми досаждайте с подобни изказвания и разсъждение,не си блъскайте ума с подобни мисли,просто няма да успеете да ме разберете.Приятен ден от мен.

# 724
" Любовта била вредоносна аномалия,идеализирана от елементарното масово съзнание  "
Ето на това му викам аз словоблудство ! Чак не мога да повярвам , че нечий "ум " е сътворил подобно безумие !
Но , повече от всичко , ме изумява лицемерието ! Не е ли това същата дама , която сподели за 13 годишната си извънбрачна връзка с мъж , който нарече "любовта на живота ми " ? И как стана така , че толкова лесно се отрече от тази голяма любов и я забрави - все едно не е било !
Или може би , преди Великден , е решила да си купи някоя и друга индулгенция , като низвергне любовта си и припознава за свои мнения , противоположни на споделеното от нея преди това ?! И изведнъж , е отново бяла и добра ! Поразително раздвоение на личността !
Жалко , много жалко , ако е така ! И слава Богу , че "любовта на живота и " вече няма да може да прочете , че него просто не го е имало ! ooooh!

Защо ние хората сме устроени по този начин? Да завиждаме, да злобеем...и да бъдем на принципа "Чуждото е общо, мойто си е мое!"...Непрекъснато се сблъсквам с този "феномен"...чудя се защо сме такива егоисти...всеки мисли за себе си и за собственото си благо. Разбира се, в това няма нищо лошо...но когато започнеш да злобееш по нечий друг адрес...

От какво се провокира злобата? От завистта може би...или от страха, че някой може да те превъзхожда...и дай да го направиш на нищо, за да си сигурен че няма да ти се пречка...

Е, жалко че някои се разочароват...ноо има хора, които непрекъснато се борят...животът е една борба...аз също се боря и такива хора - злобни, завистливи и противни, няма да пречупят абсолютно нищо в мен...Просто ще ме накарат да ги съжалявам...
А нима има по-голямо унижение от съжалението? Не мисля. Каквото повикало, такова се обадило...само че аз няма да го направя със злоба...аз ще го направя за доброто на всички ни, но не и само и единствено за МОЕ добро...
от такива хора има нужда България...но къде са те? опа...ето един, но не, това е поредния самозабравил се злобар...Такива като него с времето ще си получат наказанието...Всичко се връща, така се пееше в една песен:))

# 725
malina40  не се сърди на хората, че обсъждат личният ти живот, след като ти сама си им го предоставила. Трябвало е да помислиш предварително, че е много възможно да се коментира. Още повече, че това е форум Кино и Телевизия, а не Дом и Семейство!  Peace

# 726
Уважаема , Малина , никъде не съм си позволила да нарека тази връзка "грях " - вие сама го правите ! Освен това , ако сте чела внимателно , не коментирах личността ви , а поведението ви ! Разликата е огромна , за тези , които могат да го разберат !
Обидните квалификации към мен няма да коментирам - те говорят достатъчно за човека , който ги е изрекъл ! А и не мога да се засегна от човек като вас ! Единственото , което ми е чудно , е защо това светло чувство , което сте изпитали ,не ви е направило по- смирен човек !Защо е този гняв и злост , та чак и заплахи за възмездие !

# 727
gospojata,копира Бихтер Grinning

# 728
Що не вземИтИ да се спретИ, викЪм... Wink

# 729
Здравейте!! Simple Smile Може ли линк за снощния епизод!?

# 730
Що не вземИтИ да се спретИ, викЪм... Wink
smile3534
Днес е хубав слънчев ден.
И ще се опитаме да бъдем добри  bouquet

# 731
Момичета, пишете в новата тема, че ми е трудно да следя и двете. Mr. Green

# 732
# 733

Hugти го каза ! Peace  Неслучайно отговарям в тази тема , в новата не искам ! Wink
Спирам , разбира се , аз нямам какво повече да кажа по въпроса , Снежи ! Hug
Бегом в новата тема ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт