ФУТБОЛНИ фенове (тема 10)

• 23 010
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
А да да да да, извини -м Купа на Конфедерациите си имала предвид.  thumbsup  Зацепих  Laughing     Визираш 2008 когато еспаньолите станаха европейски, пък аз не мисля толкова назад.  Hug   

# 106
  • España
В моментната форма на Лампс , направо си ги сменям  Joy е, за 1 сезон само. Иначе Шави си го искам за постоянно. Той на колко години е всъщност?

На 31 е вече,но нямаш шанс просто... Laughing,той от дете е в Барса и никога не би му и хрумнало да се маха от там!Всъщност това е едно от предимствата на Каталунския клуб ,че разчита много на школата си! И Меси от дете играе там,ако помните! Детският футбол и школите са разковничето за приемствеността и последователността в успеха!

# 107
  • под дъгата
 ooooh! Съвсем съм ви изтървала Hug

# 108
  • España
А да да да да, извини -м Купа на Конфедерациите си имала предвид.  thumbsup  Зацепих  Laughing     Визираш 2008 когато еспаньолите станаха европейски, пък аз не мисля толкова назад.  Hug    
   newsm03
2009 лятото ....е то в ЮАР си е зима тогава ,де,но това са на'кви си атмосферни подробности

# 109
  • Ænima/Albuquerque
Еее, БубиЖуби, къде се затри ти - кат' червения пипер изчезна!  Hug

# 110
  • España
ooooh! Съвсем съм ви изтървала Hug

Чудя се аз що се губи глътката някаде по трасето hahaha

# 111
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Ето една снимка и на вашата звезда

# 112
Ама аз харесвам това -

# 113
И ей това:

# 114
А да да да да, извини -м Купа на Конфедерациите си имала предвид.  thumbsup  Зацепих  Laughing     Визираш 2008 когато еспаньолите станаха европейски, пък аз не мисля толкова назад.  Hug    
   newsm03
2009 лятото ....е то в ЮАР си е зима тогава ,де,но това са на'кви си атмосферни подробности
Да да ясно, знам, че се игра 2009 в РЮА - напълно права си.  Simple Smile   Те нали се играе турнира през 4г., пък испанците бяха еврошампиони през 2008г. това исках да кажа. Участвали са, не съм гледала.   Simple Smile   Ама сега май според новите правила, след 2009г. всеки шампион може да откаже участие. newsm73    
Но важното беше друго, Серхио.  Hug    

# 115
Стадион "Местя" Валенсия. Сряда съм там.

">#at=30[/video]

# 116
Добро утро.довечера да видим кой ще победи ,надявам се Манчестър Юнайтед.Сигурно Митко пак ще е резерва.Хубав дъждовен ден.

# 117
  • Mars Hotel

Шави за Лампард-навитак ли си? Wink

Ми нье! Не че някой ме пита, де...

# 118

# 119
Кой ще е победителя в тазвечершното Ел Класико?

Барселона    8 (66.7%)
Реал Мадрид    2 (16.7%)
Равен    1 (8.3%)
Не знам    1 (8.3%)

Това бяха отговорите от анкетата Simple Smile само, че този който е познал верният - го е направил след края на мача  Joy

Ще пусна друга анкета Simple Smile ако искате давайте идеи.

Общи условия

Активация на акаунт