ФУТБОЛНИ фенове (тема 10)

• 22 967
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • Ænima/Albuquerque
СМЕЕЕТ!  hahaha hahaha hahaha

# 586

Аз минавам да почерпя за невероятния си късмет, които надявам се да се пренесе върху моите хора тази вечер  Wink

# 587
  • София
Ама, Сарки, ти ще щипнеш довечера и аз сама ли да седя! А глеЙ кви хубави хора се събраха в сдружение СМЕТ  hahaha, как да не стане член човек!?

Ани, да не би да са ти приели детето в детска градина? Не знам какъв ти е късмета, но все да си късметлийка ти желая, наздраве  bowuu!

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 13:58 от Вени***

# 588
Аз съм неутрална ,но по скоро към Барселона.

# 589
Ани, да не би да са ти приели детето в детска градина? Не знам какъв ти е късмета, но все да си късметлийка ти желая, надздраве  bowuu!
Mr. Greenмм не аз нямам деца ... спечелих зелена карта  Sunglasses
още не сме решили с милуту, (които също спечели, тез моите златни ръце  Mr. Green) какво да предприемем, но...

# 590
  • Ænima/Albuquerque
Ууу, Ани, честито!    ura
Предай ми късмета си за детска градина, че ми трябва и зарежи тия Реалци.

# 591
Честито Ани .

# 592
Айде на анкетатаааааа Simple Smile

# 593
  • София
Събрахме се  hahaha 
Све, ще залягаме, ако трябва и ще полегнем, даже и шезлонзите ще се опънем както в доброто старо време   Laughing

Честито Ани..., въпреки, че е тъжно че още едни млади хора ще напуснат Б-я Tired

Саркиbabydust7 стискам палци да ви приемат, моята чак на 4г. и половина я приеха  ooooh! Дано не чакаш толкова.

# 594
  • Ænima/Albuquerque
Саркиbabydust7 стискам палци да ви приемат, моята чак на 4г. и половина я приеха  ooooh! Дано не чакаш толкова.

Shocked Shocked Shocked
Дано не ми се случи, че направо на училище ще я пращам! ooooh!

# 595

Shocked Shocked Shocked
Дано не ми се случи, че направо на училище ще я пращам! ooooh!

Ех....в такива моменти ако знаете колко се радвам,че живея на село.....Никакви проблеми ни с градини, ни с училище..........

Хайде и аз минах към СМЕТ.....

Ани, честито, въпреки че и аз като Ели.....но да е това, което вие искате!

Да загреем с кафенце........

И за СМЕТ, нещо по-така -

# 596
Ух, мамеееее  Joy сигурна съм , че вече доста хора искат да минат към СМЕТ, но съм направила опция без промяна на глас  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ГУАРДИОЛА НЕ БЪРЗА ДА ОТПИСВА РЕАЛ

Хосеп Гуардиола побърза да предупреди своите футболисти да не подценяват съперника си тази вечер, въпреки добрия аванс от първата среща в Мадрид.

„Реал Мадрид имат много силни футболисти, които са способни да атакуват по различни начини и срещата във вторник вечер ще бъде изключително трудна. Разчитам много на нашите невероятни фенове и вярвам, че ако стане напечено, те ще застанат зад нас", заяви на традиционната пресконференция преди двубоя Гуардиола.

„Ще се опитаме да играем възможно най-добрия футбол във вторник и се надявам, че няма да станем свидетели на грозните сцени от миналата седмица. Сейду Кейта се справи отлично в първия двубой и като цяло, той е много важен в този тип срещи - с него отбора ни да изглежда много стабилен", добави още младият наставник на Барселона.

Гурадиола разбира се остана изключително доволен от бързото възстановяване на оперираният от тумор ляв бранител на тима Ерик Абидал.

„Абидал е отново здрав и това е страхотна новина за всички. Той може да ни помогне много в този момент, но позагуби от теглото си и не знам дали ще рискувам с пускането му в игра, въпреки контузията на Габриел Милито", завърши Гуардиола.

http://sport.novatv.bg/

БЕНЗЕМА: ИМАМЕ СИЛИ ДА ОТСТРАНИМ БАРСЕЛОНА

Френският нападател на Реал Мадрид Карим Бензема заяви, че неговият отбор има реална възможност да се пребори с Барселона за място на финала в Шампионската лига. Въпреки загубата с 0:2 на „Сантиаго Бернабеу" миналата седмица, бившият нападател на Лион остава уверен в силите на тима.

„Ще атакуваме за да вкараме голове. Надявам се аз също да участвам в отбелязването им и да помогна на отбора да достигна финала. Много неща могат да се случат за 90 минути във футбола и аз вярвам, че в крайна сметка можем да спечелим сблъсъка", заяви Бензема.

„Също така обаче ще трябва да се защитаваме много добре, тъй като трябва да запазим мрежата си суха. Колкото до Моуриньо и Кристиано Роналдо, мога да ви уверя, че проблем между тях няма", добави още французинът по повод на публикациите в испанската преса, че Роналдо е критикувал Специалният за дефанзивната тактика в първия мач срещу Барселона.

Повод за подобен оптимизъм на Бензема може би дава и фактът, че каталунците са вкарали едва един гол в последните си пет полуфинални сблъсъка в Шампионската лига на „Ноу Камп".

# 597
  • под дъгата
Мале,мале!
Аз работя Crossing Arms а те...рано-рано са се подкарали-ша са омотате бре,кой ще гледа мач довечера Joy
За мен кафе в синьо-червена чаша LaughingИ довечера пак на тази скамейка. Laughing
СМЕТ-аджийките,Фнимавайте!!!Който седи между две кофи накрая пада hahaha

Ани,ЧЕСТИТО!!!Все така да ти върви!Предай ми и на мен от твоя късмет Wink
Саркииии,нема се плашиш-вземам малката в Хасково и ти я връщам готова за 1 клас

# 598
  • España
МАРАБА,Компанията!!!
Ани,аз ти честитих вече май във фейса,но...пак да те предупредя,че те в щатите ....ъъъъъ...не са от Реал Мадрид newsm53
Мамейййй,де го е туй кафе да бягам да заръчвам ... hahaha hahaha hahaha
Сега ще ви прочета назад да видя к'ви сте ги къдрили без мен тия дни и к'ва е тази СМЕТ...

За довечера -тя работата е ясна-"както е казал народът-"На умрЕло куче-нож да вадиш" smile3533
Моу,щели да го запрат в "Клетката"...ама е златна(за особено вери импортантни персони") Mr. Green

Между другото,четох,че Специалният бил казал ,че основната цел тази вечер не е класиране за финала,а ,цитирам-"ЕЛИМИНИРАНЕ НА 4,5 ИГРАЧИ НА БАРСА!"..... Shocked,на мен ми звучи прекалено НЕфутболно,та да го коментирам.........

# 599
  • España
Права си, барселонка съм.   Mr. Green
Но имам непоносимост към Челси...

Сарк,и аз така,обаче с ПОНОСИМОСТ към Челси(Блу,Цеци,Мараба  Laughing) bowuu

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 19:54 от dyvaromi

Общи условия

Активация на акаунт