KIABI.COM

• 23 918
  • 125
  •   1
Отговори
  • София
Рибата е още в морето, но аз сложих тигана на котлона... Laughing
Не мога да се въздържа да не споделя за този страхотен френски сайт, по който въздишах, и в който надничах докато  ровя за кодове от Ла Редут!  Mr. Green

Поредният страхотен френски интернет магазин, от който досега не можехме да пазаруваме!
Предлага голямо разнообрази на достъпни цени!
Мотото им е - Kiabi, la mode à petits prix!

1.Регистрация в 4 стъпки:
1.)  2.) 3.)  4.)
2. Секторите са:
Дамският е разделен на: Femme , Lingerie , Maternité и Grande taille femme
Мъжкият сектор е разделен на Homme и Grande taille homme
Детските: Момиче от 1 до  5 г, Момиче от 3 до 10 г, Момиче от 8 до 16 г, Момче от 1 до 5 г, Момче от 3 до 10 г , Момче от 8 до 16 г, Бебе момиче от 0 до 18 м, Бебе момче от 0 до 18 м, Бебешка стая, Обувки и аксесоари, Спално бельо и Нова колекция
3.Артикулите могат да се избират по различни критерии. Например официални дрехи, ежедневни, всичко до 5 евро. По стил: Кежуъл, младежка мода...например -  http://www.kiabi.com/mode-femme
Като изберете някой конкретен сектор, излизат артикулите и в ляво, малко надолу по страницата можете да избирате по размер, по цвят, по цена и по материя.
4. Полезен линк за размерите - http://www.kiabi.com/080-SERVICES/120-10_Assistant_taille.asp?NavID=12 От този линк можете да избирате  помощник за какви размери търсите: дамски, мъжки, детски и т.н.
5. Поръчването отново е много лесно. След като сте избрали артикулите ги добавяте в кошницата. Кодовете се въвеждат в кошницата, в полето под списъка с артикулите в нея. В кошницата можете да модифицирате размера,цвета и количеството на артикулите. Както и да изтривате артикули. Под сумата за плащане има падащо меню за да изберете начина за доставка. Избирате втория вариант, при който поръчката Ви ще бъде доставена на адрес(на посредник) във Франция.
6. Ето и "Суивито", където се виждат поръчките Ви, да променяте профила си, адресите за доставка и да актуализирате абонамента за получаване на мейли и оферти.
7. Доставката до френски адрес е 3.95 евро, до пункт Relais Colis  е безплатна при поръчки над 10 евро.

8. Приемат плащане с картите VISA и  MASTER CARD.

9.Кодовете не се срещат толкова често, както в Ларедут и Вербоде, не са с толкова изкусителни подаръци, но все пак, от време навреме изпада по някой изгоден код...
Ето няколко кода:
WEB10 дава скромното намаление от 10/40 евро и би трябвало да даде БД, но при мен не се получи. Само взимането от пункт ми дава безплатно...Подарък също няма...  Confused
KOLEAD611 и KOLEAD111F - същите условия.

10. Информацията и условията на посредника - http://www.facebook.com/pages/Francetobg/208739925821079#!/pages … 925821079?sk=info

Това е от мен като за начало, дано нещата потръгнат и да можем да успеем да нагазим дълбоко във френските води!  Laughing

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 00:45 от Evа

# 1
БЛАГОДАРЯ ТИ ,знаеш колко те обичаме нали  Two Hearts

# 2
Ева,уникална си!!!Толкова полезна информация даваш на всички!Успех от мен и благодаря от сърце!!! newsm51

# 3
# 4
  • София
Еве!  Невероятна си - обичаме те,  мерси за труда и отделеното време  Hug
  bouquet

# 5
# 6
  • иска ми се Варна през лятото
Нямам думи!!!  newsm51

# 7
Еве,   bouquet Как да не се регистрира човек, като отлично  и нагледно си го обяснила! Благодаря ти!  bouquet

# 8
  • София
  bouquet

# 9
  • Варна
Ха ха Евка нов сайт си ни намерила.Браво  bouquet

# 10
Някой пусна ли поръчка за проба?И възможна ли е с посредника доставка до пункт,или плащаме 3,95 до френски адрес.Изнамерих кодчета-RC915-30%.AN2416 10от 30 евро

# 11
  • Пловдив
и тук ще следя,че наистина има сладки неща Simple Smile
Евче  Heart Eyes

# 12
Някой пусна ли поръчка за проба?И възможна ли е с посредника доставка до пункт,или плащаме 3,95 до френски адрес.Изнамерих кодчета-RC915-30%.AN2416 10от 30 евро

Може до пункт.Вижте тук:
http://www.facebook.com/pages/Francetobg/208739925821079?sk=wall

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 04:03 от danytodorova

# 13
# 14
2Е на килограм за доставка?? Доста ми се вижда, мисля че е най-скъпия комисион досега.
А от Русе после колко искат за транспорт??
Някой все пак поръчвал ли е през оттам?

Общи условия

Активация на акаунт