След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любимци - 173

• 35 369
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Данайче,благодаря за превода на фрагмана! Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet
Чудесно е ,че си тук! Hug
Защо ли си мисля,че тази бременност на Махи е измислена от Гюлшах,
за да дразни Хюрем..

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 19:41 от fresh13

# 631
редеми, снимките  от Емиргян са чудесни ! Hug Hug Hug
И да знаеш-чакаме рецептата! Laughing Hug

# 632
# 633
Елиф, Берг и Ебру.

# 634
Момичета, някой от вас гледа ли Zeytin dali?  
Берги още там прави някакви опити да пее... Сега определено радва повече  Grinning

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt1&seekTime=25-04-2011%2016:06

# 635
Дари, гледах до 10 епизод. Мисля, че прекъснаха излъчването, но днес прочетох в един форум, че епизодите продължават, може би са сменили часа на излъчване.
Това кой епизод е, не мога да се ориентирам, аз оставих Топрак в старата къща, а тук са в някаква по-луксозна обстановка.

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 20:27 от Mydream

# 636
Дари, гледах до 10 епизод. Мисля, че прекъснаха излъчването, но днес прочетох в един форум, че епизодите продължават, може би са сменили часа на излъчване.

Mydream, вече е от 15.15  Hug

Аз си прецъквам само сцените с нея, защото другите са ми скучни  Grinning

# 637

Mydream, вече е от 15.15  Hug

Аз си прецъквам само сцените с нея, защото другите са ми скучни  Grinning

Виждам, че в новите епизоди участва и Д. Рюткай...Колкото до скучните сцени, ами в сравнение с новите сериали, филмчето изглежда наистина много семпло.... Peace

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 20:36 от Mydream

# 638

Виждам, че в новите епизоди участва и Д. Рюткай...Колкото до скучните сцени, ами в сравнение с новите сериали, филмчето изглежда наистина много семпло.... Peace

Официално ставам фенка и на нея Grinning Много е готина, естествена, приказлива... Абе нещо като Берги, само че Берги е по-чувствителна и затворена, докато Доа е малко по "джазта-празта" и много се хили  Grinning Ама и двете много готино обясняват - голямо ръкомахане, голямо чудо  Grinning Местят въздуха на цялата планета Mr. Green

За сценария - сериозно ли едно време са се държали така  Shocked Смисъл, Иклим и Топрак уж са гаджета, пък те само се гледат... от разстояние... И не им дават да се оженят... Пък и този Топрак е толкова смотан - даже не може да я гледа като хората  smile3555

Да гледа Онур/ Халит и да взема пример! Grinning

# 639
Ами как да я гледа /Иклим/Топрак по друг начин, Дари? Даваш най-неподходящия пример/и най-сладкият/ за сравнение. Онур/Халит може ли по друг начин да гледа Шех/Берг? И то точно на тази снимка - в началото на трети сезон?  Heart Eyes Hug

# 640
  • София
ДАРЕ,АКО Е ГЛЕДАЛ КАТО ОНУР,СЕГА НЯМАШЕ ДА Е ОМЪЖЕНА ЗА ХАЛИТ Joy Joy Joy,ПЪК И Е МНОГО СЕМПЪЛ ТОЗИ ТОПРАК,НЯМА ГО ДЪЛБОКИЯ ПОГЛЕД Rolling Eyes Joy Joy Joy Joy

# 641
Тези четири сладури са за хубава вечер!  Hug

# 642

Тази снимка очевидно е обиколила пресата. Ето няколко текста, които я придружават в различни вестници.

Bu şarkı bitmez!

Тази песен няма да свърши

Звездата на БП Бергюзар Корел и съпругът й Халит Ергенч, участващ във ВВ вечеряха в Cihangir. Хванати за ръка двамата заявиха:" Трябва да си бъдем вкъщи преди синът ни Али да се е събудил."

Bir arkadaşlarının doğum günü partisine katıldıklarını söyleyen Ergenç, “Oğlumuz evde uyuyor. Uyanırsa durmaz, o yüzden geceden erken ayrılmak zorunda kaldık” dedi. Gazetecilere poz verirken Bergüzar Korel’in eşinin elini sıkı sıkıya kavraması dikkatlerden kaçmadı.

Излизайки от партито за рождения ден на техен приятел Халит Ергенч заяви: "Синът ни спи вкъщи. Събуди ли се, не стои на едно място, затова бяхме принудени да си тръгнем рано." Бергюзар Корел стискаше здраво ръката на съпруга си и това не убегна от репортерското внимание.

BERGÜZAR Korel ile Halit Ergenç, Cihangir'de romantik bir akşam yemeği yedi. Ergenç, basının sorusu üzerine eşiyle yeniden aynı projede yer almaktan gurur duyacağını söyledi.

БК и ХЕ бяха на романтична вечеря в Cihangir. В отговор на репортерски въпрос Халит Ергенч заяви, че би бил горд да участва отново в общ проект със съпругата си.

С малко закъснение- Честито Възкресение на всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 21:39 от varna72

# 643
Търпението ми, докато се появиш, Варна, също няма да свърши! Защото знам, че ще се завърнеш!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Много хубави текстове придружават тази снимка! Благодаря ти!  bouquet  bouquet  bouquet

Честито Воскресение Христово и на теб, мила! И днес е Великден!И Утре! Бъди здрава!

# 644
Варна  Hug  love001 smile3525 newsm51
Липсваше ни  Sad ((:  Hug

Общи условия

Активация на акаунт