Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 876
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  • Сандански
Да се запиша и аз в новата темичка.

И да попитам - някоя мама няма ли да пътува до Сандански за празниците? Praynig

# 121
Нашата фонтанела е като 1 стотинка, даже по малка, а съм и давала витами д най много 20 дена.

# 122
Не съм давала вит.Д на бебетата. Страх ме е от предозиране. Педиатърката си мисли, че давам по 2 капки на ден и при преглед казва- продължавай! Значи всичко е наред и без тоя витамин  Peace щом не увеличава дозата Simple Smile

# 123
Записче в новата темичка  Heart Eyes

# 124
За фонтанелата: Задната се е затворила, а отгоре не още. Като размер...май 20 стинки  Mr. Green
А сложихте ли вече чадърчетата на количките?И да питам има ли универсални ,че за нашата количка ново е 50лв. Shocked
Помня ,че като купувах на Таня се чупеха много бързо,ако и това е такова #Crazy
В Джъмбо има универсални за по 10 лв!
Ние си купихме оранжев от там доволни сме  Peace

# 125
Бебо още има колики Sad Освен това много трудно яде, не знам какво му е... стачка ли е , колики ли са. .. , но само се дърпа и пищи докато яде. Голяма мъка е. А вечер удря голям рев от коликите  #2gunfire

Мирабела  и ние сме все така - край няма. Цяла седмица спахме заедно, ама то спи ли се на всеки 30 мин. се гърчи и цока и пищи. А вече минахме 3-те месеца - докога.
За кенгурото - опитахме 3-4 и най-накрая открихме перфектното Baby Bjorn Air - евала на който го е измислил. От 3,5 до 10 кг - то не, че повече ще мога да нося  Mr. Green и аз кръст имам. Ама като гледам дълго ще го ползваме - тя Рая още е 4,5 кг.
Къде да видя и аз снимките от срещата - нещо не ми се отвори преди линка.

# 126
Пепинка, като свършат коликите, почват зъбите, за съжаление, няма мира...

За чадърчетата, гледай да не е бертони че са едни тънкииии, по-добре чиполино Peace
Нашата фонтанела и 2,5 на 2,5.

# 127

Добро утро Hug

Желая ви усмихнат ден и слънце в душите  Hug

# 128
Добро утро и от мен.
Само искам да вметна, че витамин д може да се усети като липса и при по-големи деца, най-вече тези със светла кожа. На моя приятелка на 6 годишната и дъщеря и диагностицираха такава липса и даже получаваше някакви петна или обриви - ще излъжа кое от двете.
Сега другата теория - според моя педиатър това не е най-доброто - дават го, защото до скоро държавата ги е задължавала, но са открили връзка м/у даването на витамин Д и проблеми с белия дроб - или пак лъжа, може и друг орган да беше. Като се разсъня ще си спомня.
Така че и така и така. Риск винаги има - но както се казва - бай бабо да не ни стига

# 129
Добро утро и от нас. И ние още сме без чадълче, но съм се ориентирала към Чиполино. Бих си взила и от тези за 10 лв но нямам път към София да ходя до Джъмбо.
А за това лекарство МОТИЛИУМ пише че не е подходящо при кърмене
Кърмене

Малки количества МОТИЛИУМ се отделят в майчиното мляко. Кърменето не е препоръчително за майки, които приемат МОТИЛИУМ. Говорете с Вашия лекар, ако имате някакви въпроси.

Но щом ти го е предписал лекар явно става.

# 130
  • София
Да, bebo79 , предписа ми го педиатър от МД, когато водихме Йоана на преглед Simple Smile

# 131
 Здравейте и от мен!
 ММ излезе, Марти на градина, Ивайла заспа...Ети сещам се за онези твои постове в които пишеш "блажена тишина"..., рядко ми се случва Simple Smile Въпреки че напоследък забелязвам промяна в Ивайла и то в положителна насока, някак по-спокойна е станала, не плаче така както преди, а и става все по-социална, много се радва и се усмихва, когато някой си приказва с нея.
 Ейприл, ако не бъркам, питаше за цитонамазка, на мен ми казаха след първата менструация.
 Пепинка, а дано преминат скоро тези колики, та да се успокои детенцето. А за снимките, Сакси беше пуснала линк в един от постовете си, някъде към края на предишната тема.
 Как ги мерите фонтанелите, а и знаете ли колко точно трябва да бъдат? 
 Aniper, в този ред на мисли, как са нещата при вас?

# 132
Добро утро! Надявам се наистина от утре времето да се стопли най-сетне и да можем да ходим навън. Да си събираме естествен вит.Д. И аз давам по две капки, но понякога забравям, и не мисля че е фатално.
Ейприл, пиши ми на лични номера си и как се казваш, ако можем да се видим.
Ние ще се местим, освобождавам свекърва си от присъствието ни - да се шири в апартамента си от 100 кв.м., щото като бяхме там заплашваше сина си, че ще ходи в старчески дом - чувствала са ненужна. ЧАЛЪМИ. Цял живот си е живяла сама и просто и нарушихме личното пространство. Баси егоистите! #Cussing out

Хубав ден на всички! Hug
Мила прекрасна закусчица!  bouquet

# 133
  • София
Добро утро и от мен!

Адис, и все по-рядко ще ти се случва.

Аз свърших цялата домакинска работа за която се сещам и сега се моля Ива да заспи, за да пия кафе спокойно. Вчера много ме мързеще да пиша, а и бях разстроена. В събота Драго забрави годишнината от сватбата и вместо да се реваншира за Цветница, ми подари.... розов суичер. И аз изкарах цял ден в размисли кое в поведението, килограмите или облеклото ми го е навело на мисълта, че бих облякла такова нещо newsm78 newsm78 Мъже #2gunfire #2gunfire

Мила,
благодаря за закуската  Hug

За спането - аз слагам настрана, тя се обръща по гръб.

Фонтанелата - има, ама не знам колко е.

Бубе, от памперсите ще да е Mr. Green Аз сложих Пуфиса и Ива се осра до ушите. Буквално...

Пропускам теми, но днес ще съм по-активна Grinning Grinning

# 134
 Изчезнала мие едната лентичка, може ли някой да ми каже защо не успявам да направя нова, пробвах ама нещо не става

Общи условия

Активация на акаунт