Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 872
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • В две тъмни очички
Някой май си беше купил това кенгуру. Какви са ви отзивите за него? Побира ли се по-едричко бебенце ?
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8232&cat=163
АЗ! Едва сега ми е абсолютно по мярка, когато малката е над 6 кила  Peace Много е удобно! Поне на мен де  Grinning

# 106
  • София
Здравейте,

Не мога да се включа тези дни. Прочетох ви по диагонал.

Бебо още има колики Sad Освен това много трудно яде, не знам какво му е... стачка ли е , колики ли са. .. , но само се дърпа и пищи докато яде. Голяма мъка е. А вечер удря голям рев от коликите  #2gunfire

В петък бяхме на консултация. Отчет: наддали сме малко повече от кило, но този път само 2 см отгоре. Сега сме 59см и 5700гр. Аз съм доволна, като се има предвид повръщането ни.

Имах и интересен диалог с педи за вит.Д. Тя ме пита дали давам и аз и казах, че да, въпреки че реших да не давам и без това си имаме достатъчно проблеми със стомахчето. Та оказа се, че фонтанелата почти се е затворила и всичко ни е наред. Няма да пиша диалога, просто ме посъветва да давам по една капка през ден Simple Smile Т.е. продължавам да не давам Simple Smile

Много са ви хубави снимките от срещата. Сакси, трябва да преподадеш някои урок  Blush Аз преди няколко години имах голямо желание да се науча да снимам хубаво, но нещо не ми се получи  Crazy

За радиацията нямам коментар - не можем да се отървем за съжаление, така че смятам да не го мисля!

Малко със закъснение да ви честитя Прекрасните Празници, които бяха тази събота и неделя   bouquet

# 107
  • София

Мацки,колко време след раждане се прави цитонамазка?Аз съм се засилила утре да ходя,но се замислих не е ли раничко още.

Ейприл, на мен ми казах след 6 месеца

за фонтанелата - така като гледам, без много да опипвам, на Дани е колкото 20 стотинки. Не знам нормално ли е, ЛЛ нищо не е казала

Сакси, е защо никой не ти направи поне една снимка и на теб, егати неуважението към фотографа  Wink шегувам се, разбира се

# 108
Сакси, много сладки снимки Simple Smile а за децата да не говорим!!! А вас, девойки, няма да ви обсъждам  Grinning

Бебеш - идвам си за 6 седмици, но 1 ще съм извън страната пак, та остават 5, и ще са в София, защото от тези 5 само 5-6 дни мъжът ми ще е с нас, а нашите не ми дават да шофирам, когато съм с дете/деца  Mr. Green Mr. Green Mr. Green (тези хора какво си мислят че правя, когато съм си вкъщи!?!) Та правя оборот на Софийските таксиметраджии...
Та така - събирам багаж за 2деца+мен - 2 куфара по 23 кг и се смея като чета, че за 1 бр пълните цяла кола Simple Smile)) моите ще се най-омазанички!

Много сте ми полезни със споделеното за памперси, т.к. мислех да си мъкна оттук, ама ай сектир!

За спането - Крис спи по гръб! Малко ме озадачихте, защото местните педиатри ще ме разкъсат, ако разберат, че е сложен в друга поза, освен по  гръб - установена е връзка между спането не по гръб и СИДС (синдром на внезапната бебешка смърт). Та преди да ти кажат "здрасти" те питат "по гръб ли спи бебето"  Thinking

# 109
  • София
Здравейте и от мен:)

Вече никой не може да ме убеди в теорията за "колкото повече слагаш бебето на гърда, толкова повече се стимулира производството на кърма, според нуждите на бебето". Още веднъж се убеждавам, че явно всичко е до организъм (на майката в случая).

Два месеца и половина само дето на челна стойка не застанах, за да си увелича кърмата - то не беше чайове, бирена мая, овесени ядки, постоянно сукане на Йоана, цедене...И нищо - следобед и вечер беше суша, тя сучеше непрекъснато - през 30-40 мин. Аз ви казах, че преди няколко дни (5), ми изписаха хапчета, чиито страничен ефект е увеличаване на пролаткина...ЕТО ТОВА СЕ КАЗВА КЪРМА! Йоана вече прави по-големи паузи, често отказва да суче, когато и предлагам по-начесто, усещам си гърдите пълни, чувам я как преглъща, дори цедя и складирам по 60-70 мл сутрин!!! След два месеца и половина мъка, разбрах какво е наистина да има човек кърма. Надявам се ефектът на хапчетата да продължи по-дълго... Praynig
И както казах - очевидно си е до организъм и до ниво на хормоните...иначе другото всичкото го пробвах без резултат...Simple Smile

# 110
Agent Provocateur е права! аз също прочетох няколко книжки с американски автори и всичките съветваха да се спи по гръб като в защита на това цитираха данни, че откакто това е така е намаляла детската смъртност...
междувпрочем и д-р спок е на същото мнение Wink
аз и затова дара никога не съм я мислила като се обърне по гръб.

# 111
Сакси, много сладки снимки Simple Smile а за децата да не говорим!!! А вас, девойки, няма да ви обсъждам  Grinning

Бебеш - идвам си за 6 седмици, но 1 ще съм извън страната пак, та остават 5, и ще са в София, защото от тези 5 само 5-6 дни мъжът ми ще е с нас, а нашите не ми дават да шофирам, когато съм с дете/деца  Mr. Green Mr. Green Mr. Green (тези хора какво си мислят че правя, когато съм си вкъщи!?!) Та правя оборот на Софийските таксиметраджии...
Та така - събирам багаж за 2деца+мен - 2 куфара по 23 кг и се смея като чета, че за 1 бр пълните цяла кола Simple Smile)) моите ще се най-омазанички!

Много сте ми полезни със споделеното за памперси, т.к. мислех да си мъкна оттук, ама ай сектир!

За спането - Крис спи по гръб! Малко ме озадачихте, защото местните педиатри ще ме разкъсат, ако разберат, че е сложен в друга поза, освен по  гръб - установена е връзка между спането не по гръб и СИДС (синдром на внезапната бебешка смърт). Та преди да ти кажат "здрасти" те питат "по гръб ли спи бебето"  Thinking

На 2.06 къде си?

# 112

Два месеца и половина само дето на челна стойка не застанах, за да си увелича кърмата - то не беше чайове, бирена мая, овесени ядки, постоянно сукане на Йоана, цедене...И нищо - следобед и вечер беше суша, тя сучеше непрекъснато - през 30-40 мин. Аз ви казах, че преди няколко дни (5), ми изписаха хапчета, чиито страничен ефект е увеличаване на пролаткина...ЕТО ТОВА СЕ КАЗВА КЪРМА! Йоана вече прави по-големи паузи, често отказва да суче, когато и предлагам по-начесто, усещам си гърдите пълни, чувам я как преглъща, дори цедя и складирам по 60-70 мл сутрин!!! След два месеца и половина мъка, разбрах какво е наистина да има човек кърма. Надявам се ефектът на хапчетата да продължи по-дълго... Praynig
И както казах - очевидно си е до организъм и до ниво на хормоните...иначе другото всичкото го пробвах без резултат...Smileа

Какви са тия хапчета за увеличаване на кърмата

# 113
  • София
nadi-jo, казват се Мотилиум, но са само по лекарско предписание, защото главното им предназначение не е стимулиране на лактацията и за да се постигне ефект се прилагат по схема.

# 114
Екатерина е от 3-седмична възраст в кенгуруто на батко си, а него навремето разнасях чак докъм 10-11 м. в него по университети, болници и пр. всичко си му е наред на малкия мъж:)

LadyAngel, elenia Hug

# 115
  • София
Екатерина е от 3-седмична възраст в кенгуруто на батко си, а него навремето разнасях чак докъм 10-11 м. в него по университети, болници и пр. всичко си му е наред на малкия мъж:)

А как стои въпросът с теглото, до колко килограма може да се слага в кенгуру?

# 116

А как стои въпросът с теглото, до колко килограма може да се слага в кенгуру?

до колкото килограма е кенгуруто, има и до 12  Wink - http://prodavalnik.com/prodavam-kenguru-29lv-i1722820

# 117
  • Пазарджик
А сложихте ли вече чадърчетата на количките?И да питам има ли универсални ,че за нашата количка ново е 50лв. Shocked
Помня ,че като купувах на Таня се чупеха много бързо,ако и това е такова #Crazy

# 118
  • В две тъмни очички
А сложихте ли вече чадърчетата на количките?И да питам има ли универсални ,че за нашата количка ново е 50лв. Shocked
Помня ,че като купувах на Таня се чупеха много бързо,ако и това е такова #Crazy
В Джъмбо има универсални за по 10 лв!

# 119
Кенгурото си заслужава парите Peace

И Габи е като Крис на Агентката, досега не е спала по друг начин, освен по гръб!

Общи условия

Активация на акаунт