Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 860
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Някой май си беше купил това кенгуру. Какви са ви отзивите за него? Побира ли се по-едричко бебенце ?
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8232&cat=163

# 91
Бира с таратор , всеки път, като те чета ми се допива бира и ми се дояжда таратор, ша знайш  hahaha. БТВ аз обожавам тази комбинация, особено лятото, но досега не бях срещала себеподобни  Wink

Sunglasses Blush Mr. Green
Ай наздраве! Wink

# 92
Кажете за фонтанелите...... малки ли са,големи ли са...

# 93
  • ул. "Мечтание"
Кажете за фонтанелите...... малки ли са,големи ли са...

Първо уточнете какво се разбира под малка или голяма фонтанела...

# 94
въобще не знам къде са фонтанелите и не пипам там, има си педиатри за тая работа

# 95
  • Велико Търново
Тони, фонтанелата на беба е 1,4 на 1,4 см според педито. Не че я е мерила с линийката де. Според нея е добре. Не давам витамин д, макар че според педи трябва . С баткото бях изживяла големи притеснения, че му се беше затворила фонтанелата на 4 месеца, като пак не давах вит.д, хем и той зимно бебе беше. Към днешна дата нщо му няма на човека. 
Важно е да намалява с умерени темпове, и ръбчетата на черепните кости да са твърди.

# 96
Момичета, благодаря за разбирането, лошото е че живеем с нея, в нейния апартамент, и започнахме да се караме с мъжа ми заради нея, а аз направих компромиса да оставя дъщеря си при майка ми и се тормозя ежедневно от това, а тя - ще ме пък и дразни.  Не разбирала чак толкова важността на кърменето, давай да му даваме боб от сега /почти това и е логиката/, че по евтино, отколкото аз да се храня здравословно...Ще взимам радикални мерки!!!!! #2gunfire
И Сами отдавна спи по гръб, като си обръща главичката наляво или надясно. Искам и аз да го кърмя максимално дълго.
Слагах го в спално чувалче, че почна много да се отвива като рита нощем.
За фонтанелата ще взема да питам педиатърката, че ме хвърлихте в размисъл. newsm78

# 97
  • София
Проблемът не е в почвата, а в дъжда - изброените зеленчуци са с големи листа и абсорбират повече, а и още е рано за други зеленчуци (парникови са). Просто не трябва да се прекалява конкретно с тях. А за Спирулината не знам дали действа, но пък бих се замислила да консумирам нещо толкова абсорбиращо точно от океана (най-вероятно по магазините не е от преди месец, но за в бъдеще).

Еее, точно ми се обадиха, че една приятелка с дългогодишни проблеми със забременяването е родила тризнаци Simple Smile

# 98
За фонтанелите нашата е по-голяма в сравнение на кака му. ThinkingВ мрачно време,когато сме си вкъщи давам по 2 капки вит.Д.
В книгата която чета за захранването пише,че зелените листни зеленчуци съдържата най много нитрати и реших от тях да не давам и аз също да ги огранича.Логично е въпросните да поемат и повече радиация...
А захранването ни на този етап е с уж био продукти на Хипп,брани от преди 1 година.Демек без радиация. Wink
Вико вече е опитал Морков,банан и ябълка.Яде ги с голям апетит и припъшква доволно нещо като мммм! Mr. Green,а ако нещо се забавя с лъжичката ми се кара,а като свърши бурканчето(от малките)плаче,даже и 2 сълзи пуска. LaughingИ аз като Ноеми,не захранвам за наяждане а за разнообразие.Давам съвсем малко,хранене не замествам.Имаме си 7 хранения с кърма.
..и да дам отчет за билките за лактация ЕФЕКТ ИМА!Слагам листа от коприва,сминдух,кимион,копър и понякога куркума и маточина...Суотношение ..едно към гьоторе Mr. Green Laughing Laughing Laughingама си има ефект,даже по един колектор на ден успявам да замразя-пу-пу. Peace
А Викторче напоследък много си се занимава сам,гука си на играчките,приказва си нещо и като се измори и му доскучее си заспива на място,без люшкане и дондуркане.Сега се събуди в др стая и го чувам как се вълнува на един слон hahaha
мрм,СУПЕР!!!

# 99
mrm честито на твоята приятелка за тройната и радост!!!  bouquet

Мислите ли, че кенгуруто за носене натиска момченцата прекалено отдолу?
Сами вече е 7750 гр, ще го издържи ли кенгуру?

# 100
Парниковите зеленчуци не са ли покрити от... парника? Тогава какъв дъжд ги вали?

# 101
  • София, Лагера
Еее, точно ми се обадиха, че една приятелка с дългогодишни проблеми със забременяването е родила тризнаци Simple Smile
Уауууууу
 coolcool Живи и здрави да са й!  Peace

Еления, ха честито ти мляко на теб  Laughing

Емили, за кенгуруто не знам, ама кръста ти как ще издържи  Thinking

уффф, моето спи от 13 ч. насам, а аз свалих Интернета на дискети вече  Whistling

# 102
Мрм,страхотна новина!Да са живи и здрави бебчовците!
Емили,знам ги аз балканджийските свекърви-много са властни,но гледай максимално да се абстрахираш от нея.Ако имаш нужда от   подкрепление при справяне със свекито-по Великден съм в Троян и веднага ще се отзова. Simple SmileА дори и да нямаш ,ще ми е приятно да се видим на по кафе.
Мацки,колко време след раждане се прави цитонамазка?Аз съм се засилила утре да ходя,но се замислих не е ли раничко още.

# 103
  • Пловдив
Мацки,колко време след раждане се прави цитонамазка?Аз съм се засилила утре да ходя,но се замислих не е ли раничко още.
аз ходих на преглед преди месец и доки каза че ще я прави чак след една година. А след първото раждане ми взеха още на първия преглед - на втория месец след раждането. Различни лекари  Whistling

Отчет от събота - бебо е 60 см. , 6 кг. Педито му изписа калциев глюконат - от едната страна главичката била мека  newsm78

# 104
и на мен не ми е ясно къде се напипват тези фонтанелки та затова оставям докторът да го прави Simple Smile

за радиацята и аз се пошашнах, но в крайна сметка какво да направим? а и като човек, който дълго време е бачкал с журналисти никаква, ама никаква вяра им нямам. ние като сме преживели чернобил да не би всичките да имаме проблеми?

Общи условия

Активация на акаунт