Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 877
  • 749
  •   1
Отговори
# 315

Та вчера на консултацията доки установи че сме пораснали отново с 2 см (58 см) и сме наддали 650 гр (5850 гр), абе още сме си бебе-фъстък  Mr. Green а на мен ми изглежда толкова голяма вече  Heart Eyes

Въобще не сте бебе-фастък, виж ние може и да сме: 5030гр. и 59,5см на последната консултация на 15.04. И Кали не иска да се обръща, но пък с вълнообразни движения /като червейче  Mr. Green/, се придвижма в кошарата, нищо че е по гръб.

Ети, честит ти рожденик.

ral_r,честита ти рожденичка.

Елч, радвам се че всичко е ОК при вас.

# 316
Ноеми, нали знаеш,че те чакам. Heart Eyes

Еления, Наска, давала съм- сок ябълка, сок морков, сок круша,пюре круша, сини сливи,морков,броколи,праскова. Само опитва, без заместено хранене. Днес разбих парче банан в кърма. Ще ви разкажа дали и е понесло добре, хареса го.
Пюрето от моркови го правя домашно с кърма.
А 2 дена не давах нищо, защото майка ми я гледаше и бях и казала да и направи сок от ябълка...но я е мързяло. Rolling Eyes
Готовите пюрета- Гербер /етап 1/

# 317
тони мерси за отговора аз смятам да и дам само пресен банан.захраних с готови  но сега си ги правя сама с уреда на chicco puresteam много съм доволна само плодови купувам и десерти лека нощ много ги харесва

# 318
Наска, какви са тези десрти лека нощ?

Ети,честит ти рожденник.

рал и на теб,мила.

ох, на кой още трябваше да честитя. И аз съм руса,извинете.

# 319
Наска , а ти какви пюренца правиш....

# 320
Ехо!  Hug Тъкмо се връщаме от Кауфланд, купихме памперси Molfix. Е страхтни са! Не миришат въобще на химикали ! Досега не ми е пропуснал  Peace

Ети,честит рожденник. Heart Eyes
ral_r честит рожден ден на малката! Да е здрава и много да те радва!  Hug

# 321
Наска , а ти какви пюренца правиш....
на ганчев  с  син етикет и 1 мече по пижама.за сега правя картоф и морков.тиква давам и пащърнак на hipp само че готово засега само тези по нататък като изяви повече желание.сокче правя от морков,круша,ябълка тиква в мултито домашен.аз съм привърженик на домашно приготвените храни.

# 322
Бясна съм  smile3511 smile3514.
Тъй като нямам вече служебна кола, реших да си купя лична. За целта реших да изтегля потребителски кредит и отидох в банката с която работи фирмата в която работя, в която са ми сметките и картите, в която ми превеждат заплатата, а сега майчинството,и от която съм теглила един малък кредит. След като прегледаха цялата ми кредитна история, установиха, че като изряден платец, мога да се включа в две техни промоции без проблеми. И всичко беше ОК докато не споменах, че в момента съм в майчинство. И тук свърши всичко. Когато съм в майчинство не мога да изтегля какъвто и да е кредит, независимо от перфектното кредитно досие.

Охх, извинявайте, че ви натоварвам, но пък малко ми олекна като споделих.

# 323
 Ети, да ти е жив и здрав рожденника, много да те обича и много да те глези!
 Рал, честита ти рожденничка , да е жива и здрава и много щастлива!
 Алекса,  и ние се омазваме доста, вече започнах да търся бодита само с предно закопчаване по тази причина. Чакам да поразреди малко, ама не би, продължава си в същото темпо...Даже и нощно време я будя да я преобувам само като я чуя.
 Още нещо щях да пиша, ама...
 Излизаме след малко пак, хубава вечер!

# 324
 Пепита, не се ядосвай, в такива случаи си казвай, здраве да е, по нататък!

# 325
Ети, ral_r честити ви рожденици!

Аз отново четох по диагонал, ама доста неща ми се струпаха за правене. Използвах докато е лошо времето за да ги свърша  ooooh!.

А като сте заговорили за Пловдив, четвъртък бях там с една командировка на мъжа ми  Mr. Green У МОЛ-а, че времето беше отврат. Всъщност бях там не за разходка. Ще ми правят малка операцийка другия месец най-вероятно.

За разходките - шматкам се и сама и с приятелки. Ходя пеша до Борисовата градина, там по обяд се виждам с работещи приятелки в обедната им почивка или с две мацки с бебоци. В квартала ми е писнало, а и Клечо нещо не мога да засека  newsm78 Да няма две Редути в София  Shocked

Някой се оплакваше, че малко спи бебока през деня. Моята Калинка малка пък доста често не спи през деня въобще. След това идва един ден през който спи непрекъснато и така...

# 326
Адис, то че ще стане, ще стане. Ама не стига, че държавата не ни брои за нищо, ами и в банковите институции вече ни режат. Иначе отпускат кредити /и то големи/ на куцо и сакато, но не и на жени в майчинство. Аз по принцип гледам много философски на нещата, но в този случай  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 327
  • София
ral_r, честита ти рожденичка  Hug

МииМаа аз от петък не съм в София, но преди това следобяд ходех на парка за по час-два Simple Smile Не знам защо нещо не можем да се намерим, трябва да си чукнем една срещичка  Crazy

# 328
пепита, не се ядосвай, мила. и аз скоро го разбрах това. искахме да си рефинансиране кредита за апартамента и се оказа, че "няма проблем, но нали знаете, че мъжът Ви трябва да докаже целия доход?" е, мерси! логиката била, че майчинството отива цялото за бебето, моля ти се!

# 329
пепита, не се ядосвай, мила. и аз скоро го разбрах това. искахме да си рефинансиране кредита за апартамента и се оказа, че "няма проблем, но нали знаете, че мъжът Ви трябва да докаже целия доход?" е, мерси! логиката била, че майчинството отива цялото за бебето, моля ти се!

Все едно ако работим за същия доход и детето е над две години, парите не отиват за детето. Ами нали колкото са по-големи и разходите са по-големи. Няма никаква логика, ама айде от нас да мине  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт