Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 858
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Привет!

Имам въпрос към майките, които имат стаж с ползването на кенгуру. Купихме на Ади, на нея много й харесва да стои в него, но аз се притеснявам да я държа дълго в кенгуруто. Та има ли ограничение за времето, което бебето може да прекара в него?

Обривът, за който бях писала, вече завяхва, но отсега нататък още повече ще внимавам какво ям  Tired. А идват празници ...

# 331
Ети, Рал - честити ви рожденици - да бъдат много, много здрави.
Голямо акане, голямо чудо пада - не останаха памперси...... Ние пък сме стиснати - 1 път седмично  WinkПестелива е мойта мома  Mr. Green
Мила - и ние сега ще пътуваме - та се чудя куфари ли да взимам или ремарке  Embarassed То в багажника тамън количката ще свра и толкова.
Ние си чакаме баба за Великден и ще позачезна за около месец  от хоризонта.... Е ще влизам от време на време да се включа в някой спор. И все пак отдавайте се повече на разходки и бирички (и чат-пат на мъжете ви, че и те душа носят, то и януари 2012 не е далече)

# 332
имам питанка към консултантите на ЛЛЛ и мамите, които имат опит с кърменето:
възможно ли е бебето да губи интерес към сукането и дали това е знак свише, че е време за захранване?
От няколко дни Мартин не проявява никакъв интерес към яденето и сукането. Суче 2 минути, после почва да зяпа, да се усмихва, пуска гърдата, пак я хваща. Ако не го сложа на гърдата като дойде време за ядене имам чувството, че няма и да се сети да яде

# 333
Има ли мами от Шумен?

# 334
Купихме си този куфар- http://estilbags.com/e3009xl.html

Много съм доволна засега Simple Smile Български, с 2 години гаранция. Събира половината къша Simple Smile
Купихме и една чанта за ръчен багаж, а аз намазах и една дамска чанта  Sunglasses

# 335
  • София
....
възможно ли е бебето да губи интерес към сукането и дали това е знак свише, че е време за захранване?
....
look_at_me, за мен това не е знак за захранване, поне не и на тази крехка възраст. Има един такъв момент, в който децата "порастват" и стават толкова любопитни за света, че не желаят да си губят времето с прозаични неща като храненето например. Иван не е достигнал до този етап все още, но яна мина през него навремето. В продължение на повече от месец сучеше основно нощем или ако зад гърба ми има празна бяла гола стена. Навън при всичката шарения много се разсейваше.

# 336
дара престава да яде като види телевизора. странното е, че го прави само на баща си, при мен си яде като пич:-)

# 337
  • София
Naska83, привет! За пръв път те виждам в темата! Майка ми е от дгр и лятото ще си идваме, може да се запознаем на живо. по физиономия може и да се знаем, той колко е градът, пък и сме един набор, ако това значи 83 в потребителското ти име.  Hug
Прочетох, че с много неща си захранила вече - картоф, морков, тиква, пащърнак, круша, ябълка, десерти лека нощ... от каква възраст започна?

# 338
Клечо, разбрах, че те няма. Трябва да се разберем, че сама ми е скучно и едва издържам един час в нашия парк. Ама това чак след 10 май, че заминаваме за по-дълго.  Peace

look_at_me, и при нас като Сакси с каката. През деня много се разсейва, само зяпа наляво и надясно, пуска, захапва, нощем обаче суче много добре. При теб нощем как е? Или ако не се храните нощем, в моментите, когато е сънен?

# 339
Клечо, разбрах, че те няма. Трябва да се разберем, че сама ми е скучно и едва издържам един час в нашия парк. Ама това чак след 10 май, че заминаваме за по-дълго.  Peace

look_at_me, и при нас като Сакси с каката. През деня много се разсейва, само зяпа наляво и надясно, пуска, захапва, нощем обаче суче много добре. При теб нощем как е? Или ако не се храните нощем, в моментите, когато е сънен?

ами като че ли нощем суче по- добре, но той не винаги се буди нощем. Явно ще трябва да се кърмим на някое не толкова интересно място, защото обикновено го правим пред компютъра и телевизора

и понеже видях едно клипче на Бубето- само мойто дете ли не се смее с глас Sad Усмихва се много, напоследък се е научил да вика като чобанин, но не се смее така, а с такова нетърпение го чакам да се засмее

# 340
  • София
Иван се смее с глас отдавна. Пробвай да му говориш насечено и закачливо.. не мога да го опиша с думи..

АЙДЕ, СОФИЯ, ДА ОТКРИЕМ УТРЕ СЕЗОНА НА ПАРКОВЕТЕ!
- тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=578906.new#new

# 341
Момичета,БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО за хубавите пожелания зя дъщеричката ми Hug

ЕтиДа ти е жив и здрав рожденика!!Да те слуша,да не те ядосва и много да те глези Heart Eyes

Hug

# 342
Ети, Рал, да са Ви живи и здрави рождениците   bouquet

Това откриване на парковете много ми хареса ама утре ще боядисвам яйца и ще ходя на детски рожден ден  Mr. Green (кога станах цигане, кога ми почерня дупето)

# 343
  • sofia
Ети, какво купи на човека? Да ти е жив и здрав, да е послушен

# 344
  • София
Честито и от мен на рождениците! Да са живи и здрави!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт