Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 824
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Ей по празници и почивни дни сме много скромни.Да се похваля вече не се храним през нощта буди се по два пъти за бибата и това е, дори будене силно казано, защото само мрънка , но си спинка.И мама вече спи по цяла нощ, но тази сутрин като я нахраних в 7 после не можах да заспя, за сметка на малката мързелана спа до 10 ,а аз през това време си изпих кафето сам сама , беше голям кеф.Сега чакаме таткото да стане от покоите си и излизаме на шопинг за новата ни баня.Вече нямам търпение да се приключим с тези ремонти, че от тази прахуляк вече ми писна.

Вие каква прах за пране използвате, аз вчера си взех Персил сенситив с идеята с нея да пера на малката дрешките и нашите.На бутилката пише ,че става и бебета.

Весели празници на всички и да не забравите първото червено яйце за най-малките.

# 466
  • sofia
От както се е родила бебка ползвам течния сензитив, изпира добре.
Ние заминаваме след малко.

Весели празници!

# 467
На мен течния сензитив ми оставяше петна от прах по дрехите  Thinking и го смених   Grinning

Надявам се от сайта да спрат да го спират  Close

# 468
  • Пазарджик
Мали само аз съм тук Shocked
Надявам се ,че си прекарвате добре Grinning
Ние боядисахме яйцата easter и от 30бр. останаха 17бр.здрави. Sad ама беше голяма веселба,Таня успя да намаже цялата къща,и тъкмо я похвалих,че в банята е чисто и тя влезна да се мие и познайте,просто не знам как  успя за 2мин. да намаже -мивката,тоалетната,бидето и ваната #Crazy

# 469
Аааа не не си сама  Naughty Тука съм и още не съм боядисала яйцата  Blush

# 470
И аз съм тук, но сега отивам да боядисваме яйца.

# 471
  • В две тъмни очички
И аз и аз  hahaha

# 472
и аз съм тук  Mr. Green

# 473
Ми то сме си цяла група Mr. Green
Аз съм панчаревка, но ви следя. Яйца не съм боядисвала, но свекървата толкова много е боядисала, че ще имаме до следващия Великден. Вчера и днес цял ден се разхождаме покрай езерото, голям кеф- тишина,спокойствие и природа. Нищо общо с гадните и прашни софийски улици. Изкарахме летния кош и детето цял ден спи навън. А утре отпрашвам към още по-дълбоката провинция, но ще ви държа под око

# 474
Добър ви ден!
И аз съм тук,след една ползотворна и изпразваща джоба разходка  Wink

# 475
Мацки, чаят за кърмачки може ли да се свари в количества за няколко дни?? Изветрява ли? И спазвате ли приемането на препоръчаното количество??
Нещо с тия целодневни разходки ми намаля кърмата...  Confused Cry
Предполагам,ако го съхраняваш  хладилник ще устиска ден-два. Peace
От кой чай си правиш Бире?Аз запарвам коприва със сминдух и кимион и съм адски доволна.Всеки ден си правя по една голяма халба ,резултатите са удивителни!При мен. Peace
Бебеш,наистина ли имате зъбче? GrinningАз усешам,че и Вико много взе да дъче всичко останало +ръцете си.Сега хваща играчки и ги бута в устата да ги дъвче.А палеца го намества на кътниците и дайййй... Като луканка го гризка. Mr. Green

Здравей.Може ли да кажеш в какви пропорции го правиш чая

# 476
  • в Надежда-та
И ние сме тук Laughing
Днес таткото почива (още не мога да повярвам), та си разделихме децата и всеки по своята програма си действа Sunglasses Утре вече сме заедно Laughing

# 477
Мацки, чаят за кърмачки може ли да се свари в количества за няколко дни?? Изветрява ли? И спазвате ли приемането на препоръчаното количество??
Нещо с тия целодневни разходки ми намаля кърмата...  Confused Cry
Предполагам,ако го съхраняваш  хладилник ще устиска ден-два. Peace
От кой чай си правиш Бире?Аз запарвам коприва със сминдух и кимион и съм адски доволна.Всеки ден си правя по една голяма халба ,резултатите са удивителни!При мен. Peace
Бебеш,наистина ли имате зъбче? GrinningАз усешам,че и Вико много взе да дъче всичко останало +ръцете си.Сега хваща играчки и ги бута в устата да ги дъвче.А палеца го намества на кътниците и дайййй... Като луканка го гризка. Mr. Green

Здравей.Може ли да кажеш в какви пропорции го правиш чая

2 супени лъжици от билките на 500мл. вода.

Ние от няколко дена много се дерем като излезем по разходки... А днес е просто ужас... Реве от нищото, и изведнъж започва... Уж не виждам и не усещам зъби, а колики май нямахме, но... Направо не знам какво му става на това детенце... Sad  Confused

# 478
Влизам да ви пожелая ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ  и послушни дечица! Hug И ние днес боядисвахме яйцата,каката се кефеше много и сега тръпне в очакване - кой ще е бореца Joy

Hug

# 479
  • В две тъмни очички
Бира с таратор , предполагам започват да ви мъчат зъбките! Влади последните дни като започва да суче пищи и около 5-10 мин се мъчим , защото докато слезе млякото е зор! Тя дръпва 2 пъти и писва после пак и така........дълго! Като я гушкаме постоянно захапва ръцете ни и каквото й попадне и хапе, хапе, пък ревне! А като гледам доста момичета казват ,че се е започнало и при тях! Явно действително е венците на мъничетата ни започват да се подготвят за вадене на зъбчета! А те, растат на етапи - тръгват, спират ..... и после пак тръгват  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт