Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 811
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Ноеми, кога и за колко ще сте в Ловеч?

# 451
Мацки, чаят за кърмачки може ли да се свари в количества за няколко дни?? Изветрява ли? И спазвате ли приемането на препоръчаното количество??
Нещо с тия целодневни разходки ми намаля кърмата...  Confused Cry

# 452
Мацки, чаят за кърмачки може ли да се свари в количества за няколко дни?? Изветрява ли? И спазвате ли приемането на препоръчаното количество??
Предполагам,ако го съхраняваш  хладилник ще устиска ден-два. Peace
От кой чай си правиш Бире?Аз запарвам коприва със сминдух и кимион и съм адски доволна.Всеки ден си правя по една голяма халба ,резултатите са удивителни!При мен. Peace
Бебеш,наистина ли имате зъбче? GrinningАз усешам,че и Вико много взе да дъче всичко останало +ръцете си.Сега хваща играчки и ги бута в устата да ги дъвче.А палеца го намества на кътниците и дайййй... Като луканка го гризка. Mr. Green

# 453
  • София
Мараба от Велинград Simple Smile Времето тук е страхотно, пожелавам на всички весели празници  Hug

Нощни каква диета спазваше за бялото течение, че една моя приятелка има много упорито  Thinking

И един въпрос за мамите, които дават Осцилококцинум - по колко им давате профилактично, че нещо много болни има около нас?

# 454
  • в Надежда-та
ViFresh (+ 2 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема  hahaha Joy Joy Joy  май мн рано се прибрахме днес Mr. Green
айде пак на разходка Crazy

# 455
Предполагам,ако го съхраняваш  хладилник ще устиска ден-два. Peace
От кой чай си правиш Бире?Аз запарвам коприва със сминдух и кимион и съм адски доволна.Всеки ден си правя по една голяма халба ,резултатите са удивителни!При мен. Peace

Моята лекарка ми каза от една аптека, там си го правят. Много билки накуп са...
Ние от 2 дена сме нещо поизнервени и вече не спим през цялото време навън. Не знам топло ли ни е или какво, ама се кокорим и се нервим и хленчим...

# 456
Момичета, абсурдно е да слагате всички лекари под един знаменател. Да, навсякъде има неудачници, но нека помислим за хилядите, които всеки ден спасяват човешки животи. Да, има лекарски грешки. Дано не се случи някоя от нас да пострада от такава, но лекарите също са хора и нека само ако има някой безгрешен да си позволи да хвърля камък по тях. Съжалявам, че съм остра, но ние имаме лекар в семейството и знам през какво минава, как работи на две места, колко спи, како преживява, за да може да лекува и помага на хората. Нагло е да смятаме, че само защото сме прочели нещо в интернет или сме обсъдили във форума, знаем повече.

Напълно те подкрепям. Аз лично имам доверие на лекарите. То си е до човека. За някой е призвание да си лекар. Ако не бяха те нямаше да имаме Рая. Благодаря им и съм им признателна от сърце. Като не ви харесва лекаря, сменяте го.
Ние утре ще боядисваме яйцата и ще месим козунаци и ще посрещаме баба. Ихуууу.
Весели празници на всички и здрави и послушни дечковци...

# 457
  • ул. "Мечтание"
Нощни каква диета спазваше за бялото течение, че една моя приятелка има много упорито  Thinking

Зависи от течението!
Диета се пази при течение, което е от гъбички, тоест ако имаш гъбички. Не се яде сладко, хляб, месо. Да се набляга на млечни неща (кисело мляко).

# 458
да отчета Топчо - 7 кг, 61 см, 40,5 см глава. Не знам дали се похвалих, вчера седна два пъти сам.

За течението - може да пробвате това - отвара от лайка (вода колкото едно експресо, вътре 2 пакетчета лайка). Това чудо се отпива на малки глътки през целия ден.

# 459
  • София

Зависи от течението!
Диета се пази при течение, което е от гъбички, тоест ако имаш гъбички. Не се яде сладко, хляб, месо. Да се набляга на млечни неща (кисело мляко).

Да, да от гъбички е и то много упорити. Още преди да забременее имаше и сега продължават да я тормозят. Имам спомен, че ти беше писала преди, че правиш такава пречистваща диета и затова те питам  Peace

# 460
абе и дара много си чеши горното небце, но не излизат ли първо долните зъби?
на мен зъболекари така са ми казвали, сега не съм питала педиатъра. на дара долното небце й е бяло и остро...

# 461
  • Пазарджик
абе и дара много си чеши горното небце, но не излизат ли първо долните зъби?
на мен зъболекари така са ми казвали, сега не съм питала педиатъра. на дара долното небце й е бяло и остро...
И аз мисля ,че първо излизат долните,но нали знаеш ,че всяко правило си има и изключение.

Мале много сме скромни днес,много скучно.Преставам си като почнем да ходим по почивки какво ще да е. Sad

Нощни,помня ,че търсеше определен вид столче за кола,днес попаднах на това,знам ,че далече не е това което търсиш,но реших да ти го покажаhttp://www.safetots.co.uk/GOING-OUT-&-ABOUT/Car-Seats/c107_1 … product_info.html

# 462
Чопи, нали и вие имахте обрив /себорея/,има ли нещо ново при вас?
Малко се позагубих две седмици, по-точно интернета.... не съм ви чела(20 стр от предната и 30 и повече от тази тема!).

Тути, Бебеш, имахме, но нямахме бели връхчета. На снимката на Тути са такива. На нас ни казаха,че е себореен дерматит, лекувахме го с кремчета,оправи се. Чат-пат му излизат пак едни много ситни червенички като точици(те и преди бяха такива) и го намзавам със същите кремове. Изчезват си.

Какви зъбки на 3 месеца и половина?!  Rolling Eyes Shocked #Crazy

Ние сме добре.Излизаме на разходки,спим,кърмим и сменяме гащички навън. Вечер е големия зор-не заспива лесно и е много кисел. На ДК сме на 26-ти. Вчера му обличам един гащеризон на който пише 6 мес и му е таман,дори леко тесен   Rolling Eyes  Още не се преобръща,но и не го слагам често по корем. Да седне? нееее  . Плюнчи се,лапа си ръце, дрехи и пр., дрънкалката към устата отива, но за зъбки дори и не помислям. Още кърмя,и все още като сме вкъщи иска да заспива захапал цицка  Sad. Залъгалка не иска.Вода-играе си с бибата... пийва по малко. Нищо ново,освен звуците,които издава  Heart Eyes

Вчера се видяхме с Бенджи и с малката Краси  Heart Eyes милата сладурана

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 23:44 от chopi

# 463

Аз пък се видя със Стаси и Виви на vall_t големи сладури  Heart Eyes

Зъба ни не е избил, само се вижда и ме боде като суче, така ми се искаше да позакъснеем съз събите, но уви  Tired

За поредноста на зъбите - на една позната детето му избиха първо кучешките  hahaha

# 464
Добро утро! И на нас ни избиват зъби, само че са два отдолу и мен ме боде като суче!
Весели празници на всички и да не забравите да натъркате челата на бебоците с червено яйце за здраве!

Общи условия

Активация на акаунт