Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 793
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Ети,

Някой знае ли как се казва новата ваксина, която слагат на мястото на Пентаксима

инфанрикс  Peace
  bouquet Hug  love001

# 556
  • sofia
Привет и от нас!
Ние днес бяхме около час на разходка, но беше неприятно!
Нашия зимен кош се вдига и я повдигам леко, когато е будна, интересно и е!

Увеличихме дозата, но паузата- не! През нощта яде спейки!

Поздрави от мен!

# 557
  • в Надежда-та
Да ви питам....смятате ли да давате НОРМАЛНА ВОДА на малките като почнат жегите? В смисъл не преварена?
Нормална НЕ Naughty Аз не пия и на баткото не давам. Ако се случи да ни свърши минералната преварявам и за нас Wink

Днес бяхме на ДК - +0.850кг (6.850)  и +7см (64). Ваксините ги отложихме за другата седмица понеже вчера му беше леко влажно нослето, а и баткото ни е с кашлица и хрема, та да видим .....

# 558
  • ул. "Мечтание"
И ние ползваме каната цялото семейство,но се чудя на Божидар да я преварявам ли или направо от каната newsm78

Дори в упътването на каната препоръчват за бебета да се преварява водата.  Peace Непреварена вода ще давам след като стане на годинка. За сега не давам никаква, вода ще предлагам, когато започна да захранвам и евентуално, в жегите.
И ние сме с филтър и кана Брита. Тук иначе водата е невъзможна за пиене.  Sick

# 559
  • В две тъмни очички
Berend Botje , моето педи ми препоръча да започвам с мазането още преди няколко седмици. Изписа ни Daylong

Вода, пробвах да давам скоро - розовата на Девин. Не я преварих, но и ми я отказаха де...то беше ясно!

Нощни - няма по - хубаво от това....разтапям се като чуя моята малка шушулка да пищи от кеф  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Чери
- честито и на вас! Браво на малката Изи, а сега мама вече да е по-внимателна  Hug

Аз сега слушам как Влади пее, писка, говори докато баба й я носи  Heart Eyes

Щях да ви питам и забравих - мажете ли бебчовците с нещо за венците? Аз купих Дентинокс , че на моменти вижда зор малката и отказва да яде даже! Но още не съм почнала да мажа  newsm78

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 19:53 от bubeto_d

# 560
  • sofia
Нещо срещичка???

# 561
  • Сандански
И ние ползваме каната цялото семейство,но се чудя на Божидар да я преварявам ли или направо от каната newsm78

Дори в упътването на каната препоръчват за бебета да се преварява водата.  Peace Непреварена вода ще давам след като стане на годинка. За сега не давам никаква, вода ще предлагам, когато започна да захранвам и евентуално, в жегите.
И ние сме с филтър и кана Брита. Тук иначе водата е невъзможна за пиене.  Sick

Е то хубаво го пише в упътването,ама кой да го чете Mr. Green
Нощни благодаря  bouquet

# 562
Здравейте!
Днес повдигнах количката на 30 градуса, не че имаше смисъл. Бяхме навън от 12,30 до 19,00 и тя спа от 13,00 до 18,40ч.  Mr. Green

За водата: на Кали давам преварена вода от самото начало и тя си пиеше, но откакто минахме изцяло на АМ въобще не я иска, мръщи се и я плюе все едно и давам отрова  Grinning

Вече си хваща сама дранкалката от време на време, а днес си докопа дъвкалката и си я завря в устата да си чеше венците.

Смее се, приказва си, пее си, и пищи от кеф.

Още не се обръща, но когато е в леглото си и въртележката спре, си наддига дупето и рита играчките с крачета за да дрънкат. Голяма е фога  Joy Joy Joy

# 563
  • в Надежда-та
Бубе аз все си мисля, че е рано въпреки, че Мартин яко се плюнчи и ръцете са му все в устата Thinking Мисля да използвам Дентокинд и Gengigel в комбинация.

# 564
Момичета, в другата тема вече се записа първата бъдеща мама Януарка 2012

# 565
  • в Надежда-та
Момичета, в другата тема вече се записа първата бъдеща мама Януарка 2012
юрууууш, айде всички на там  Mr. Green hahaha Joy

Ех как мина 1г. ......... Laughing

# 566
За крема - аз имам на Себамед 50+, с него мажа каката, но бебето не смея, защото знам, че до 6 м не е добре да се ползват такива мазила.

За водата - никога не съм преварявала за каката. Дадох и за първи път на 6,5 м. 3 дни след това, с баща си излязлоха на разходка, вкарал бебето в едно кафе, за себе си поръчал кафе, а за бебето взел вода от фризера. Това посред зима. Каза,че като го видяли да дава такава вода на девойката, сервитьорките се развикали, ама той нищо не им разбрал  Confused Слава богу досега не е успял да я разболее Simple Smile).
Когато нямаме бутилирана, давам от чешмата, но у нас водата е вкусна. От софийската не бих дала.

# 567
Защо не е добре да се мажат до 6 месеца? Аз Марти го мажа с Мустела, защото много му се зачервиха бузките последните дни

# 568
и аз мажа Лора с 50 фактор. нейните бузки също се зачервяват. защо не трябва?  Shocked

# 569
В началото на месеца и на Кали бузките се бяха зачервили и се канех да и купя слънце-защитно мазило, обаче откакто откри, че може да си управлява ръцете си придърпва завивката върху лицето и няма нужда от крем.

Общи условия

Активация на акаунт