Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 920
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • София, Лагера
Ами аз повдигам, защото му е скучно, надига се, а в следствие на това повръща  Crazy Mr. Green

# 541
  • В две тъмни очички
И аз обмислям този вариант. Все още не буйства , но това е вероятно , защото е в зимен кош и не знае,че съществува друг вариант  Mr. Green Въпреки това започна много да се навдига и да иска да сяда! Малко съм в двоумение какво да правя и смятам да я изчакам още седмица-две когато вероятно опитите ще бъдат много по-силни!

# 542
Къде сте бе калпазанки, още ли миткосвате Simple Smile
И ние бяхме по селата, беше много приятно, Марти се държа много културно. През цялото време спа в колата, беше много кротичък. Следващите почивни дни пак
Аз свалих зимния кош, тесен му е, топло му е с него е като го сложа започва да реве и да се тръшка.
Ние сме с Куини и летния кош има и пълно легнало положение, опции за повдигане . В момента обаче Слагам коша за колата и така го возя
Искам да питам колко време може да седи в този кош, натоварва ли кръстчето. Нашето столче е Макси кози и има отдолу едно мекичко, което обира луфта, но аз все имам чувството, че не му е удобно

# 543
  • София
Здравейте и от мен!
Христос Воскресе! Много здраве, щастие и любов на вас и вашите семейства! Heart Eyes

Относно кошовете и ние сме още в зимния, но ще го оставя в него още малко, първо защото спи спокойно в него и второ, защото още се редуват хубави и лоши дни и така е по на завет  Wink

Иначе миналата седмица доктор Алексиев беше гост в предаването на Гала и го питаха,  от кога може да се изправя детето до седнало положение и той каза, че зависи от детето. Ако проявява инициатива да се изправя няма никакъв проблем да го изправяме и по този начин не може да му навредим. Ако го правим след 3-4 месец всичко е ок.

# 544
# 545
пак изгорих на Топчо личиццето. Уж го пазя, все е червен. Има ли и други бебета със слънчеви изгаряния? Ползвате ли крем?
Дадох му да  разглеждаедна количка, много беше доволен. Кака му винаги се е интересувала от предмети, които не са за нея. Към играчка посегна след годинката.
Летният кош на нашата количка се регулира с връзки, но няма напълно легнало. Смятам, като започне да се вдига от зимния кош да го преместя. Засега сяда, но, ако е изправен да кажем на 10-20 градуса.

# 546
  • София
Христос воскресе!

Ние изкарахме доста скучно празниците. Мъжът ми беше на работа, а аз сама с дивчовците. Успяхме да си направим една хубава разходка в парка и това беше Simple Smile.

Аз съм с лятна количка, която е повдигната на около 30 градуса. Повече не смея да я повдигам засега, а и Ади не изявява желание все още или по-скоро не е осъзнала, че може да се правят такива работи е количката. Иначе когато я държа в мен се опитва да седне. Когато е легнала и я хвана за ръчичките започва да се набира и се изправя до седнало положение, а от два дена и направо се изправя на крачета.

Май започна да се появява АД Sad. Явно въпреки диетите ми детето си е алергично и ще трябва да преминем през това.

# 547
Христос Воскресе!  Hug

За коша Все още сме със зимния. Калин е малък и не се надига още  Flutter

Berend Botje Има крем на бочко за слънчеви изгаряния на нас ни помогна  Peace

Да ви питам....смятате ли да давате НОРМАЛНА ВОДА на малките като почнат жегите? В смисъл не преварена?

# 548
  • ул. "Мечтание"
Днес Искрен започна да се смее с глас!  Heart Eyes

# 549
майка зайка, аз смятам да предлагам, пък вече дали ще иска да пие божа работа. Тези дни в жегите и аз се бях замислила дали не му се пие вода

нощни, честито ти смехурче. Аз го чакам с нетърпение този момент

# 550
Христос Воскресе!

Пожелавам ви много здраве и късмет на вас и семействата ви!
И аз съм още със зимния кош, но Изи много се надига вече.

Днес дори се обърна за пръв път сама по корем  Grinning Вече трябва да съм по-внимателна и да я връзвам в шезлонга да не вземе да се изтърси.
Миналата седмица бяхме на невролог и казаха, че Изи си се развива напълно нормално и си отговаря на 4 месечно дете по развитие. Много се зарадвах, няма нужда от никакви рехабилитации и допълнителни излседвания  Grinning

# 551
  • Сандански
Ние още не се смеем на глас,а така го чакам този момент....... Sad

За количката - на Божидар отдавна му повдигам леко облегалката иначе,ако е буден се сърди и не иска да седи в нея.И той се пъне да сяда,но повече ако е повдигнат.Големия батко започна сам да си сяда на 4 навършени месеца.Доки каза че щом сам се справя значи детето си е преценило че може PeaceМалкия ни батко беше по-тромавичък и започна да си сяда на 6 месеца.Сега и Божидар ще го оставя сам да си седне,когато прецени че може.

По повод даването на вода - ние още не пием,но се питах дали мога да му давам филтрирана от кана Brita,вместо преварена.Съвсем натурална от чешмата мисля че към годинката почнах да им давам,че до скоро в Сандански нямахме пречиствателна станция.

# 552
  • София, Лагера
Бреййй, колко малко сте писали  newsm78 Ние ходихме на разходка - издържах цели 3 часа навън . много гадно! Уж топло, ама като задуха онзи гаден пронизващ вятър  ooooh! напукаха ми се устните.

Тоооолкова е хубаво като се смеят с глас!!!  Heart Eyes Обожавам това нещо!!!! (Тервел си хили от известно време вече)

За вода... още мисля. На Пресиян не му давах до 6 месец, после започнах. Ще се опитам и с Тервел така, ама не се заричам, че ако настанат разни жеги... също така се чудя как да му спра нощното хранене, че много му буди. Ама искам той сам да се откаже, да не го правя насила  Mr. Green... ако може така някак сам да поиска...  Whistling (на това му се вика: може, ама надали  Mr. Green)

# 553
  • София
Привет и Христос Воскресе!

Ние сме все още със зимния кош, за сега търпи, става и скучно когато не сме в движение и не спи, тогава я взимам в мен.Иначе за сега там, по удобно е за спане, като стане по постоянно времето тогава ще сменям.

За водата и аз много се замислям, защото след разходка е озверяла и то по скоро е жадна, а не гладна и не може да си направи 3 часова нормална пауза.Още малко и ще взема да пробвам.Също имам Брита, нашто педя я одобри с Никола и сега си я ползваме цялото семейство.

# 554
  • Сандански
И ние ползваме каната цялото семейство,но се чудя на Божидар да я преварявам ли или направо от каната newsm78

Общи условия

Активация на акаунт