Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 904
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Пепинка, като свършат коликите, почват зъбите, за съжаление, няма мира...
Мда. Не ми тежи това да си гледам детето 24/7, ама като се тормози и аз два пъти повече. Много ми е мъчно и хич не мога да я успокоявам, аз треперя повече от нея, добре, че тати върши тази работа, ама като го няма си ревем двечките. Ама и двете си се хилим  Laughing Вече се смее с глас и колкото повече, толкова по-смешно и става.

# 241
  • Пазарджик
gucomecanka и аз така правих в началото,но тя въпреки всичко ,малко след това си беше по гръб.От доста време си спи само по гръб,но тези дни като чета мамитата които слагат бебоците на страни ,реших да я пробвам ама тя като пумпал се завърта веднага.

Нели също почна да се смее на глас,не винаги ,но все по често,голям кеф.Забравила съм Таня кога почна да се смее на глас ама май беше по късно.

Емели ако не бъркам ти попита за цвета на очетата,аз знам ,че могат да се променят-да се избистрят докато се кърми.

# 242

Може би ще искаш да помислиш и за алтернативни на шишето начини за хранене на бебчето, тъй като вероятността от отказ на гърда след употреба на шише, съществува, дори и при по-големи бебета.
Може да е добра идея предварително да опитате с човека, който ще храни бебето, различни методи на хранене и да видите как ще реагира и кой ще е най-удачния за вас.  Hug

Mimsat - много благодаря за съветите!

Освен ръчна помпа купих и Медела Калма и тренираме, като давам на бебо изцедена кърма от шише - досега (5+седмици) приема добре и шишето и гърдата и няма объркване и разранени зърна!

Тъй като е почти невероятно да успея да цедя по 8/ден мисля да пия пак Лецитин с цел да предотвратя запушване на каналчета. Ще спра лактогонните средства временно (апропо - забелязвам, че лактогонните приемани редовно определено нямат същият силен ефект както в началото, или поне при мен е така!).

Момичетата споменават и за медикаменти, които силно увеличават количеството кърма. Според теб дали ще е удачно да се поинтересувам и купя медикамент за влизане в крачка след раздялата?

О, щях да забравя - каква формула...т.е. какво изкуствено мляко да търся в София. Идеята да нося оттук може би не е оптимална?!?

Благодаря ти още веднъж за помощта!

Joy Агитката се събра, ще щурмуваме и Пловдив и парковете, дай боже, само чаветата да са здрави!

# 243
  • София
Имам въпрос към Бебеш - как изглежда атопичния дерматит? на малчо му излезнаха едни пъпчици по темето - червени, някои с бяло връхче и самата кожа е зачервена.  Sad

# 244
Имам въпрос към Бебеш - как изглежда атопичния дерматит? на малчо му излезнаха едни пъпчици по темето - червени, някои с бяло връхче и самата кожа е зачервена.  Sad

# 245
  • sofia
Бубе , http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid= 237

Куркума, не зная дали е от името, но дано повечето бебоци да са спокойни и спящи! Според теб имат ли имен ден децата ни?

Да ви се оплача, днес Ирен имаше концерт в зала Хр Ботев по латино танци, разказа ми се играта, дваааааа часаааааааааа! Аз не мога да стоя на едно място, пък и поне само тяхната градина да беше, да я гледам през цялото време само нея, ок! Бяха 4ри градини и моята щерка беше първа, та познайте как издържах до края, ужас, ужас!!!

# 246
Привет мамчета,

аз нямам време за писане, а и за кво да пиша само ще се оплаквам. Днес бяхме при 3 ти лекар и все едно и също- не било нищо страшно кръвта в акото  #2gunfire, само дето вече месец не спира. Абе айде да не ви досаждам аз с нашото ходене по мъките.

Мамита и аз искам в Пловдиввввввв, ама с моята ревяща рожба никъде не мога да ида  Sick, по нататък дай боже да се очовечи.

Кой говореше за ремонти, давайте да обсъдим туй-онуй  Wink

# 247
Мами,помагайте!Албена яко се дере...няма успокояване!Не дава да я гушкаме,щом я гушна и почва да се захласва от плач!Дали е от ваксината?Дадох й панадол 2 мл.,но дали ще кротне?!Изкъпана е,нахранена е,акала е....ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ КАКВО Й СТАВА!  newsm78

# 248
tonche, моя мъж продава навигации/GPS/, точно за 150 лв, с всякакви карти , за 1 ден пристига, само кажи. Ако се заинтересуваш, пиши ми на лични.

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 21:43 от Antoaneta :)

# 249
  • Пазарджик
Мами,помагайте!Албена яко се дере...няма успокояване!Не дава да я гушкаме,щом я гушна и почва да се захласва от плач!Дали е от ваксината?Дадох й панадол 2 мл.,но дали ще кротне?!Изкъпана е,нахранена е,акала е....ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ КАКВО Й СТАВА!  newsm78
Пусни и сешоар,да възможно е да е от ваксината и при Нели беше така

# 250
  • Пазарджик
Привет мамчета,

аз нямам време за писане, а и за кво да пиша само ще се оплаквам. Днес бяхме при 3 ти лекар и все едно и също- не било нищо страшно кръвта в акото  #2gunfire, само дето вече месец не спира. Абе айде да не ви досаждам аз с нашото ходене по мъките.

Мамита и аз искам в Пловдиввввввв, ама с моята ревяща рожба никъде не мога да ида  Sick, по нататък дай боже да се очовечи.

Кой говореше за ремонти, давайте да обсъдим туй-онуй  Wink

Инка
в Пловдив има един детски доктор/др. Миленков/,страшно добър в диагностициране и лекуването,ако решиш да ходиш мога да ти дам координати.Помогнал е на доста деца  с неясни диагнози ,включително и на моята голяма дъщеря

# 251
Пусни и сешоар,да възможно е да е от ваксината и при Нели беше така

направо пускай прахосмукачката, нас това ни спасява или да слуша течаща вода

# 252
Момичета кога ще сте в Пловдив (не съм изчела всичко, че нямам време). Аз съм тук до събота вечерта. Simple Smile

# 253
Да се включа и аз към питащите-преди около седмица при едно от къпанията Калина глътна малко вода и се поуплаши.Оттогава всяка вечер щом стане време за баня става нещо страшно-то е рев,то е викане...Мислех че ще спре след някопй и друг ден,но не-плачът става все по-силен.Тази вечер дори още като започнах да я събличам и се започна  ooooh!
дайте идея какво да правя!!!  Praynig

# 254
Хайде в Пловдив, аз също мога да взема още една количка.
Аaaaa... За Пловдив ме чакайте и мене...към есента  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт