Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 854
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
Naska83, привет! За пръв път те виждам в темата! Майка ми е от дгр и лятото ще си идваме, може да се запознаем на живо. по физиономия може и да се знаем, той колко е градът, пък и сме един набор, ако това значи 83 в потребителското ти име.  Hug
Прочетох, че с много неща си захранила вече - картоф, морков, тиква, пащърнак, круша, ябълка, десерти лека нощ... от каква възраст започна?
и друг път съм писала но не много често от 3 седмици се храним ако може така да се каже защото сме малко по дундести но повечето неща ги пробвахме най и харесва в ам бишкоти.ела си и ще се видим ще се радвам.сок давам от 2 месеца навършени

# 346
сакси 83 набор съм.къде живее те в кой квартал на димитровград

# 347
  • София
ние сме до пазара, в пмг съм била Simple Smile сега ще ни се скарат, че спамим  Mr. Green

гледах страхотни бебешки снимки в нета. много се надъхах  Crazy а и иначе днес опитах да снимам не на авто.. и нищо особено не излезе..  Blush

# 348
имам питанка към консултантите на ЛЛЛ и мамите, които имат опит с кърменето:
възможно ли е бебето да губи интерес към сукането и дали това е знак свише, че е време за захранване?
От няколко дни Мартин не проявява никакъв интерес към яденето и сукането. Суче 2 минути, после почва да зяпа, да се усмихва, пуска гърдата, пак я хваща. Ако не го сложа на гърдата като дойде време за ядене имам чувството, че няма и да се сети да яде

Look at me - и ние сме в такава фаза - голямо чудене и въртене.... Навън мятам една пелена да не се разсейва, ама тя я дърпа и пада една борба ... ще следя за отговор от ЛЛЛ.
Сакси - и така се справяш много добре - гледах снимките - и моделите са супер и фотографа си го бива.

# 349
  • София

гледах страхотни бебешки снимки в нета. много се надъхах  Crazy а и иначе днес опитах да снимам не на авто.. и нищо особено не излезе..  Blush

Сакси, попаднах на много готина книга за фотография, човека много добре обяснява. Ако те интересува мога да ти я пратя, но е на английски

look_at_me ние сме така от 1 седмица.... ще вземе да заслабне от любопитство

# 350
Сакси, ако ти трябват статисти някога за снимки свиркай. Прекрасни са ти снимките
А пък Иван колко ти го харесвам, голям е добродушко

# 351
look_at_me и мойта куконка си промени навиците на гьрдата. Само нощем су4е добре, през деня лапа, хили ми се, дрьпне няколко пьти и ме погледне, после свежда поглед сякаш е виновна и така едва ли су4е пове4е от 50 мл на хранене, а е само на кьрма.
Кой беше питал - и мойта не пуска глас4е като се смее още. Не се обрьща - ако има и други като нас може да им подейства успокоително Laughing
Иска да се изправя от легнало в седнало положение, ама има много мляко да изпие докато стане номера, ама как се пьне само - понякога е много надьхана и с малко помощ успява, но зависи как е била подпряна преди това. Като я носим и се опитва да се изстрелва на пред или да се изсухли на земята - абе голям 4ервей стана. Сега пак няма да ми заспи до 3 4аса и за това я коладя, малко за разтуха  Shocked
Ние спим двете заедно, аз на една страна, за да може да бутам цица като се размарда, защото ина4е няма спане. Много прзцка нощем и се сьбужда на 40 мин..Някак си успявам ве4е да поспя така като не ставам поне
Не сме се теглили и мерили тука е на 2 месеца когато са и ваксините.

# 352
Ха добро утро.
Времето се оправи и празниците наближиха - форумът ще почине от нас  Laughing
Да се добавим и ние - не се смее с глас, нищо че много се смее.  /look_at_me - добре че не са само нашите, че щях да реша че е музувирлък  Mr. Green/
И да се обърне не може - не че някой я слага често по корем, че да се учи детето. Току виж си се обърне сама да ме подсети.
Опитите с изправянето ги тренира отдавна, но ... още ще потринира бая.
И понеже не знам дали ще се разпиша пак днес, да избързам и да ви пожелая весели празници, много добро настроение и хубаво време  Hug

# 353
  • София
Добро утро и от мен!

Моето дете тази нощ спа до 6.15. Лошото е, че после реши да си говорим. На мен, обаче, много ми се спеше и й обърнах гръб и заспах. Изглежда й е доскучало, защото като станах в 7,30, спеше   Laughing

За подаръка, аз съм мека мария. Седях половин час в един спортен магазин и съзерцавах анцузите, но практичността надделя и не ми даде да дам пари за нещо, което няма да се използва. В крайна сметка купих "История на авиацията", която се прие мнооого добре и го загубихме за известно време, защото изучаваше изстребителите и две тениски (много съм практична както казах). Освен това бях поръчала торта с любимия му самолет. Беше страхотна. Качвам снимки и ако някой има нужда, давам координати на девойката, която я направи. ttp://etomira.snimka.bg/other/razni.586882.23136852

После пак ще се включа по актуалните теми  Laughing

# 354
Ха добро утро.
Времето се оправи и празниците наближиха - форумът ще почине от нас  Laughing
Да се добавим и ние - не се смее с глас, нищо че много се смее.  /look_at_me - добре че не са само нашите, че щях да реша че е музувирлък  Mr. Green/
И да се обърне не може - не че някой я слага често по корем, че да се учи детето. Току виж си се обърне сама да ме подсети.
Опитите с изправянето ги тренира отдавна, но ... още ще потринира бая.
И понеже не знам дали ще се разпиша пак днес, да избързам и да ви пожелая весели празници, много добро настроение и хубаво време  Hug

Леле все едно чета за мойто дяте  Crazy

look_at_me Не се смее на глас вика и той кат чобанин, пуска лиги прави локви, бие играчките над главата му постоянно  Crazy

И аз да кажа весели празници на всички  Hug Hug Hug

Има ли някой дето ще остане в София като мене?  Crazy

# 355
Добро утро
Да се отчетем от консултацията тегло 7100( 1090)  само на кърма сме и см. 63
За обръщането е не можем дупето ни тежи ама и аз не го слагам по корем  Embarassed
За захранването ще захранвам по късно,както бях писала предната тема ние имаме някаква  алергия.
За смеха на глас смее се от време на време когато му е кеф.
Днес времето е много хубаво.
Пожелавам ви весели празници и страхотни разходки  bouquet

# 356
  • Пловдив
Добро утро!
Ние вече сме при майка ми - ще бъдем тук за празниците!

Честити ви рожденици )с малко закъснение  Embarassed)!
Етомира и ММ е много запален по самолетите - трябва да ги запознаем  Simple Smile

# 357
фейче, споко, и дара се хили с глас само на сън, а иначе по цял ден е нахилена, но си трае Simple Smile
не се и обръща. виж, само леко да я изправиш и моментално сяда, но вчера педиатърът каза, че това ще го правим чак в 5-ия месец и затова да я слагаме легнала, за да не се пробва, че не било добре Sad

мама зайка, и аз съм си в софия и не съжалявам, планувала съм богата социална програма Simple Smile))

# 358
look_at_me, някои от признаците  за захрнване са (едновременно) -бебето да може да седи, да проявява интерес към хранта и да е навършило 6 месеца.
Топчо не съм обръщала внимание колко суче и дали се разсейва, ама той с е блейка попринцип.
Днес сутринта ходихме на консултация и се оказа, че докторката била следобяд.  Crazy

# 359
  • София
vall_t, задължително! А съпругът ти сглобява самолети или само е фен?

Знам какво щях да пиша - бяхме на консултация. Ваксина - синфлурикс. Другата я нямаше. Тегло - 6850 (ама с доста пълен памперс), височина - 63 см.

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 09:59 от etomira

Общи условия

Активация на акаунт