Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 826
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Бебеш, като АД ту се появява, ту се скрива какво се прави? Когато се обостри КС ли? То порочен кръг направо.

# 406
Бебеш, като АД ту се появява, ту се скрива какво се прави? Когато се обостри КС ли? То порочен кръг направо.

Мъчиш се да изолираш алерген. сменяш кремчето, докато намериш това, което на вас ви помага, на нас ни помогна ексципиала. Аз колкото и да е зле не дих мазала с кортикостероиди, защото това са хормони, силни при това, освен това те са временно облекчение, не са решение.

За АД, рядко ъпане, пране с прах за алергични деца, внимателно и бавно захранване... колкото може по-късно. Повечето деца които познаваме с тази диагноза го израстяха до 2г възраст.

# 407
Добре, значи ли че не си мазала с КС при обостряне?
И минава само от нацеленото кремче? Или се обостря, минава от само себе си, пак се обостря и така, а междувременно мажеш с кремчето, което му понася?

# 408
Добре, значи ли че не си мазала с КС при обостряне?
И минава само от нацеленото кремче? Или се обостря, минава от само себе си, пак се обостря и така, а междувременно мажеш с кремчето, което му понася?

Обостря се, мажа с кремчето и минава, през това време се мъча да изолирам  алергена, ако се обостри пак, значи не съм изолирала проблема... При нас в началото проблема беше тео бебето, смених го, спря да се обостря, мазах с ексципиала, тслабна обрива и така...

Ти намираш ли някаква цикличност в обривите?

# 409
Засега единствено като му измих главата със сапун Бочко от водата и сапуна, му се обостри изведнъж обрива лицето.
Досега все с този сапун съм му мила главата не се е обостряло. Да кажа не мия лицето със сапун, къпя тяло и глава, и лице 1 път седмично.

# 410
Минавам на лични,че голямо оспамване направихме  Blush

Аз да се "похваля", че не знам как, но ме убедиха да ходим при свекърва ми за 1 вечер /2 дни/  Rolling Eyes

# 411
  • Пазарджик
Бубе аз всичко гладя,не само на Нели ,ами и на Таня и нашите ,нищо не прибирам в гардероба не огладено.Сега да не ме помислите за някоя луда фенка на тема чистота ,ама мене гладенето и готвенето  ме разтоварват.
Тази вечер няма да я къпя,пък да видим какво ще е на сутринта.Сега пъпките са бледи.

За атипичния дерматит четох/едва ли ще кажа нещо ново/,че пробиотиците му повлияват добре ето и статиятаhttp://revita.bg/1149/zdrave-i-krasota

ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВСИЧКИ МАМИ ЗА ТОВА ,ЧЕ ДНЕС ЦЯЛ ДЕН ЧЕТАТ ЗА НАШИТЕ ПЪПКИ.

# 412
  • В две тъмни очички
Чела съм , а и педи така ме посъветва, че след гладене с пара, се неутрализират над 90% от съставките на който и да е прах за пране  Peace Така ,че вероятността от алергии тогава била минимална  Peace
Всички в темата се спукват да гладят нали  Whistling Аи парата е добра среда за развитие на микроби, аз знам че за бебета не се глади с пара  Peace

Според мен бебешко акне - такова животно нЕма. За мен това е оправдание на лекарите за успокоение на майката, преди да са се появили другите симптоми. Но това си е мое мнение.

Според мен лекарите не биха си измисляли диагноза, която да не съществува,а и не искам да те обиждам наистина , но те все пак са учили за лекари и са го практикували , а не само са чели форуми и други неща от интернет , като нас  Peace
Бубе, дано никога не ти се налага от първа ръка да научиш за "компетентноста" на повече то лекари. Дано никога не ти се налага да обикаляш 5-6 специалиста и всеки да ти казва различно и да се чудиш къде е истината...
За конкретния цитат - аз съм го написала - това си емое мнение, базирано на наблюденията над мои познати с деца с "бебешко акне" което по-късно стана абкм, ад и т.н.  Peace

Високата температура убива микробите  Flutter
А относно "компетентсността" на повечето лекари съм съгласна, но нека все пак да има и тук таме някой лекари , които да разбират! А това,че на вас или на някоя друга майка са сбъркали диагнозата, не значи,че такава всъщност не съществува! Да, много са лекарските грешки, всеки ден сме свидетели на такива, но това значи ли,че трябва да се лекуваме сами , сами да си поставяме диагнози или въобще да не приемаме мнението на специалистите?

# 413
аз също гладя всички дрехи. обожавам да гладя и изобщо не ми тежи, дори ме кефи.

момичета, аз днес изгорях като идиот. просто не знам защо съм такъв дебил! опнах се на най-голямото слънце и прекарах там няколко часа. сега лицето и ръцете ми горят, не мога да се пипна. дано дефламолът помогне.

и това не е нищо, ами и на дара са й леко зачервенички бузките. чувствам се като много лоша майка...

някой днес да е бил в заимов?

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 21:53 от Елч

# 414
Чела съм , а и педи така ме посъветва, че след гладене с пара, се неутрализират над 90% от съставките на който и да е прах за пране  Peace Така ,че вероятността от алергии тогава била минимална  Peace
Всички в темата се спукват да гладят нали  Whistling Аи парата е добра среда за развитие на микроби, аз знам че за бебета не се глади с пара  Peace

Според мен бебешко акне - такова животно нЕма. За мен това е оправдание на лекарите за успокоение на майката, преди да са се появили другите симптоми. Но това си е мое мнение.

Според мен лекарите не биха си измисляли диагноза, която да не съществува,а и не искам да те обиждам наистина , но те все пак са учили за лекари и са го практикували , а не само са чели форуми и други неща от интернет , като нас  Peace
Бубе, дано никога не ти се налага от първа ръка да научиш за "компетентноста" на повече то лекари. Дано никога не ти се налага да обикаляш 5-6 специалиста и всеки да ти казва различно и да се чудиш къде е истината...
За конкретния цитат - аз съм го написала - това си емое мнение, базирано на наблюденията над мои познати с деца с "бебешко акне" което по-късно стана абкм, ад и т.н.  Peace

Високата температура убива микробите  Flutter
А относно "компетентсността" на повечето лекари съм съгласна, но нека все пак да има и тук таме някой лекари , които да разбират! А това,че на вас или на някоя друга майка са сбъркали диагнозата, не значи,че такава всъщност не съществува! Да, много са лекарските грешки, всеки ден сме свидетели на такива, но това значи ли,че трябва да се лекуваме сами , сами да си поставяме диагнози или въобще да не приемаме мнението на специалистите?
Кое точно в изречението "Мое мнение" не разбра? Не можеш да го приемеш или искаш да го промениш? Ако е второто - определено не успяваш  Wink
Иска ми се  да повярвам, че не просто се заяждаш и последните ти 10 поста към мен не са нарочни. Надявам се ще уважиш чуждото мнение и ще престанеш, защото иначе си едно много добро момиче  Wink

# 415
  • София
Ади пък е със себореен дерматит. Мажем бузките с кремче, приготвено в аптеката. Без кортикостероиди е. Отдавна не си задавам въпроси как, защо и кога се е получило това нещо. Доверила съм се на една кожна лекарка, която лекува и двете ми деца. Надявам се и двамата да си израстат проблемите  Praynig.

Мама днес ми донесе курабийки и вече почти съм ги изяла, много добре ми се отразяват на млеконадоя  Laughing.

Елч, и аз съм изгоряла в лицето и в ръцете, от бутането на количката. Явно слънцето вече е много силно. Освен това от хормоните или знам ли и аз от какво по лицето ми се появиха пигментни петна от слънцето  Confused

# 416
  • В две тъмни очички
Бебешондел,явно трябва да престана да отговарям на постовете ти! Съжалявам, но на 90% от нещата, които пишеш аз имам друго мнение и виждане, както и съм чела явно други неща! Просто ги споделям! На няколко пъти казах,че не се заяждам! Нито пък най-малко се старая да променя мнението ти за каквото и да е, както и ти не би могла да повлияеш на моето мнение! До сега не си спомням да съм казала нещо , с което да не съм ти уважила идеите и разбиранията ти! Отново повтарям - просто пиша нещата, които АЗ знам! Както ти смяташ твоите за достоверни и практични за отглеждането на ТВОЕТО дете, така и АЗ смятам , своите за отглеждането  на МОЕТО дете! Просто споделям!

# 417
Аз изгубих доверие на лекари от всякакво естество! Crossing Arms
на Джи пито,на невролога,на хирурга,и на АГ -то дори.Нескромно може да ви се види,ама от тях се оказа,че знам повече,или по-точно познавам организма си много по-добре от технте знания,получени от стари учебници.В нашия край специалисти няма.За съжаление.
Принудиха ме да лекувам себе си и децата ми сама.
Алурия,аз също съм с много бяла кожа,преразположена съм къ алергии и петна и без 50 фактор не си показвам носа навън

# 418
  • София
Бубето пак е яхнала метлата  Laughing Laughing Недей така, жена, ще се сбръчкаш...

Аз да кажа - изкарахме много приятно в Борисовата. Някой ден ще си открадна малка, сладка Яна. Това дете е просто прекрасно. А ако Сакси не гледа, ще я лиша и от Иван...

И сега да попитам - на малката кифличка вчера й сложиха ваксина. Вечерта имаше топче в крачето и беше зачервено. Сложих риванол. Днес топчето е доста по-голямо и по-червено. Пак я държах с компрес от риванол. Утре сутрин пак ще й сложа. Сега въпросът - трябва ли да се притеснявам?

Еления, а защо тогава ги водиш на консултации като знаеш повече от тях?

# 419
  • В две тъмни очички
elenia , за съжаление така се получава понякога, особено когато попадаш само на неудачници! По същия начин се чувствах когато имах проблеми с АГ-тата! Въпросът е обаче да попаднеш и да намериш точните хора! Не бих си сменила АГ-то , Педиатъра на детето , ЛЛ , козметичката, фризьорката и зъболекаря! Просто всички са се доказали пред мен!

Ети, мисля ,че на 1 от 10 ваксини се получава топче (нещо такова беше) Продължавай с компресите,ако не вдига Т е ок!

Общи условия

Активация на акаунт