Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 756
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
bimbim, отиди при мамолог! АГ не му е работа млечните жлези.

# 631
  • Сандански
Отчет от ДК +400 гр и + 4 см.По-малко сме наддали на грамаж,но повече на см. Simple SmileВече е 6,7 кг и 61 см.Биха ни Синфлорикс,а Пентаксим на 4 май,че и предния път по-късно ни я поставиха.

Ноеми,спокойно Божидар е същия HugИска непрекъснато внимание,говорене,гушкане и носене.Но какво да се прави - явно имат нужда от това щом го изискват от нас.Мисля че е рано още за психолог,може би след 2-та,3-та година newsm78

# 632
  • София, Лагера
...от час не е спирал да реве... вдигнах го на ръце 2 пъти само, за да говоря по телефона и да ми е тихо - веднага млъква  Twisted Evil

Embarassed Embarassed Mr. Green Whistling
...а може да ми се смеете, но единия от разговорите по тел беше за да си запиша час за психолог. Нищо не ми пречи, така и така е на 20 мин от нас, ако не помогне, поне няма да навреди. Ще ми е интересно какво ще каже докторката. (БТВ тя е една от най-известните)

# 633
  • Пазарджик
Два дена не мога да пиша,само ви чета и одеве тъкмо се заредих на компа, то няма сайт.Намерих си Шуъркеа и успях да изпера и изгладя всичко на Нели.Да не дърпам дявола за опашката ,ама нови пъпки нямаме,дано повече да не излизат щото smile3511
Инка съжалявам мила  Hug
През нощта се събудих с ужасни болки в гърлото.Ставах да си правя гаргари със Сандрин ,а на сутринта се сетих ,че аз мога да си пия /смуча/лекарства, Mr. Greenголяма шматка съм.Ох сега се разкарвам с една маска на лицето.
По темите,може да забравя нещо ама ако се сетя пак ще пиша.Вода преварявам всеки ден,то нямам избор /на АМ сме/Нели пие ,но всеки ден е различно повече от 100мл. на ден не може да изпие.Ползвам "Жива вода" на Хисар/трапезна /, розовия Девин е изворна вода ушкелим-демек балканска чешмяна.Много се спекулира с този розов Девин,той въобще не е от Девин.Трапезната вода е подходяща за бебета и бременни ,тя е ниско минерализирана,постига се по обратния път на минералната вода.
За количката сме още с зимния кош,ще изчакам да стане малко по топло и тогава ще сменям,нещо много  оголен ми се вижда летния кош.За надигането го прави постоянно даже си мисля ,че ако се сети да не дига и краката едновременно с тялото може и да седне сама Laughing
От известно време се смее с глас съвсем осъзнато,като най много на кака си.Вече почна да носи всичко което докопа към устата си,даже миналата нощ си е дръпнала лигавника от леглото/забравила съм да го махна/и се опитваше да си го набута в устата заедно с ръцете, и се прегадило и почна да се кози и така ме събуди.Та се замислям да сложа торбата вече ,че ме страх да не почне с одеялото така.
За запушени канали аз пих и Лицетин 1000

# 634
  • В две тъмни очички
Мерси Бубе   bouquet , при теб имаше ли болка? при мен след компреса и кърменето бучката се разнася, но продължава да ме боли, а до следващото кърмене пак се образува бучка. Записала съм си час за мамолог, но защо имам спомен, че се ходи при АГ-то за такива неща  newsm78

Имаше силна бола, независимо кърмя или не. Е усещах леко облекчение след кърменето, но определено не минаваше! Също така през целия ден масажирах по посока на часовниковата стрелка с показалеца и средния пръст! Боли,ама трая! За 2 дена нямах никакви проблеми!

Ноеми,ще ми бъде интересно да разкажеш какво ти е казала психоложката!

# 635
  • в Надежда-та
bimbim аз правих масажи под душа с четката за коса Peace Насапунисваш гърдата и прокарваш четката от вън на вътре към зърното.

# 636
  • София, Лагера

Да, и на мен! Приятелката ми, която ми даде телефона на психоложката беше при нея преди 2 седмици. Впечатлих се, че д-рката й казала да не прилага "универсални" схеми - било то съвети от форуми, от баби, от книги дори, защото пре всяко дете причината за дадено поведение може да бъде различна, следователно и начина на действие не може да е еднакъв. Също и, че може голяма беля да се нанесе от грешен подход... ще го видим  Peace

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 19:06 от Ноеми

# 637
Ноеми, психоложката психология ли е учила или е лекар-психиатър?

# 638
  • София, Лагера
Вещо лице- клиничен психолог.

# 639
Ноеми Моя Калин е същия! А от скоро започна се дере от нищото и оп ! Оказа се, че тръгват зъбки....И сега се гушкаме в слинга и е спокоен  Hug

Ето и наченките

# 640
Ноеми, значи не е лекар. Защо и казваш докторката newsm78? Иначе и на мен ми е интересно какво ще ти каже.

# 641
Бургазлийки, искате ли среща утре следобед в МОЛа ?

# 642

Да, и на мен! Приятелката ми, която ми даде телефона на психоложката беше при нея преди 2 седмици. Впечатлих се, че д-рката й казала да не прилага "универсални" схеми - било то съвети от форуми, от баби, от книги дори, защото пре всяко дете причината за дадено поведение може да бъде различна, следователно и начина на действие не може да е еднакъв. Също и, че може голяма беля да се нанесе от грешен подход... ще го видим  Peace

Ноеми, и на мен ми е любопитно какво ще каже  Peace и аз бих отишла. И Лора определено е от глезуните Heart Eyes Но това не ме притеснява.
за крещенето - много крещи и вика. имам чувството че с всеки изминал ден вика все по силно. и като се радва и като е сърдита все вика. непрекъснато говори нещо. много е смешна  Heart Eyes
Смее се с глас от около два месеца. не много често, но го прави. в съня си много се смее с глас.

# 643
  • Пазарджик
Ох като стана дума за психолог аз също обмислям вариант да се консултирам ,на за нашата кака.От известно време си сменя доста често настроенията по агресивна е и иска да я преместя в друг клас.Знам ,че и аз имам вина ,но не разбирам къде точно греша-да ли не я обгрижвам прекалено много или ,че не е достатъчно ангажирана и има прекалено свободно време.Каквото и да я накарам да направи-да си оправи стаята или да се преоблече,да си оправи раницата за училище,да си измие зъбите и т.н първо е едно тръшкане и реване /на което се старая да не реагирам/и след 10-15мин става и прави това което сме я накарали.

# 644
  • София
Хайде и аз да се разпиша по нощите...

Ива се забавлява сама - понякога само половин час, понякога по един-два часа. Не мога да се оплача.

Хайде в петък да се видим. Аз съм много ЗА.

Общи условия

Активация на акаунт