КОЗУНАЦИ - 2 тема

• 80 973
  • 534
  •   1
Отговори
# 60
Сигурно , но как толкова равномерно и гладко? Може да има някакъв чалъм , дето не го хващам. Rolling Eyes

# 61
Сигурно , но как толкова равномерно и гладко? Може да има някакъв чалъм , дето не го хващам. Rolling Eyes
Няма чалъм, значително по-мързеливо е Grinning. Навиваш на руло и самото руло режеш посредата без края. Тези две рулца ги усукваш с разрязаното нагоре, дано си ме разбрала, търсих снимка да покажа, но не намерих.

# 62

Ето ги и моите Бриоши, наистина се правят много лесно

# 63
Благодаря , Пепика!!!  Представих си го и ще се опитам да го направя.Дано да се справя.

# 64
  • забравих си мисълта...
Тези две рулца ги усукваш с разрязаното нагоре, дано си ме разбрала, търсих снимка да покажа, но не намерих.

Пепи, аз ги режа целите. Това, което ще покажа не е козунак, а хлебче от многолистно тесто с кашкавал Simple Smile, но го показвам, за да добият момичетата представа какво искаш да им кажеш. При козунаците тестото е с мая и разбира се се надува и изглежда по-различно.

Искам още да ти кажа, че всичко което правиш е приказно. Радвам се, че ни даряваш с толкова много красота.   bouquet

# 65
Пепика страхотна си както винаги  bouquet.

# 66
Вие правите, някои само въздишаме.  Laughing Аз ще имам време да направя сигурно само едни козуначени кифлички, дано се получат и ако, ще покажа резултат.

# 67
zapis. зайде запис засега и скоро ще се похваля с козунак. ще ползвам някооя от вашите рецепти. шапка ви свалям за уменията.

# 68
Мерси момичета! Винаги е хубаво да те похвалят майсторки!
rosirai страхотни бриоши.Браво!

# 69
# 70
# 71
  • Sofia
Аз само искам да помоля, ако някой прави венеца с пълнеж от белтъци и примерно някакво сладко да сподели как е станало? Притеснява ме, че ако сложа сладко ще стане глетаво  Thinking

# 72
  • У дома
Хоп тук и аз за мотивация.

# 73
Имайте милост с тези вкуснотии. Аз съм трета седмица на строг тъмничен режим с единствената надежада да сваля накое и друго килце, но все към готварската тема ме влече.
Почти бях решила да не меся козунаци, но сина ми ми се примоли и .. как да му откажа на детето.
То е ясно, че и аз ще съгреша, ама айде- после пак ще му мисля.
Та значи този път се спрях на Козунак Atalanta, описан на първа страница в темата.
Чуде се само с какво брашно да замеся  newsm78.

# 74
Здравейте, кулинарки. Hug
Тази година ще меся козунаци, по изпитаната и чудесна рецепта на max-mama.  bouquet
Но преглеждайки форума, попаднах на едни мини-панетонета и очите ми останаха в тях. Laughing
Обаче не мога да открия рецепата, доколкото виждам е на Лулу. Търсих, гледах, без резултат. Confused
Моля ви, помагайте. Praynig Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт