Отзиви за млякото Прима?

• 10 242
  • 58
  •   1
Отговори
# 30
Можеш и да пресипваш, но това не става при стерилни условия нали?. Освен това всяко отваряне и затваряне на кутиите допълнително замърсява според мен. Мисля че винаги има замърсяване, но при кутиите (металната опаковка) е по-малко, тъй като ръката не се допира до вътрешността на опаковката.

# 31
  • Варна
А в чия кухня/дом е стерилно? Чисто - да, но чак пък да се цели стерилност? newsm78 При положение, че в устата и целия храносмилателен тракт нормално съществуват различни бактерии, не виждам защо е това вторачване в стерилноста. При малките бебета до 6 месеца, една опаковка от около 500г АМ се изразходва за 2,5-3 дни. Едва ли за това време, при спазване на инструкциите за употреба ще се случат някакви ужасни неща.

# 32
  • София/Сливен
Малко се измести темата.... Не е задължително да бъде стерилно наистина. Първото дете го пазиш от всяка прашинка, второто не толкова, третото расте най-здраво Wink

# 33
Разбира се че не е нужна абсолютна стерилност, пази боже. Прави сте. Имам предвид, че с ръцете доказано се контаминира (заразява) най-лесно. Ако в бързината не сте си измили добре ръцете....това имам предвид. Често бързаме, мием си на две-на три ръцете и приготвяме шишето.

# 34
Нека се придържаме към заглавието на темата! Simple Smile

# 35
Права сте, извинете.

# 36
Ние го харесваме, ама нещо няма доставки..
Някой има ли информация кога ще го има на пазара?

# 37
zdraveite.hop i az v temi4kata i s edno goliamo vaprositelno kum mamite s pove4ko opit ot men.sinat mi e na 3 meseca i nqkolko dni , a do sega vse si se hranim s AM Prima AC.re6ihme da minem na Prima edno tai kato ve4e nqmamekoliki a AC e predimno za beb4eta s koliki , no se okaza taka 4e mlqko nqmaaaa  Sad Sad Sad  .vse o6te 4akame tira s mlekata da zaredi magazin4etata no taka i ne stava vse otlagat i ve4e 3ta sedmica ni kazvat drugata sedmica ..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire   ta se prinudih da vzemem nan1.ta vaprosa mi e spored vas dobro li e mlqkoto i struva li si AM Prima da bude zamesteno s AM NAN1 .molia pi6ete kakvi sa otzivite vi za 2 te mleka Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

здравейте.хоп и аз в темичката и с едно голямо въпросително към мамите с повечко опит от мен.синът ми е на 3 месеца и няколко дни , а до сега все си се храним с АМ Prima AC.решихме да минем на Прима едно тъй като вече нямаме колики а АС е предимно за бебчета с колики , но се оказа така че мляко нямаааа   Sad Sad Sad  .все още чакаме тира с млеката да зареди магазинчетата но така и не става все отлагат и вече 3та седмица ни казват другата седмица ..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire     та се принудих да вземем нан1.та вапроса ми е според вас добро ли е млякото и струва ли си АМ Prima да бъде заместено с АМ НАН1 .моля пишете какви са отзивите ви за 2 те млека Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Моля, пишете на кирилица: - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4823.0

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 09:16 от Vivi

# 38
Привет мами!  Simple Smile
И ние сме на Прима... номер 2... от петия месец започнах да дохранвам с Аптамил, но като сменихме след 6-тия месец с Аптамил 2, момата ми направи 2 седмично разстройство... Нищо не помагаше докато не забелязах, че само при прием на мляко има проблеми... С баткото не съм имала такива проблеми, пиеше само Аптамил - друго мляко отказваше... Та сменихме Аптамил 2 с Лактана Био.. И на втория прием всичко отмина... Но защо ли и Лактана и Прима се намират трудно в квартала ни... Та реших да опитам Прима след препоръка от продавача.. Приема се добре, но... няма я на пазара... Та сега търсех по on-line магазини и попаднах на темичката тук...  Привършваме втора кутия като през деня не давам мляко...  Чудя се какво да давам, ако наистина съществува проблем с доставката на Прима...

# 39
Млякото Прима1, което нямаше внос от около 2 месеца, вече се появи на пазара. С Прима2 проблеми няма. Новият проблем е липсата на Прима3, да се надяваме, за кратко.

# 40
Здравей Габриела,
ние от Примата бяхме доволни, но тъй като изкупихме отвсякъде млеката около нас и не можехме да чакаме минахме на друго мляко. За Нан нямаме ние информация  Simple Smile То си зависи и от детето някои бебчета пият едно, на други друго им харесва и така
Поздрави,
  bouquet

# 41
  • там където е семейството ми...
Моето бебче не понесе Примата добре.Хапваше си го с удоволствие, но още на втория ден изхождането му се промени - стана тъмно зелено, все едно сме яли спанак  Simple Smile, но аз продължих да давам /с надеждата да се нормализира изхождането, нали сменям АМ  #2gunfire/ и така  шест или седем дена/не помня точно/, когато забелязах слуз и до там, върнахме се на старото мляко и след два дни всичко бе  newsm10 и така до днес, надявам се и за напред  Simple Smile

# 42
Включвам се и аз да следя тази тема. Имаме сериозен проблем с изхождането. След няколко дни правим 2 месеца. Досега сме на кърма и дохранвах с NAN 1 H.A., но не знам вече от какво така се запича. Правя масажчета, давам преварена водаот овесени ядки, био гайа и накрая стигнахме до лактулоза. След първия прием на сиропчето 3-4 дни имаше ефект, но после пак същия проблем. Днес педиатърката ми каза да сменим НАН-а с Нутридар Прима 1. Да видим ще има ли ефект. Ще пиша пак с отзиви за Прима.  Praynig Praynig Praynig

# 43

На нас ни го изписа педито,понеже първия месец качихме само 130гр. и ни отказаха имунизация.Малкия го пиеше с охота и за 10 дни качихме цял килограм,явно е по-калорично.

# 44
Ако имате наблизо аптеки "Гален" опитайте там.Аз винаги го намирах.

Общи условия

Активация на акаунт