Отзиви за млякото Прима?

• 10 241
  • 58
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте!Ние ползваме Прима 1 , а преди това и Прима АС от 2 мес.Първо че е супер изгодно като цена и второ,че беба си я пие без проблеми и нямаме никакви проблеми с изхождането-всеки ден си ходи по 1-2 пъти на ден.Проблеми с доставката при нас няма.Аз съм от Русе и в града я има само в магазини "Щастливото бебе".Педиатърката дори ни препоръча кашите на Прима .До преди Прима сме опитвали какви ли не млека-НАН,Фризо,Хип.От НАН се запичаше доста, а Фризото се приготва при температура 50 градуса  и после се охлажда,което си е доста неудобно за излизане навън, а Хип не можехме да си позволим-безумно скъпо е а и бебка не й хареса твърде.

# 46
  • Някъде по Дунава
Мои приятелки ползват това мляко и са доволни. Една от тях е давала различни видове, бебка не ги е харесвала и накрая само това е прояла.

# 47
  Hug Включвам се и аз- и ние пием Прима1 (бебчо е на 3м. и пол.) Доволна съм, въпреки че и аз забелязах тъмнозелените акита, но вече започват да се променят към златисто(малчо го пие от пол.месец. Преди това бяхме на Аптамил(баткото се утрепваше да го пие), но се запичаше и преминах на Лактана Био.Но май го започнах по време на едни сополи и малкият въобще не го хареса !?! даже пищеше(първо помислих че не му харесват бибероните на шишетата) и след това видях тая Прима, като мн ми го похвалиха. КАто цена излиза почти като Лактаната, като се има предвид че дават по указания да се слага една лъжичка повече от др.млека за съответната възраст!
Купувам го от дрогерия BeFit  и там ми казаха, че 3-ката се намирала трудно!?! като се предвид че те самите са официални представители на тази марка!
Ще се радвам ако има още отзиви! Peace

# 48
здр и ние сме на прима1,,на 5 седм сме,,пие го от около 3 седм,в на4алото по малко за6т само дохранвах,но ве4е сме изцяло на него,досега не съм имала проблеми,,,само днес все о6те не се е изакал и това много го мъ4и,,дано да не е от млякото,,като гъстота си е нормално,и тои не му се мръщи

# 49
Simple Smile)) Да споделя - вече зная къде винаги мога да намеря Прима 2 - Вис Виталис... Надявам се да не изчезва повече... Simple Smile)

# 50
От един месец сме на Нутридар Прима 1 и вече мога да споделя впечатленията си. Млякото е страхотно, прилича почти на истинско мляко по вкусови качества. Бебка го пие с охота и плаче за още и се облизва след всяко шише. Горещо го препоръчвам на всички мами, които се чудят дали да го изберат! Simple Smile  Grinning Wink Hug

# 51
Здравейте на всички мами, ние от раждането пием мляко на Фрозолак, но от 2 месеца минахме на мляко Прима( бебчо е на 4 месеца ) и мога да кажа че това мляко е уникално по своите качества, по засища бебчо и има много подобрения от Фризо-то, което не е пипано от години.

# 52
А няма ли Прима за деца над 1 годинка? Ако някой от вносителите чете, нека каже?

# 53
  • Стара Загора
А няма ли Прима за деца над 1 годинка? Ако някой от вносителите чете, нека каже?
Не съм вносител,но в един детски магазин в нашия град ми казаха, че в момента няма внос на тройката, която е за след 1 годинка  Rolling Eyes

# 54
Много ти благодаря - значи все пак произвеждат, а ние в Бг си нямаме .  Може и тройките да не са особено търсени, защото ми направи впечатление във Вис Виталис, че от малко марки има за над годинка млека Simple Smile

# 55
http://www.krisieli.com/manufacturer/75/nutridar.html
В този бг сайт я има 3-та

И аз съм на Прима,доволна съм много.

# 56
Последният път я имаше и във Вис Виталис, но пък нямаше кашата с коластра Simple Smile Мерси за сайтчето!

# 57
  • Пловдив
Много интересно как сте доволни от това мляко.И аз го пробвах,но ми се получиха много мехурчета и се засилиха коликите на бебето ми и го спрях.

# 58
  • София
С всяко мляко е така - има и доволни, и недоволни.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт