Големите ми простотии винаги са първи пост на нова страница

И моят Шош откри карнавала със стихотворно приветствие към гостите, старателно маскиран като зелен кроко-динозавър!
Или, викате, рисковете да се провали цялата плетка стават сериозни?...
Разсъждавам си просто... 

Пу-пу, учителска дикция вади твойту звер!

Слава Богу!
Много ми се иска да участва! 

Ами, викам, добре, мисля че бях в тежка и продължителна депресия, но това отмина и все повече се чувствам себе си. Оказа се, че за психоложката на Шош не е имало съмнение относно моята депресия, за това питала...
Но знаела, че такива като мен сами излизали от подобните състояния...
И други интерсности, но тук е нета все пак, не ми се иска да оставам по бельо... 
Дори Ноемката не съм виждала, а с нея лесно организираме кафепиене, тъй като зверюгите употребяват съседни детски градини...
Но не мисли, че си пренебрегвана!
Даже, сега като го спомена, мога да ви кажа, че ми липсвате...
Не е като да нямам среда и приятели, но точно вас много си ви обичам и предпочитам!
За това с тъга следя как има дни, в които почти никой не се включва дори в темата... 
Аз, разбира се, подходих с обичайното пренебрежение и не носех камера...
Та утре ще подскачам в парка в ролята на великденски заек в пълно бойно снаражение, докато децата търсят яйцата. Дано Софи не ме познае. А е такава жега, че сигурно ще съм като в сауна с тоя костюм. 

Та утре ще подскачам в парка в ролята на великденски заек в пълно бойно снаражение, докато децата търсят яйцата...
И внимавай за опасности из храстите, да не объркаш някой заек...
браво за начинанието
Кога ще мине тоя период на рогатлък, м?
То е ясно, че с две деца е по-трудно отколкото с едно и отделно колко грижи имаш на главата. И не викай че нта кани никой, моля моля, ся сме болни, иначе знаеш ква съм досадна