Пролет пукна, ние не, Януарчето играе, на нас ни се плете

• 30 365
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София; Дружбето
Клеми, аз като Ники на Анджи проспах първите 3 класа, защото ми беше скука и после много трудно ми беше да свикна,че трябва да уча. В смисъл, че 3 години като не правиш нищо, щот знаеш нещата и после изведнъж новото инфо те хваща неподговен, а вече си свикнал, че много знаеш и т.н. последици. Та мисля, че ако може да прескочите и Никол е готова за това, направо търси училище. Не на празно има измислено подобно прескачане на класове Peace

# 76
Селма, да не би да те съветват да повтори, за да не е в тяхната група повече? Пълен идиотизъм....

# 77
Анджи, ама все си мисля, че в пустия му подготвителен клас все ще има нещо, което трябва да научи преди първи клас? Или не? Нямам никакви спомени от моя подготвителен. А уж беше скоро.  Mr. Green

какво да ти кажа, има деца, които след подготве са направо за втори клас
По сегашните програми (гледам на свеки предучилищната) учат да пишат чертички, ченгелчета, а бе, каквото и в първи клас.
Ще я питам за някакво помагало на учителя да те насоча и да видиш какъв е материала.

Ето, Цвета и тя проспала Laughing.
Наш Ники основно на мързел се научи  Mr. Green и сега се чудя с какво да го побутвам  Mr. Green

Селма, аз мисля, че терапевтката ви има право, не учителките.

# 78
  • София
Аз пък не помня да ми е било скучно. Май всички знаехме да четем и да пишем, освен 1-2 деца и явно сме прецапали на по-нататък. Имахме разкази по картинка и такива подобни, каквито вкъщи никой не ме е карал да правя.
Сту, Никол пише печатно, брои до 100, смята уж. Даже малко умножение, което не знам откъде го е научила.  Joy
Викате готова е, а?  newsm78 Да не се дърпам много?

# 79
Ма няма да ни биеш после  Laughing

Събери още мнения. Аз също сондирах тогава и много хора ми казаха остави го да има още една година детство. И го съжалих.
Вече никакво съжаление  Mr. Green

# 80
  • София
Всички това казват, да. Нека да си поживее детето, после цял живот ще работи.

# 81
Клемс, не знам. Аз лично не бих избързала, но все пак ти си знаеш детето.

Цвет, ма, от ти е било скучно па и в трети клас?

# 82
  • София; Дружбето
Клемс, не знам. Аз лично не бих избързала, но все пак ти си знаеш детето.

Цвет, ма, от ти е било скучно па и в трети клас?
Ми то освен диктовки и сметки нищо не правехме, кво да ми е интересно. Другарката чете първия път за слушане диктовката, аз си я напиша и после при следващите 2 четения си бъркам в ушите. Задачите и те ми бяха лесни, другото беше рисуване, трудово Sunglasses Руския си го знаех и него, та нищо ново не са ми предлагали. Майка ми до ден днешен съжалява, че не ме е пуснала с предния набор

# 83
  • София
Всички това казват, да. Нека да си поживее детето, после цял живот ще работи.

Аз лично бях абитуриентка месец след като навърших 17 години... И бях сгодена, даже. Майка ми проклинаше решението си да ме пусне на 6 години през всичките ми класове (отличничка бях!). Не съм се замисляла дали това ми е навредило по някакъв начин, така че лично отношение нямам. Когато дойде редът на Шош, ще гледам да се доверя на майчиния си инстинкт и дано той е на смяна!  Laughing

# 84
Явно няма майка, която да е доволна от избора си  Mr. Green

# 85
  • София
Аз пък не помня да ми е било скучно. Май всички знаехме да четем и да пишем, освен 1-2 деца и явно сме прецапали на по-нататък.

Абе аз съм в паралелна вселена явно. Ваксинирана съм за морбили, ти не и как така ти си учила в предучилищна група? В София ли? А аз защо не съм?  Crossing Arms  Гърчех се в най-отвратителната детска градина с най-малоумните ДРУГАРКИ. На нищо не ни учеха, ама грам. Оставяха ни да се избиваме, идеята за Сървайвър от тях е взета.

Та всякакви ченгелчета, сричане и т.н., което сега се учи в подготвителна (четвърта) група в ДГ, аз съм го учила в първи клас, 101% съм сигурна.

Можех да чета и пиша в първи клас, но на мен в училище ми беше скучно до гимназията чак. Просто много лесно помня и възпроизвеждам. Перфектният зубър отвсякъде.  Whistling

# 86
Можех да чета и пиша в първи клас, но на мен в училище ми беше скучно до гимназията чак. Просто много лесно помня и възпроизвеждам. Перфектният зубър отвсякъде.  Whistling

Срам нямаш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 87
  • София
Ъъъъъ, не това  knit  имах предвид. Мръсница!

Исках да кажа, че ученето за мен не беше никакъв проблем до гимназията, не че след това беше някакъв, но поне ми стана интересно. Ученето, подчертавам! Няма никаква връзка с това, за което ти си мислиш.  Naughty

Инак първото гадже го забърсах в първи клас, носеше ми чантата и се срещахме в един храст, към който имаше перфектна видимост и от нас и от тях. Така уплащих техните, че го пратиха да живее при баба му в Стара Загора.

# 88
  • София
... Ученето, подчертавам!...

Ама, кое учене?  knit То всичко се учи в тоя живот, и по-сложните плетки...

# 89

Общи условия

Активация на акаунт