Пролет пукна, ние не, Януарчето играе, на нас ни се плете

• 30 378
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Да бе!
Аз се боря с обратното.
Толкова съм директна и нее*аваша, че се чудя скоро дали ще останат приятели. Е...да кажем,ч е все още се намират такива, от по 20 години назад... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не съм дипломат.
Не мога да мълча. Да четкам...
Това е.

# 106
  • София
Да бе!
Аз се боря с обратното.
Толкова съм директна и нее*аваша, че се чудя скоро дали ще останат приятели. Е...да кажем,ч е все още се намират такива, от по 20 години назад... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бива поне да знаеш с разсъдъка си, че крайностите са вредни!  Crossing Arms Mr. Green

# 107
  • София
Е, и?
То и въздухът е вреден( в столицата). И алкохолът, тоже.

# 108
  • София
Е, и?

Айде, пак улете по крайностите...  ooooh!

Пий, стига философства, че ти вреди!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 109
  • София
Е, и?

Айде, пак улете по крайностите...  ooooh!

Пий, стига философства, че ти вреди!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Пия, пия... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 110
  • София; Дружбето
Дубрутру. Днес пак се отдавам на мързел. Сериозно обмислям да си купя кокошка и да я пускам да кълве сутрин Crossing Arms
Гале, аз обеснявам на Миши, че когато някой я обижда просто да не си играе с това дете. Тя също се впечатлява, че някой и е казал, че блузата и грозна например Crazy ама аз казвам, че ги е яд, че си нямат такава. До колко е правилно не знам, ама тя поне остава доволна от успокоението Rolling Eyes

# 111
  • София
Добро утро! Simple Smile

Гледам за ПИЦАТА на Киро сте говорили  Laughing 

Гале,  според мен не трябва да говориш с онова дете. Не можеш цял живот да закриляш Вики и да не допускаш да чува и различни ... хммм ... мнения да го кажем. Някой много хубаво каза назад, че най-доброто, което можем да направим, е да обичаме децата си. Heart Eyes И да им обясняваме на достъпен за тях език, че хора всякакви, мнения всякакви, но ценните са само на скъпите ни приятели и най-близките ни хора.

Такаааа! Сега мога ли да изкрещя ЧЕТВЪРТЪЧЕН ПЕТЪК Mr. Green и да си вдигна краката на бюрото  Laughing

# 112
Добро утро!

tsveta, аз ще трябва поне 10 кокошки да купя, че не само къщата е винаги в безпорядък, но и двора и градината...

Ние все още не сме решили кога Ева ще тръгне в първи клас. Като дойде момента ще решим. Иначе вкъщи се занимаваме само с това, което тя иска. Има неща, които изобщо не я привличат  - като числата например. Но пък обича да оцветява и пише разни букви.  Стихотворенията и песничките  помни с лекота, но повечето от тях знае от детската градина или от моята баба, която е като енциклопедия в тази насока.
На мен също ми беше скучно в първи клас, не че можех да чета и пиша идеално, но пък тогава пострадаха пръстите на дясната ми ръка и цяла година ходих на училище като слушател.

Добро утро! Simple Smile

Такаааа! Сега мога ли да изкрещя ЧЕТВЪРТЪЧЕН ПЕТЪК Mr. Green и да си вдигна краката на бюрото  Laughing
И аз.

# 113

Само ако си с късата пола  Crazy

Аз сънувах Галина Димова  Crazy Crazy Crazy Като булка! Бяхме на сватбата аз, Ива, Ноеми и Ним и бях с грозни обувки  Crossing Arms Crossing Arms Mr. Green Mr. Green Mr. Green Гале, да не планираш сватба  Thinking Flutter Flutter

# 114
  • София; Дружбето

Само ако си с късата пола  Crazy

Аз сънувах Галина Димова  Crazy Crazy Crazy Като булка! Бяхме на сватбата аз, Ива, Ноеми и Ним и бях с грозни обувки  Crossing Arms Crossing Arms Mr. Green Mr. Green Mr. Green Гале, да не планираш сватба  Thinking Flutter Flutter

Аз пак ли не съм поканена Crossing Arms Mr. Green

# 115
Може да си била, ама да не си успяла да дойдеш  Mr. Green

# 116
  • София
Вижте какво пише в подписа на тази потребителка

Whistling Whistling Whistling

Laughing

# 117
  • София, Лагера
Сериозно обмислям да си купя кокошка и да я пускам да кълве сутрин Crossing Arms
Цвекетаааа, как ме развеселихте от зарана (събудих се в 11  Crazy, Тервел - преди час).
За предучилищната - чакам да направят такава в нашата ДГ. Пресиян е много привързан към нея, а и не ми се ще да го пускам в "дълбоките води" отсега.

Гале, ще те женим ли сега?  Party

# 118
  • София, Лагера
Вижте какво пише в подписа на тази потребителка

Whistling Whistling Whistling

Laughing
Що бе, Нимско, ти да не тръгна да броиш Mr. Green? То хубаво - памет, ама чак пък толкоз Mr. Green! Я кажи сега "На прощаване"  Mr. Green

# 119
  • Русе
Момичета, незнам кога ще вляза пак да чета, затова от сега искам да ви пожелая ВЕСЕЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ДНИ!  Heart Eyes

Аз боядисах яйцата  Blush и сега чакам Теди да се събуди, да яде и излизаме.

Ноеми  Peace - браво на вас.

П.П. аз сега се ровя тук там и чета, но гледам да не се самопсихясам. На Теди в акото много рядко се появяват едни кървави жилkи и се чудя какво е  newsm78 Имали ли сте такива случки - споделете моля  Heart Eyes Като ходим при ЛП все забравям да питам, затова днес си го записах за следващия път.  Embarassed

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 14:14 от *Elina*

Общи условия

Активация на акаунт